Még nem teszteltem mennyit mûködik, de 10-12 órára lenne szükség. Ez természetesen nem a napi közlekedéshez meg az egynapos túrákhoz kellene (ahhoz a jelenlegi is bõven megfelel), hanem a nyári többnapos éjszakákba nyúló vadkempinges túrákhoz (itt ugye nincs hova bedugni a töltõt), meg a 24 órás tekeréshez (nyáron azért rövidebbek az éjszakák). Valószínûleg a kisebbik fényerõn is elegendõ lenne ez az idõ, nem szándékozom terepre menni.
A megadott teljesítményeket meg nem 'kis' hanem nagyon is nagy fenntartással kezelem, pont ezért tettem fel a kérdést. Az nyilvánvaló hogy a névleges kapacitást egyik sem éri el, ezért olyat keresek ami legalább többé-kevésbé megközelíti azt. Azokat szeretném elkerülni amik még az 50%-ot sem tudják, meg amik a 10. feltöltés után megpusztulnak. Tavaszig van idõ, addig még az aksi is megérkezne
Valamilyen külföldi webshopban láttam hogy a Magicshine is elkezdte gyártani a kulacstartóba helyezhetõ akksikat, ahogy a Lupine is csinálja.
Az áruház neve nem jut eszembe, de azt tudom hogy 17500mAh volt a teljesítménye ami azért megsokszorozza az üzemidõt. Persze az ára is több számjegybõl állt.