Atombike: az a 2600mAh az mennyire annyi? Miért ne ebbõl vegyek inkább: Mod akkumulátorok : TrustFire 18650 3000mah (Védett) ?
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Nekem nem kell se energiatakarékos, se villogó.
Viszont a Trelock I-GO LS750 már drága (2x annyi mint a Lightster, ami 6300 Ft lesz).
Van megmaradt li-ion pack akkumlátorom: Li-ion pack 14,8V 2600mAh « dinamo / akku « LÁMPA « Kategóriák tallózása
Csak azért linkelem hátha nem mindenki nézi az apróhirdetést.
reálisan nézve a legjobb egy ligshter lenne, amin van energiatakrékos és villogó opció is
Velo Bringalámpa tesztet érdemes átolvasni, a jónak tûnõ dolgokat meg boltban megnézni-összehasonlítgatni...Olvasgattam a topicot és a Sigma Lightster a best buy úgy 10 ezerig... Szükséges jobbat vennem a fent jegyzett Sigma lámpánál? Ha igen, ha nem, érdekességbõl mi lenne a következõ árkategóriás best buy lámpa? És az miben, hogyan nyújtana többet?
volt nekem is ilyen photon ledem (ami aztán szétesett és elromlott), de a lighster sokkal jobb kerékpáros lámpa, nem csak erõsebb, de sokkal jobb a foncsorozása is (nem körben világít, mint egy sima zseblámpa), valamint min. 5x annyit világít, de inkább még többet
Nem akarok már mástól függni és idõhöz sem szeretnék kötve lenni, így úgy döntöttem, hogy beruháznék egy elsõ lámpába. Amit mindenképp elvárnék tõle, hogy két város között kivilágítatlan úton (vak sötétben) egy 25 km/h-ig tökéletesen lássam magam elõtt az utat. Olvasgattam a topicot és a Sigma Lightster a best buy úgy 10 ezerig, ha minden igaz, ami nem is kerül ennyibe. Vajon ez ellátná ezt a feladatot? Esetleg ha erdõben sötétedne rám, kitalálnék vele? Ami szimpatikus: a bekapcsoló gomb nagyon jó helyen van és van rajta elem lemerültség jelzõ LED is. A 20 órás üzemidõ több, mint elég. Csak világítson, nem kell hogy tudjon villogni is, mert erre van más. Továbbá szimpatikus, hogy 4db AA elemmel mûködik. Nekem pedig van 8 db (ebbõl 4-6 db mindig fölösleges/tartalék) Eneloop aksim. Ja, a design nálam mindent visz. Szükséges jobbat vennem a fent jegyzett Sigma lámpánál? Ha igen, ha nem, érdekességbõl mi lenne a következõ árkategóriás best buy lámpa? És az miben, hogyan nyújtana többet?
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Gratula, nagyon klassz lámpának tûnik,Nem akarok lámpát venni,az biztos.Pont az a lényeg,hogy saját gyártású legyen. :-)
A lámpához az ötletet a Busch&Müller Ixon IQ adta.Azt nem tudom,hogy ezek a lámpák közvetlenül a bringa elé világítanak-e?Az enyém oda is egész jól világít.Ezzel a megoldással elégedett vagyok,legfeljebb a lámpa kinézetén,külsõ kialakításán változtatok majd.
Biztos,hogy cserélek benne ledet,csak még kérdés milyenre.A tápot egy 6V-os akksi adja.