A képről nem én írtam, de amúgy nálam csak trükközéssel látszik még asztaliról is. Új ablakban kell megnyitnom jobb klikkel... Chrome...
más: https://lumenshop.hu...-hu60-fejlampa/
Ez szimpatikus lenne, de az USB-s táplálással kapcs. vegyesek az érzéseim. A saját power bankjukkal vajon vízálló? Jó, annyiban jó is lehet, hogy ezek lehetnek laposak, és zsebben elférnek, így télen melegen is maradnának. De ahhoz szerintem rövid a kábel.
A távirányító viszont nem rossz ennyi pénzért, persze nem olcsó, de máshol kétszer ennyi.
Érik gondolatban egy olyan projekt, hogy egy S2+, vagy valami FEJÉT felrögzítem a sisakra, és a tápját meg egy spirálkábelen juttatom oda hozzá mezzsebből, de azért nem vagyok még kellően elszánt.
csak parszor probaltam sisakon a convoy S2-t, de eleg nagy szenvedes volt, mert nem lehetett konnyen allitani, hogy hova vilagitson, meg a benne levo sima uveggel, ami lehet valami muanyag, azzal tul szuk szogben szorja a fenyt, lehet jonni azzal, hogy pont ez jo fejre, nekem nem volt az, inkabb oda is minel szelesebb szogu fenyt szeretnek, hogy ne kelljen annyit forgolodni.
rendeltem a skilhunt H03-hoz masik csovet (
Astrolux BLF A6 Flashlight 18350 Non-anodized Body Extension Tube Flashlight Accessories Lantern Lamp LED Torch Accessory), hogy a hosszabb 18650-es akku helyett bele tudjam tenni a fele olyan hosszu 18350-es akkut, meg igy konnyebb is, es nem terheli annyira a fejvedot, vagy futas kozben is talan kevesbe mozog a fejpanttal. A menetemelkedes az jo, csak a le kell valamit me'g faragnom, hogy a gumigyuru is rendesen illeszkedjen.
helyedben inkabb oldalt levo lampat neznek, vagy olyan fejlampat, mint ami nitecore-t linkeltel. Vagy olyat, aminel oldalt kozepen van a led, peldaul:
jo kicsi, mert 18350-es:
zeroair.org/2019/12/23/thrunite-th01-headlamp-testing/
vagy valamelyik YLP pandat a ruszkiktol:
zeroair.org/2020/09/14/ylp-panda-2m-cri-flashlight-review/ylplight.com/en/katalog/1/nalobnye-fonari/
tegnap elott rendeltem vegre
lumintop B01-et, mert 30 dollarrol levittek 28-ra, plusz group buyinggal csak 26 plusz szallitas volt. Biztos legalabb egy honap mire ideer, remelem, hogy jobb lesz, mint a C01, mert az annyira nem tetszett. Tul keves a fenye, tok mindegy, hogy milyen faszan nem vakitja el a szembejovoket, de mikor probaltam, nem sokat lattam, a keskeny feny miatt. A masik az a huje pulzalo mod, valahogy sikerult bekapcsolni, kikapcsolni meg maig nem tudom, hogy tudtam. Es eloszor azt hittem, hogy lemerul a pislakolo feny miatt. Plusz a toltocsatlakozo gumifedelet is sikerult elhagyni, mar csak azt varom, hogy a kormanyon levo tartoja eltorjon. Hogy hany lampam lett mar emiatt hasznalhatatlan...
Edited by blash, 2021. April 24. - 11:56.