Szerintem esõtõl nem lehet annyira zárlatos, hogy megolvadjon a burkolat. Itt csont zárlat lehetett.
Az akku táp vezeték érhetett össze, esetleg valami zörgõ csavar v elszabadult fém darab nem volt benne ami beékelõdhet két pólus közé? nem lehetett hallani valami elszabadult zörgõ hangot benne?
Végülis mindegy, ezt cserélniük kell, vagy a fogyasztó védelem segíthet még.
..a boltban a nõ elkezdte a hátulról jövõs dumát, hogy ezt csak sigma aksival lehetett volna használni..
Hát ez a nõ nem normális! Egyáltalán lehet itthon sigma akkut venni? Valahol ez le van írva, hogy garanciális feltétel? Ha nem akkor honnan tudhatná bárki? Szerintem csak okoskodott valamit, mert nem tudta mit csináljon.
Ilyen esetben nem is tudom hány nap várakoztatás esetén kellene a végleges döntésig csere darabot biztosítani. A döntés is csak két dolog között változhat elvileg, csere vagy javítás (ami itt nem járható út).
Ha más megoldás nincs akkor keresd meg a fogyasztóvédelmet akár most.
-Fogyasztóvédelem-Ha van hozzá energiád akkor meg is lehetne érdeklõdni, ilyenkor mi a helyzet, kihez kell fordulni.
Kioktatnak jogszabályokból és akkor nem tudnak átverni a boltban.
>>Kell, hogy panaszunkról jegyzõkönyvet vegyenek fel? Igen. A vásárlónak jogában áll reklamálni. Amennyiben a termék hibás, haladéktalanul jelezzük kifogásunkat a kereskedõnek, aki köteles errõl jegyzõkönyvet felvenni. Ha a kereskedõ ezt visszautasítja, illetve panaszunkkal nem kíván foglalkozni, jogunkban áll a vásárlók könyvét elkérni és bejegyezni az esetet.<<