Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Látni & látszani!

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
8729 hozzászólás a témában

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Most találtam 2020lumen fényerejü ledet

Ezt az infót bedobnád a közösbe? Köszi!

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Ekkora fényerõvel amúgy mi lenne a célod? :)
Ha koncentrálod akkor vakítani fog minden, ami visszatükrözi, ha meg szétszórod, akkor a környezeted nem fog örülni (már ha nem erdõben tekersz).
A Hozé lámpa tényleg nem piskóta, kb. mint egy 50W-os halogén. A nagyon szõrszálhasogatók is talán csak annyiban kötöttek bele, hogy szélesebb sugárzási szöget szerettek volna (de ha jól emlékszem, azon lehetett segíteni az optika cseréjével, kiegészítésével).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Most találtam 2020lumen fényerejü ledet abbol probálok majd lámpát épiteni:) csak sikerül valamit összehozni:P ha igen akkor lesz egy isten jó lámpám :D
és kb 25-30 ezerböl megvan mindenestül nem pénz érte ha müködik de lehet egy lámpaépitõ szakira kéne bizni;)

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
900 Lumen az brutális. Én 300-as fejlámpával tekerek meg futok és már arra is rámondta egy-két járókelõ, hogy olyan mintha autó jönne.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Rendben zeezoltano Köszönöm ha van még jó tanácsod szívesen fogadom;)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
egy kérdésem lenne a lámpával kapcsoltban milyen szögben szor?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Tapasztalatból mondom hogy A Hozé lámpát 70%-nál feljebb tekerni szükségtelen az már bármilyen éjszakai terepen több mint elegendõ egyébként 900 lumen
Fabian a bejegyzés módosítása gombot használd már 15 percig megteheted és nem kell új hozzáoszlást írnod Fórum etikett!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
eg tálátam egy táblázatott vanak erösebb lámpák is 1850 lumenes csak az 600 dolcsi felett
:( de vannak kisé gyngébbek viszonylag jó áron:D érdemes megnézni

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Köszönöm utánajártm elvileg a Hozé lámpák kb 700 lumenesek ez 1400 al isten jó és kb 30-35 ezer ért eléggé megéri

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Amennyiben találsz valakit aki eladja, néha feltûnik egy-egy eladó.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.684 hozzászólás
Hozé lámpa még kapható ?
Marci

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hozé lámpa vagy a lentebb zcs által linkelt lámpák

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Sziasztok van egy régi cateyom om halogén aksis 2X15w os halogén kicsit több fényerõre szeretnék szert tenni és ha lehet ledesben
mer a halogénhez van egy kõ nehéz aksi kb 1kg és világit vagy 40-50 percet edzésre alkalmatla emiatt vagy 3 aksit kell hurcigásznom minden hova
egy praktikus led lámpakéne ami jólvilágit és a 24 óráson is megálná a helyét rendesen
Köszönöm

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Sigma-nak néztem az új ELOY lámpáját. Írtam, hogy a FLEA nálam a befutó, és bár a miniatûrsége fogott meg, kicsi a bors de erõs alapon, mégis a méret oltárán hajlandó vagyok áldozni egy picit, ha hasonló fényerõt kapok tölthetõ elemek segítségével. Eddig a bikefun spot nevû lámpáját használtam, csak trinity néven futott. :) Ezt gondolom nem lesz nehéz túlszárnyalni. :D

Ezek szerint akkor a Sigma lámpák nem túl jók. Most végiglesem a cateye lámpákat is, de valami olyan kellene amit az itthoni nagykerekbõl is be lehet szerezni. Vennék azokból is akár, amiket is sokan istenítenek, de kétlem, hogy kihasználnám, igazából sötétben ritkán bringázom (bár egy jó piláccsal ez változhat.)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Ismét egy új és nagyon komoly fényerejû, de "ócó" lámpa került a fókuszba az Mtbr.com-on. 4 db Cree XP-G R5 led, 1400 lumen, 150 USD... Light and Go Foride Bike Light Reviews | Mountain Bike News and Reviews

Forgalmazó és rendelés, akit érdekel: ::: Light and Go ::: (Ja, és gyártó a MagicShine - ami lassan már jót is jelenthet:->)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szerintem is ennyi fényerõt kapsz 2eft-ért is kínain nyoccázért is.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Sigmát alapban ne végy ,mindnek szar a fénye.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.684 hozzászólás
Ezt nézd meg ! Sigma Triled lámpa teszt, kerékpár, bicikli, ár Havernak ilyen van és szerintem nagyon jó a fénye.
Marci

Zbacsi

Zbacsi

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Tiszteletem,
Sigma Quadro X piláccsal van valakinek tapasztalata, megéri ?
Sima városi villogót keresek, de azért olyat aminek van fényereje. Esetleg más az alsó kategóriában (max 5k) ?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Új DX-es lámpák. Minõség és egyebek még kérdéses, de árban olcsóbbak, mint az MJ-808. Fontos, hogy néhányhoz (utolsó három) külön kell LiIon akksit venni.
DealExtreme: $58.60 SSC P7 3-Mode 900-Lumen LED Headlamp/Bike Light Set (4*18650)
DealExtreme: $56.60 Eastward YJ-E02 HRC20-30MN MC-E SSC-PT 3-Mode 800-Lumen LED Bike Light Set (4*18650)
DealExtreme: $61.70 Eastward YJ-E01 SSC P7 3-Mode 800-Lumen LED Headlamp Set - Black (4*18650)
DealExtreme: $61.90 Eastward YJ-E02 SSC P7 3-Mode 800-Lumen LED Headlamp Set - Silver (4*18650)
DealExtreme: $61.90 Eastward YJ-E03 SSC P7 3-Mode 800-Lumen LED Bikelight Set - Black (4*18650)