Csatlakoznek en is (MJ808).
A neten keringo infokbol nem szabad levonni azonnal a vegkovetkeztetest. (Tobbnyire a negativ informaciok vesodnek be melyebben)
Persze ha ezeknek a negativ informacioknak az aranya jelentos tulsulyban van az mar jelent valamit, de mint ahogy az elottem iro is megirta. Ettol itt nem kell tartani.
Minden a vilagon gyartott termek kozott vannak hibas darabok (foleg a sorozatgyartottak)
Maga a lampatest szerintem tokeletes, vizallo, jo fenyerovel es szorassal (A kesobbi kiadasnak talan megjobb a szorasa). A tobbi meg ha veletlen megse olyan lenne mint ami elvarhato es valami gond van vele, egy elelmesebb ember siman csereli, megoldja. Ennyi penzert ebben a kategoriaban gyakorlatilag nevetseges ilyenen gondolkozni mint amiket leirtal. Kb 15-17Ezer volt atszamitva szallitasi koltseggel (most nem tudom mennyibol jonne ki , azota a $ arfolyama is rosszabb lett szoval olcsobb kell legyen. A szallitasi koltsegen mai napig nem tudom tultenni magam. Gyakorlatilag olcsobb volt mintha Budapesten kiszallitananak valamit haztol-hazig)
Hozzavetolegesen a hasonlo kategoriaju de minosegi alapanyagokbol keszitett Lupin Tesla kb 80Ezer forint volt amikor neztem. Ha nagyon felsz tole hogy valami nem lesz jo de mindenkepp kell ez a fenyero, akkor rendelj kettot
Legfeljebb az egyiket eladod itthon. Biztos lesz ra vevo.
Abban igazad van, hogy lehet hibás minden. Még egy Tesla is(német minõség ide vagy oda).
Abban is igazat tudok adni, hogy a negatív információk jobban rögzülnek az emberi agyban, viszont nagy különbség van abban, hogy ki hogyan tud mérlegelni.
Az, hogy 15-17 E forint meg kinek mit jelent változó. Részemrõl akár 2-3x ennyiért is vehetnék lámpát de valószínûleg ezt meg azért tehetem meg mert nekem 15 E már az az összeg, amirõl nem úgy gondolkodom hogy "ha max elromlik veszek 1 másikat".
A posztomat meg elve azzal indítottam, hogy lebeszélni senkit nem akarok róla.
Egy alternatívát ajánlottam világításnak.