Ez nem volt a legjobb vétel, persze éppen ez a példány egyszer engem is megvezetett a forum.termal.hu -n."3XL7090CW-G100-WD-Q 87.4-93.9 LM, COLD WHITE 830 Ft "
Amikor ráleltem a chipcad.hu lapon erre a ledre akkor nagy lelkesen közzé tettem amásik fórumon, hogy "na itt van aminek még nagyobb a fénye".
Általában oda figyelek mit írok technikai vonalon és nem sokszor tévedek, de néha elõfordulhat, mint bárkivel.
Itt idézem amikor én is tévedtem a két korábban itt leírt led értékelésében és kijavítottak:
Balu, ugyan ezt már... ..többek között ilyen "marhaságokra" gondoltam. Ha most valaki szerencsétlen nekiindult volna venni ilyen "szuper" ledeket, bizony jó pár ezrese bárta volna.....A Chipcad-nél van nagyobb fényü led, igaz hidegebb fehér fényü.
3XL7090CW-G100-WD-Q
87.4-93.9 LM, COLD WHITE 890 Ft
Ez a korábbi:
XR7090WT-U1-WC-P4
80.6-87.4 LM, XR-E WHITE 890 Ft
2.) A 87.4-93.9 lumen szép adat, de ezt a régi Cree-t még 700mA-en sorolták osztályba..,
nem 350mA-en, mint az új XR-E-t.
A Chipcad mostani P4 fényességosztályú XR-E ledje (ami 350mA-en 80.6-87.4 lumen) 700mA-en 135-145 lument ad le;
..szóval nehogy most megvegye valaki ezt a "nagyobb fényû, bár hidegebb fényû" Cree-t!
Egyébként sokszor keveredtünk odaát technikai és mûszaki nézetbeli vitákba,
de ebben teljesen igaza volt Pinyonak. Itt én tévedtem. De úgy látom, te is bele csúsztál.
Az 700mA-en (3Watton) tudja a 87 lm fölötti értéket.
Az újabb amit itt utoljára írtam a (P4) az 1 Watt mellett tudja kb. ugyanezt.
Ezért is kérdeztem mert mint látható, egyszer engem is megvezetett
a chipcad oldalán félinfóként megadott katalógus adat.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére