Nekem a postára egy szavam sem lehet, talán ha 2 napot volt náluk. December 9-én indítottam a rendelést EMS postával, majd mivel azért még plusz extra pénzt kértek volna (a 13-14 USD-s feláron túl), visszamondtam azt. Így 18-áig állt a rendelés... Végül 21-én postára adták és 27-én szállt fel a repülõ a csomaggal. Nos, 31-én reggel munkahelyi címemre kikézbesítették, postának tõlem pirospont jár! :->
(Tegnap mentem be érte és hoztam haza, tapasztalataim még nincsenek, éppen csak próbálgattam tegnap este az erkélyrõl. Nagyon komoly fénye van, az már biztos.)
Adatok. Lámpatest maga 106g, két gumigyûrû együtt 6g, hosszabbító kábel 45g, akku pack 352g - összesen 509g a teljes szett (a 220-as töltõ nélkül).
Azt én is kiemelném, hogy a
hosszabbító kábelt és egy
US-EU 220-as dugó átalakítót érdemes megvásárolni a szetthez, szerencsére ezeket én is megrendeltem hozzá. Amit nem rendeltem meg és már most tudom, hogy jó lett volna, az a két fejpánt. Egy a
sisakra szerelhetõséghez, másik a
futáshoz.
Ami érdekesség még, hogy hálózati töltõbõl nem az volt a csomagban, ami kint van a
termék oldalán. Ennél egy keskenyebb verziót kaptam, de teljes mértékben minõségi benyomást kelt, nincs vele gond. Töltésnél egy kis led pirosra vált rajta, ha kész a töltés, zöldre vált a led. Ha már a minõség: egy német fogyasztóvédelmistõl láttam, hogy mennyire fondos, milyen szagok jönnek ki a csomagból, mert az sokat elárul arról, mennyire ártalmas esetleg az egészségre egy mûanyag. Ha irritáló és/vagy erõs szaga van valaminek, akkor ott gond lehet a felhasznált anyagokkal. Nos, itt minden olyan volt, mint amikor kibontottam anno az erõsen legalább középkategóriás Sony miniHiFi-met a csomagolásából. Nagyon rendben van!