Tomidnynek teljesen igaza van. Látszik, hogy nem kerekeztek sokat éjszaka technikás helyen.
Döngölt, széles földúton valóban elég egy lámpa a kormányra. Trükkös terepen, ösvényen, kanyban, letörésen, vízmosásban, nagy fûben, stb. nincs az a széles sugarú lámpa, ami bevilágítana mindenhova, de fõleg nem a kanyarba. Lehet rakni két lámpát a kormányra, azt széthúzni, hogy jobban terítsen (ez egyébként nem rossz, javítja a térérzetet és csökkenti az árnyékokat), de íves kanyarba, oldalra az sem fog bevilágítani. Aki nem hiszi jöjjön velem egy körre itt Sopronban, majd meglátjuk.
Ezen kívül, már sokan, sokszor leírtuk, hogy miért nem elég egy lámpa, a tárgyak árnyékot vetnek, rossz térérzetet kelt, illetve ha véletlen lekapcsol gáz van.
Rendes lámpákkal éjjel is úgy lehet vágtatni mint nappal és nagyon nagy élmény. Aki megtapasztalta, tudja. Nem csak filozofálok, nekem van ilyenem, tapasztalatot írok. Túrázgatáshoz, 20-30-as tempóhoz teljesen feleslegesek a többezer lumenek, 500 bõven elég. Én 400 Dinotte Lumennel mentem egyenesben 40-50-eket is, más kérdés, hogy kockázatos, de sosem volt baj.