Nekem kellene, de gondolom már nem készül.
Nem vagy vele egyedül, nem egy emberrõl tudok, magamat is beleértve, akik szívesen vennének Hozé lámpát.
Nekem kellene, de gondolom már nem készül.
Hasonlítgattam én azt a lámpát annak idején és tényleg nagyon jó fénye volt, arról nem is beszélve, hogy árban meglepõen olcsón adtad õket. Az sem véletlen, hogy mindenki dicsérte.Na ezt most jól megkaptam.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Akkor vegyél rendes lámpát 20ezer helyett 60-ért
Valahol a Hozé-lámpa is házilag tákolt, de sokunknak hibátlanul mûködik, és a fénye is többszöröse, mint az ebben az árban kaphatóknak.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Szia!
Írt még hozzá a srác, a hûtést nagyon szidta benne - de a külföldi fórumok is ezzel vannak tele, anno ezért módosítást végeztem rajta, a hõelvezetõ felület megnövelése érdekében, egy hõelvezetõ lap lett az emitterhez be rakva -, ettõl függetlenül megcsinálta, most nem világít a nyomógomb, ellenben nagyon jól mûködik, 5 módos elektronika lett szintén bele rakva.. mivel sokszor városba kiérve is csak ezt használtam. Még nem voltam kint vele, pár napja érkezett meg. De viszek ki mellé lámpát, mert szerencse, hogy nem terepen sötétedett el múltkor.
Ha egyszerû félvezetõk mentek benne tönkre, azt lehet mással is helyettesíteni. Ha a mikrovezérlõ (IC), azt hiába is helyettesítenéd, mivel az abban levõ programkód a lényeg. Mininimum egy ilyennek kell benne lenni. És hogy lesz megoldva, megéri megjavítani?
OFF: Pákában Weller nagyon jó, inkább állomást vegyél, amin tudod szabályozni a hõmérsékletet (tehát ne a mágneshegyeset). Magamnak az Ayoue 2900/2901 70W, ólommentes kompatibilis állomást vettem, sokan dícsérik ezt a "márkát", én sajnos befürödtem szériahibával (visszakaptam az árát), de lehet, hogy már javítottak rajta azóta.
kifejtenéd? a kresz (köhém rendelet) nem határozza meg, hogy mibõl kell lennie a küllõprizmának, csak azt, hogy hol kell elhelyezkednie és milyen szinünek kell lennie.,a felnire ragasztás meg a küllõre nem helyettesítí a prizmát,nekem sose volt vele problémám-úgyhogy az hogy balesetveszélyes a küllõprizma-badarság!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A prizma elven visszatükrözõ fólia nem csak helyettesíti a prizmát hanem õ maga a prizma, mikroprizmák sokasága...a felnire ragasztás meg a küllõre nem helyettesítí a prizmát..
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Valahol a Hozé-lámpa is házilag tákolt, de sokunknak hibátlanul mûködik, és a fénye is többszöröse, mint az ebben az árban kaphatóknak.
Amint mondtam nem kellene tákolni házilag a lámpát mert ez a vége,a felnire ragasztás meg a küllõre nem helyettesítí a prizmát,nekem sose volt vele problémám-úgyhogy az hogy balesetveszélyes a küllõprizma-badarság!
a küllõre nem helyettesítí a prizmát,nekem sose volt vele problémám-úgyhogy az hogy balesetveszélyes a küllõprizma-badarság!
Nagy János
Megjött a válasz a lámpára:Igen ezért nem is nézegettem annyira, igaz párszor hétszentségeltem közben, aztán gyorsan elraktam. Állomást már régóta tervezek venni. Szoktam kölcsön is kérni, de az évenkénti 3-5 forrasztás miatt még nem szántam rá magam a vásárlásra.
Remélem nem a sima páka ártott meg neki.. Forrasztanék - mármint a magam módján -, de nem férek hozzá, mert a panel másik oldalán vannak a vezetékek.
Köszönöm a felajánlást! Megkértem nálam hozzáértõbbet, hogy nézzen rá, remélem tud vele mit kezdeni.
Állomást 12-15 körül láttam használhatót, 45W (megnézhetem pontosan ha érdekel). Egy ilyen körbeforrasztásnál lehet akkora a hõelvonás, hogy nem tudja megolvasztani az ónt rendesen, erre jó a pillanatpáka, a testre tudtommal nem kényesek a cuccok (egyébként nem minden pillanatpáka viszi ki a feszültséget a hegyre). A nagyobb teljesítményûekkel vagy PB free kompatibilitással növekszik az ár is erõteljesen, az olcsó hússal én is befürödtem. Valószínûleg nem a páka ártott meg neki. Ha végképp nem bír vele senki, ne dobd el, ha elpostázod szívesen megnézem.