igen, és erre vonatkozott a kérdésem: miért? mi az a feltétel, aminek nem felel meg? küllõk közt van, borostyánsárga és fényvisszaverõ.igaz h jobban néz ki de papíron nem fogadják el.
KRESZ szerint kötelezõ felszerelések - BringaWiki
igen, és erre vonatkozott a kérdésem: miért? mi az a feltétel, aminek nem felel meg? küllõk közt van, borostyánsárga és fényvisszaverõ.igaz h jobban néz ki de papíron nem fogadják el.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Amúgy a prizma kivételesen nem teljsen hülyeség
Amúgy a prizma kivételesen nem teljsen hülyeség. Ha autót vezetek, akkor ami a legjobban látszik egy bringásból este, az általában a küllõ és a pedál prizma. Fõleg ugye oldalról.
A balesetveszélyességének mikéntjét meg nem nagyon látom.
Amúgy nekem ilyen DX-es lámpám van
$12.25 - Flood-to-Throw Zooming Cree P4-WC 3-Mode LED Bike Light with Mount (3*AAA) - Bike Lights
Elég jó, mert városban is könnyen használható, de alkalomadtán erdõbe is lehet vele bóklászni (jó, nem ezzel fogsz éjszakai dh futamra menni). ÉS mind emellé olcsó is. Én kiegészítõként használom egy cateye villogó mellé, akkor amikor olyan helyen megyek, ahol gyérebb a közvilágítás.
Aki a DealExtreme-rõl rendelt Magicshine lámpát, az írja meg legyen szíves, hogy hány nap volt mire ideért! Április 19.-én rendeltem egy MJ-808E típust és még mindig nem jött meg (Honkong Post-tal), az utolsó követési információ: 2011-04-30 Departure From Outward Office Of Exchange. Elõre is köszönöm a válaszokat (Írtam a DealExtreme support-nak, hogy még nem jött meg, pedig elvileg meg kellett volna, azt válaszolták, hogy adjak neki még 2 hetet, ha, akkor sem jön meg, akkor írjak nekik újra)!
A DX-rõl lehet normális lámpát venni 10000 körûl amikkel nem szokott baj lenni.
Aki a DealExtreme-rõl rendelt Magicshine lámpát, az írja meg legyen szíves, hogy hány nap volt mire ideért! Április 19.-én rendeltem egy MJ-808E típust és még mindig nem jött meg (Honkong Post-tal), az utolsó követési információ: 2011-04-30 Departure From Outward Office Of Exchange. Elõre is köszönöm a válaszokat (Írtam a DealExtreme support-nak, hogy még nem jött meg, pedig elvileg meg kellett volna, azt válaszolták, hogy adjak neki még 2 hetet, ha, akkor sem jön meg, akkor írjak nekik újra)!
Hát igazábó 10 a brutálplafon számomra.
Ez már jócskán kiszalad a költségvetésembõl.
Veszek egy HL-500-at halogén izzóval, bele 2db 4000mA-es akkut, annak bírnia kell.
Nekem elég lesz.Majd késöbb talán veszek egy ilyet.
Az egész 6e HUF
Majd beszámolok az eredményrõl.
De ezen kívül bármilyen ledes lámpával foglalkozni pénzkidobás azt aláírom.
Úgylátom a kapcsoló nem az erõssége a lámpának. Küldd vissza, hogy cseréljék ki. Én hátsót nem tudtam bekapcsolni kb 2 hónap használat után. Cserélték, ez most jó.
Csatlakoznek en is (MJ808).
A neten keringo infokbol nem szabad levonni azonnal a vegkovetkeztetest. (Tobbnyire a negativ informaciok vesodnek be melyebben)
Persze ha ezeknek a negativ informacioknak az aranya jelentos tulsulyban van az mar jelent valamit, de mint ahogy az elottem iro is megirta. Ettol itt nem kell tartani.
Minden a vilagon gyartott termek kozott vannak hibas darabok (foleg a sorozatgyartottak)
Maga a lampatest szerintem tokeletes, vizallo, jo fenyerovel es szorassal (A kesobbi kiadasnak talan megjobb a szorasa). A tobbi meg ha veletlen megse olyan lenne mint ami elvarhato es valami gond van vele, egy elelmesebb ember siman csereli, megoldja. Ennyi penzert ebben a kategoriaban gyakorlatilag nevetseges ilyenen gondolkozni mint amiket leirtal. Kb 15-17Ezer volt atszamitva szallitasi koltseggel (most nem tudom mennyibol jonne ki , azota a $ arfolyama is rosszabb lett szoval olcsobb kell legyen. A szallitasi koltsegen mai napig nem tudom tultenni magam. Gyakorlatilag olcsobb volt mintha Budapesten kiszallitananak valamit haztol-hazig)
Hozzavetolegesen a hasonlo kategoriaju de minosegi alapanyagokbol keszitett Lupin Tesla kb 80Ezer forint volt amikor neztem. Ha nagyon felsz tole hogy valami nem lesz jo de mindenkepp kell ez a fenyero, akkor rendelj kettotLegfeljebb az egyiket eladod itthon. Biztos lesz ra vevo.
A Magicshine-ban korrekt kapcsolóüzemû áragenya van. Ha SSC P7-rõl CREE XML-re cseréled, a ledáram ugyanakkora marad, a felvett teljesítmény néhány százalékkal csökken (az új led kissebb égésfesze miatt), a fénymennyiség, hatásfok kicsit jobb lessz; ezek miatt melegedni is kevésbé fog!
Egyedül az a kérdéses -mivel P7 lednek magasabb a felépítése, mélyebben belenyúlik a tükörbe- hogy lehet az új ledet fókuszpontba igazítani? A lámpa belsõ felépítését nem ismerem. Valószínûleg mögé kell csúsztatni még egy alulemezt, hogy a led megemelkedjen (vagy a tükröt valahogy lejjebb engedni)... ezen kívül még az is lehet, hogy a tükör aljából is kicsit reszelni kell.![]()
Ha új ledet veszel bele, szerintem meggondolandó hogy 7000K°-nél melegebb fehér árnyalatút vegyél, (igaz, kicsivel kevesebb lument produkál, viszont jobban látni vele)