"...felraktam elöl/hátul is egy negyedtenyérnyi fehér/piros visszaverő matricát. A komolyabb gépre ilyenek persze nem kerülnek..."
Ezt máshogy értettem.
Pedig látszani mindenkinek kell a sötétben is, még akkor is ha netán kimerül az elem a kis ledes villogóban, versenystílus ide vagy oda.
Éppen erre való a prizma vagy prizma hatású felület. Jártam úgy én is még nagyon sok évvel ezelőtt Balatonról hazafelé, hogy már valahol Bp déli részén alig pislákolt a lámpám, aztán kialudt. Az még nem ledes volt és nem mai akkuról működött, hanem régi góliát méretű 4Ah-s NiCd cellákról ment. (Akkor még az számított jó kapacitásnak.) A dinamót azért utáltam, mert sokat fogott, rendszeresen meg-megcsúszott és éppen ezért nem mindig világított.
Hazaúton az utolsó 20 km-t már zabszem effektussal mentem végig, nehogy elüssenek. Nem mintha a "zabszem" valamit segített volna a dolgon.
Akkor még nem volt ilyen jó fényvisszaverő fólia, különben biztos nem maradt volna le már akkor a bringáról.
Az láthatóság szempontjából ér annyit, mint egy működő lámpa.
Az, hogy ki mit szól egy biztonsági kellék láttán, csak egy dolog.
Az, hogy megbüntet-e a rendőr a hiányáért, az megint csak egy dolog.
Az, hogy épségben haza érsz-e, vagy pedig jobb esetben "csak" sérülten visznek mert nem látott meg időben az autós, már komolyabb dolog.
Egyébként én is ki nem állhatom a sötétben rosszul látható ninja-bringásokat, amikor legalább egy fényvisszaverőt felrakhatna bárki mindannyiunk biztonsága érdekében. Annak még észrevehető súlya sincs.

A jó láthatóság érdekében legalább néhány prizma hatású öntapadót érdemes felragasztani,
ami minden irányból látszik, különben jó ha legalább ennyit látnak belőled, de leginkább ennyit sem.