Természetesen az 1800lumen, az a szokásos színtiszta hazugság: ha elosztod 2-vel, akkor kb. a led lument kapod, (+ a chip melegedése, meg az optika is még leszed belõle valamennyit...) Ettõl függetlenül, bõven elég fénye van, még kissebb fokozaton is!
Azt hiszem Pinyó vett valami ilyesmit, a P7-es Megacshine után. Mikor Teleholdason néztük, az utóbbinak terepen kicsit kellemesebben terülõ, egyenletesebb fénye van, viszont az új lámpa spotja távolabb világít... ha jól rémlik.
A MagicShine csak a dobozpapírja szerint volt SSC P7, amúgy Cree XM-L T-bin volt benne.
A klónnak valóban sokkal szûkebb nyalábja van, nekem speciel nem tetszik.
Épp tegnap történt: a MagicShine-nak két tépõzárból áll a tartója (a klónnak csak egy), ebbõl tegnap az egyik elfáradt és leszakadt.
Mondjuk egyfolytában csak ezt használom, a klón akkor kell, ha együtt megyek a gyerekkel, de ilyen alkalom nem nagyon van.
Illetve ilyen alkalom lesz szerintem holnap, pénteken a "Teleholdas".
Télleg, ha már megemlítettem:
[Telehódas Topik Túrák]139. telehódas HHH
Hely: Budapest
Dátum:
2012. augusztus 31. (péntek)Idõpont:
20:00Találkozó: Batthyány tér Duna felöli oldala, a HÉV feljáró mellett
Program (Classic): szokásos útvonalon fel a HHH-ra, majd vissza (a szokásos útvonal aszfaltot jelöl, mégpedig Batthyány tér - rakpart kerékpárút - Kolossy tér - Szépvölgyi út - Fenyõgyöngye - HHH). Alternatív útvonalak egyénileg választhatók.
Program (Extra): Visszaúton zsíroskenyér hagymával, üdítõ, dinnyézés, miazmás (csak hozott anyagból, mert Rekettyés már nincs).
Kötelezõ kiegészítõk: lámpa elõre, hátra!!
Ajánlott kiegészítõk: bukó, pulóver, bundabugyi - az nem, stb.
Mindenkit szeretettel vár a "Rendezõség"!
Értelmi szerzõ: robi
Szervezõ: esetleges, alapjáraton dhpage