Amikor valami csörtet a közeledben a vadonban, akkor kinek nem jön be a zabszem effektus?A hozzászólásod pont azt bizonyítja, hogy nem fontos a fejlámpa.
Egyébként a hozzászólásod arra is utal, hogy félsz a sötétben (és ez magyarázat arra is, hogy miért kell neked sok lámpa). Az ember általában nem szokott összevissza forgolódni (hacsak nem fél).
Aki azt mondja, hogy nem az hazudik. Ilyenkor csak jó látni mi jár melletted. Ezek mégis csak vadállatok!
Ez egy önvédelmi ösztön ami csak abból hiányzik, akiben ok nélkül, felelõtlenül túlzott az önbizalom és figyelmen kívül hagyja ami veszélyt jelenthet. Tényleg, egyáltalán van ilyen ember a billentyûzettõl távolabb is, vagy csak a szoba melegében amíg valaki bepötyögi? Vadállatok járnak az erdõben!
Láttál már olyan embert, aki nem szeretné tudni, mi csörtet a sötét erdõben, amikor éppen ott mozog közvetlen mellette?
Nem hiszem. Nem mindig futok össze én sem ilyesmivel, de szeretem tudni mire számítsak amikor mégis.
Az erõs lámpa hiánya akkor kezdett egyre inkább ambicionálni valami jobb építésére, amikor régi gyenge 3W-os "dinamós", (majd akkuról 5- 20 Wattos) bringa lámpával jártam Balatonra és az út egy része éjszakából indult vagy abba nyúlott bele. Aztán bele szerelmesedtem abba, hogy szinte úgy lássak éjjel is mint nappal minden irányban amerre fordulok, kis fogyasztás mellett, akár 6-8 órán keresztül, vagy valamivel kisebb fénnyel tovább is, ha kell.
A hozzászólásom azt bizonyítja, hogy nekem elengedhetetlenül fontos egy olyan erõs fényû lámpa is, ami arra világít amerre fordítom a fejem. Biztos vagyok benne, hogy nem csak nekem! Szeretem tudni mi történik körülöttem, akár oldalt vagy hátul is ha kell.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére