Valóban "bunkóság" járdán biciklizve még csengetgetni is. Semmi keresnivalód ott. Vagy, ha mégis ott mész, akkor CSEND a neved és addig vársz, ameddig esetleg elengednek. Kresz szerint is csak kivételes esetben mehetsz járdán. Hozzáteszem, én is sokáig járdáztam Pesten (most is néha száz méteres távokon, ha úgy adódik), félve a forgalomtól, de végül mégis a főúton közlekedem hosszú ideje. Sokkal hatékonyabb, mint járdán csoszogni. Figyelni kell, folyamatosan radarozni körbe, ennyi a titka. Nyilván vannak bunkó autósok.. akikkel nem tudsz mit kezdeni.
Nálam most nagyobb probléma, hogy az itt átadott új bringaúton mindenki jár, akinek semmi keresnivalója ott. Nem osztott bringaút, tehát csak kerékpárosoknak kijelölve, táblával is.. egy-egy sávban. Szóval autós!!!! (ha még egyet látok feljelentem rendőrségen), lovasok!!!, motoros, kutyás, görkoris, gyerekes család, gyalogos kis csoportban, nagy csoportban). .. és baromira fel vannak háborodva, hogy félre kell állni.. és én vagyok a bunkó tapló paraszt, ha a kerékpárúton a csengetésem ellenére nem lehúzodó emberkéket kicentizem.
Úgyhogy tervezem egy ilyen Hornit beszerzését a csengő mellé és továbbra is centizem a renitets delikvenseket.
szia,megrendelted azóta?(mindjárt ki guglizom,mennyi,honnan stb ,de nagyon tetszik (bár legútobb Erzsébeten a bicikli úton bekaocsoltam a biciklire is szerelhető ebayról rendelt lámpámat villogó módban és ilyedtében mindenki eltakarodott a bicikli útról,már amikor 30 méterre megközelitettem,)...de sajnos ez csak sötétben hatásos,azért gondolkodok én is ilyesmin.
https://www.dropbox....yr9w/x2JnMX3vX3