Jelentkezz be Regisztrálj
Látni & látszani!
Írta 2011. május 30. - 15:29
Még senki sem hallott errõl a lámpáról itt a fórumon és biztosan sokakat érdekel, mik az tapasztalataid.
De terepen is teszteld le, jól látni-e vele !
Köszi szépen !
Írta 2011. május 30. - 12:55
Írta 2011. május 30. - 09:53
Vagy 2 éves
A peremen a forrasztás pedig azért van szétszedve, mert gondoltam csak annyi fogja és kilehet szedni.. de nem.
Még fázis ceruzám sincsen, de majd szerzek, ezért nem néztem meg a kábel szakadást. Sajnos egy forrasztópákán kívül nem sok mindenem van. Tehát laikus vagyok hozzá.
Ha valamit nem tudok szétszedni, mindig eszembe jut, hogy valahogy összerakták.
Írta 2011. május 30. - 08:46
Garancia kizárt? Sajnos még bent is lehetnek alkatrészek a panel másik oldalán és az is lényeges. Ha úgy gondolod, hogy kábel szakadás, mérd ki a kábelt. A peremen a forrasztás miért van szétforrasztva? ICO1 miatt érdekelne, hogy mér valamit ott? Manual van hozzá?
Vagy 2 éves
A peremen a forrasztás pedig azért van szétszedve, mert gondoltam csak annyi fogja és kilehet szedni.. de nem.
Még fázis ceruzám sincsen, de majd szerzek, ezért nem néztem meg a kábel szakadást. Sajnos egy forrasztópákán kívül nem sok mindenem van. Tehát laikus vagyok hozzá.
Írta 2011. május 30. - 01:52
Szia, raktam fel képeket:
kép1
kép2
kép3
Nekem a vázból sem sikerült kiszednem az elektorinkát.. mert lehet csak megszakadt a kábel? De egyáltalán egy led cserétõl, ami ugyan azokkal a paraméterekkel rendelkezik mi tud félremenni?
Garancia kizárt? Sajnos még bent is lehetnek alkatrészek a panel másik oldalán és az is lényeges. Ha úgy gondolod, hogy kábel szakadás, mérd ki a kábelt. A peremen a forrasztás miért van szétforrasztva? ICO1 miatt érdekelne, hogy mér valamit ott? Manual van hozzá?
Írta 2011. május 29. - 15:34
Attól tartok nem sok esélyed van, de ha postolsz nagyfelbontású képet a panelról, amin látszanak az alkatrészek (feliratostól), akkor talán tudok rá mondani valamit.
Szia, raktam fel képeket:
kép1
kép2
kép3
Nekem a vázból sem sikerült kiszednem az elektorinkát.. mert lehet csak megszakadt a kábel? De egyáltalán egy led cserétõl, ami ugyan azokkal a paraméterekkel rendelkezik mi tud félremenni?
Írta 2011. május 29. - 00:43
A led jó, a vezérlõ elektronikával lehet a gubanc. Budapesten van, aki tud segíteni benne? Köszönettel!
Attól tartok nem sok esélyed van, de ha postolsz nagyfelbontású képet a panelról, amin látszanak az alkatrészek (feliratostól), akkor talán tudok rá mondani valamit.
Írta 2011. május 28. - 22:38
Meg csináltam jó volt minden egy ideig.. kivittem tesztelni és egyszer csak se kép se hang.. valami kis pislogás van rajta, de annyi. Most nem tudom, hogy az áramkörben adta meg magát valami vagy a led-el lett gubanc. Eszközöm meg nincs kimérni. Valamikor vissza rakom a P7-et aztán meglátom mi lesz.
Esetleg egyéb javaslat?
A led jó, a vezérlõ elektronikával lehet a gubanc. Budapesten van, aki tud segíteni benne? Köszönettel!
Írta 2011. május 28. - 00:11
Köszönöm a leírást. Elvileg van róla egy
Már régebben bele kellett rakni egy kis "lemezt" a hõelvezetés gyanánt, remélem ahhoz hasonló jó lesz, ha kell hozzá.
Azt rendeltem be, amit linkeltem, remélem jó lesz..
Meg csináltam jó volt minden egy ideig.. kivittem tesztelni és egyszer csak se kép se hang.. valami kis pislogás van rajta, de annyi. Most nem tudom, hogy az áramkörben adta meg magát valami vagy a led-el lett gubanc. Eszközöm meg nincs kimérni. Valamikor vissza rakom a P7-et aztán meglátom mi lesz.
Esetleg egyéb javaslat?
Írta 2011. május 27. - 17:42
Írta 2011. május 25. - 21:40
Írta 2011. május 25. - 21:27
Írta 2011. május 23. - 22:33
Írta 2011. május 23. - 18:41
szóval csinálok belõle az abroncstól 10cm-re egy-egy matricát minden biciklimre (mert ez a kresz elõírás - ezért nem jó a reflexcsíkos gumi) és nyalják meg.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. május 23. - 15:55
Írta 2011. május 23. - 12:10
Itt találtam jó áron fényvisszaverõ szalagokat. Beszéltem velük, 750 Ft + ÁFA / m és 5cm széles. Van több színben. Most számolom mennyi kellene, illetve megpróbálom kideríteni mit fogad el a rendõrség, ha valakit érdekel ezeket is megírom.
Storno. Meggondolták magukat és mégsem szolgálnak ki. Nem foglalkoznak ekkora mennyiséggel, bikeplanetre irányítottak.
Írta 2011. május 23. - 11:43
Írta 2011. május 23. - 11:23
Írta 2011. május 23. - 09:21
igen, és erre vonatkozott a kérdésem: miért? mi az a feltétel, aminek nem felel meg? küllõk közt van, borostyánsárga és fényvisszaverõ.
KRESZ szerint kötelezõ felszerelések - BringaWiki
Elfogadják ezt, ha kicsit nagyobb felületûre csinálod. Ennyiben tér el egy hagyományos prizmától szerintem.
Nekünk volt vmi kicsi matricánk, amit felraktunk, de állandóan le akar jönni. Aztán elmentünk a Balu által ajánlott helyre, ahol 500 Ft-ért kaptunk egy jóóó hosszú (vagy széles, ahogy vesszük - ~120x10 cm ) tekercset, ami nagyon jól tapad, nem is ázik le, viszont a fényt kevésbé látványosan veri vissza. Ez a legkisebb vásárolható egység akár 4-5 bringára is elég lehet, úgy, h az ember ragaszt mindenhova (támvilla, láncvilla, felnik, alsócsõ, homlokcsõ, nyeregcsõ)
Panton : Papíripari és Dekorációs Üzletlánc Budapest
Naponta közlekedve a városban eddig rendõr amúgy csak "komolyabb" dolgokat ellenõrzött nálunk, pl. 1x nem volt bekapcsolva az elsõ lámpám, és emiatt állított meg minket.
Írta 2011. május 23. - 00:58

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére