Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Látni & látszani!

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
8741 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Hozé: Akartalak is zavarni már egy ideje lámpailag, nekem kiválóan mûködik, csak mivel fénybõl erdõben sosem elég ugye, így bátorkodnék megkérdezni mennyire lehetséges/érdemes izmosabb ledek beszerelése, mindezt úgy, hogy üzemidõ maradjon, illetve melegedés ne legyen túlzott, hogy a lámpát károsítsa?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Háigazán nincs mit.
Basszus neked több lámpád van mint nekem.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

end.re:

end.re:

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
  • LocationBP
Sajnalatos mert hogy helyileg nem kozelben,de messze…es ezert ketseges volt hogy lenne e ember aki jonne es majd menne,ide es valamint vinne a…lampat, oda es adna es esetleg vissza is kapna, majd hozna es kozben megcsinalva lenne, a lampak, ezert e kavarodast es bonnyodalmat elkerulendo, batorkodtam szemelyesen utana jarni a gondoknak, akkor is ha a lampa orokgarancias ( :

Elozetes egyeztetes utan, amely a nagy nyilvanosagtol tavol tortent,lehetoseg nyilt e Remekmuvet a Mester belegyezesevel megvarialnom, termeszetesen csak miutan megbizonyosodtam hogy a piros azaz piros es egyben + azaz pozitiv a megfelelo helyere kerul mind A Lampaban ugy a csatlakozokon is, megtartva a folytonosagat a vegekig, elkerulendo azt a bizonyos szornyu fust jelenseget ( : sajnos a poti kabelek elszeparizacios torekveseit a megbontas pillanataban nem sikerult megakadalyozni : ( de a Mester intelmei alapjan ezt is sikerult kivedeni,es vissza allitani a rendet ( : es mellesleg a tapkabel csere is megtortent…így : )

Feltöltött kép

Köszönöm Hozé !!!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Múltkor említettem a lámpa billenthetõségét. most készítettem a fényrõl felvételt, egyelõre a szobában.
Azért ez a fény egy szobában kicsit sok így koncentráltan. Amikor kint nagyon lebillentem, akkor még az aszfalt is vakít. :)

Feltöltött kép

Ez most csak két zóna egymás mellett. A harmadikat nem kapcsoltam fel mert itt már sok lenne és nem is elég széles hozzá a terület, hogy látszon.

Kb így néz ki billentés közben.
Üres, forgalom nélküli úton megemelem rendesen, hogy elõre lássak, ha jön valaki szembe akkor csak lenyomom szem vonal alá.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

el ne kezd. mert tökönszúrom magam egy kanállal.

Mosmé'? Mondtam én olyat, hogy "polaritás", meg "füst"?

Egyébként tény, hogy már többeknek eltört ott a kábel, mert kicsit merev.
A gumi átvezetõ sem eléggé rugalmas.
Szóval Kala, nyugi a lámpa örökgaranciás.

zörgõ

zörgõ

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok! Szeretnék segitséget kérni: foglalkozik valaki gumis rögztésû Magicshine(-klón) rögzthetõbbé tételével? Valami adapter esztergáltatására gondoltam. köszi elõre is!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Hülye vagy Kala. :)

Eddig is mindenkinek megcsináltuk a lámpáját, ha valami nyûgje volt.
Majd pont téged hagylak ki, aki lekvárt hoz ajándékba?
Csak juttasd el valahogy hozzám, hívj fel, vagy add be Budaörsön a cégbe.

el ne kezd. mert tökönszúrom magam egy kanállal.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

zsear. koszi. van egy Mirage Evo X-em, es azt hittem hogy jo lesz, de nagy es nehez cserebe nem tul fenyes.

Neked is ez a regi fajta ezust PowerLED van? mennyit bir vele a Iion akksi? [a kisebbik]

ejszakai montizashoz kellene

hi. maxxon 3 órát.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hülye vagy Kala. :)

Eddig is mindenkinek megcsináltuk a lámpáját, ha valami nyûgje volt.
Majd pont téged hagylak ki, aki lekvárt hoz ajándékba?
Csak juttasd el valahogy hozzám, hívj fel, vagy add be Budaörsön a cégbe.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Jobb szeretnék nem visszaélni a segítõkészségével :)
De körbenézek, gondolom, ahol videót, hifit javítanak, ott nem kapnak szívrohamot ilyesmitõl :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Esetleg ha hozé-t megkérded? Hátha van ideje segíteni.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Sziasztok!
Tud nekem valaki ajánlani olyan bp-i gurut, akihez be tudom adni a lámpáimat szerelésre, és nem fog többe kerülni, mint egy új? :D
Két problémám van;
- a Hozé-lámpámnak megtörhetett a zsinórja, mert csak akkor világít, ha kifeszül a kábel
- a fejlámpámnak meg hosszabb zsinór kellene, mert nem a fejemen szeretném hordani a három ceruzaelemet, amivel megy, hanem inkább háton/zsebben.
Ha egyáltalán van ilyen, aki ilyet vállal, kb. milyen költségekre számítsak?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
zsear. koszi. van egy Mirage Evo X-em, es azt hittem hogy jo lesz, de nagy es nehez cserebe nem tul fenyes.

Neked is ez a regi fajta ezust PowerLED van? mennyit bir vele a Iion akksi? [a kisebbik]

ejszakai montizashoz kellene
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Simán. Nekem is ezzel megy.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van egy ilyen lampam

ehhez gyarilag a nagy es nehez Nipack akksi jar. Kerdesem hogy hasznalhato-e ez a lampa ezzel a lithium ionos akksival? [ha egyaltalan passzol a csatlakozo]

koszi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Bringavarázs, Marton: nagyon szívesen, igyekeztem összefoglalni a lényeget és annak pedig különösen örülök, ha úgy látjátok, sikerült! ;-)

Pár apróság kimaradt, mint például a melegedés, ami érzésre megegyezik az MJ-808 melegedési paramétereivel. Nem éreztem észrevehetõ hõfokbeli különbséget mondjuk a két lámpa folyamatos, egyórás használata után, ahogy megfogtam a tokozásukat. 13-14 fokos idõben az érzésre kb. 40 fokos burkolat bár nem kevés, de ahogy az mtbr.com-on olvasgatom, pár más lámpa 55-60 Celsius-fokához képest nem mondható rossznak.
Éjszakai fotóval szintén adós vagyok, de be kell vallanom, kissé lusta voltam eddig állványt és gépet vinni magammal. De talán majd legközelebb; ha a héten lesz 2 esõmentes nap, talán csütörtökön vagy pénteken keresek egy szûk, de egyenes ösvényt, és ott tudok pár, a lámpák képességeit és vetítési képét egyaránt és kellõképp szemléletesen bemutatni képes éjszakai tesztfotót mellékelni.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ezzel a "kicsi" MJ-vel van sajat tapasztalata valakinek?
MJ-858-Shenzhen MINJUN Electronic Co.,Ltd

Orszagutra nemileg praktikusabbnak tunik, es teszt fotokon egesz jol mutat.

De sehol nem talalok rola semmit google-val, nem nagyon ertem.

Ennyit találtam (lásd alul a "User Comments"-nél), ez alapján jó lehet:

the latest generation of chinese lights are very poished products and warrant serious consideration and as this is the case it makes all the other over priced "proper" lights seem ridiculously over priced and terrible value. look at the use joystick, its basically one 18650 cell, one cree led wrapped in a fancy alu casing with a 325lumen output rrp £165 !!!!! compare this to the magicshine mj-858, 2 cell battery, 400 lumens, twice the runtime and virtually the same weight, cost £49.99, i use one on my road bike couple with the equally stunning value magicshine rear light which itself makes the hope district light look a bit silly at £40 with a 4 cell battery pack. the magicshine mj-858 is also adequate for offroad night riding at speed. if my magicshines ever fail, set on fire or explode i will come back here and admit im wrong.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

bike radar lámpa teszt
Ajánlom figyelmetekbe a 3000 lumenes darabot :)

Gallery: Best Mountain Bike Lights - Niterider Pro 3000 LED
Az enyém három zónája össz. ilyen széttartású de az csak 2400 lumen.
Annak a csóvának a tetejét tettem közúti forgalomban is használhatóvá.
Szóval ott egy vonal fölött most egy sötét rész van de
bármikor meg lehet emelni, hogy magasan is világítson ha arra lenne szükség.
Akkor a sötét zóna feljebb kerül, akár a fák koronájába.

Ez egy fejlámpával kiegészítve tökéletes, sõt akkor egész kis fokozaton is mehet a kormányon lévõ tompított fény. Fejlámpa viszont akár helyettesítheti a kormányon lévõ fényt, annyival használhatóbb a könnyû irányíthatóság miatt.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ezzel a "kicsi" MJ-vel van sajat tapasztalata valakinek?
MJ-858-Shenzhen MINJUN Electronic Co.,Ltd

Orszagutra nemileg praktikusabbnak tunik, es teszt fotokon egesz jol mutat.

De sehol nem talalok rola semmit google-val, nem nagyon ertem.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás
bike radar lámpa teszt
Ajánlom figyelmetekbe a 3000 lumenes darabot :)