Húúúúha!! Volt 1600 + 1700!!! Hát azok brutál jó lámpák (szerintem). Ha az nem elég, először is vedd le a napszemüveged.
Ha hosszú üzemidőre vágysz, a külső aksis kínaim 1. fokozatban 12 órát megy (már az a fény sem gyenge) de 2. fokozatban is 6 órát bír.
Ezt ha rázósabb részen kiegészíted az egyik Volt-al, szerintem tökéletes lehet. De majd te eldöntöd.
Érdekes módon, közülünk soha senki nem vágyott ennyi fényre mint ami a te kormányodon összegyűlt. De hát nem vagyunk egyformák.
Viszont erősen kiábrándítalak vaddisznó ügyben. Az egy nagyon agyatlan állat, az ha elindul nem érdekli a te lámpád, még ha 6x ekkora fényerőd is lenne. Mi egyszer éjjel a Petneházi lovasklub mellett gurultunk kb 8an szépen libasorban, jobbnál jobb lámpákkal. Egyszer csak oldalról berohant egy csapat malac. Az óriás volt az első, őt követte a többi. Szerencsém volt, nem a nagynak de egy olyan kisebb közepesnek sikerült nekimennem. Felborultunk mindketten, én a malac mellé borultam farkas(vadmalac)szemet néztem vele. Szerencsére nem támadott meg hanem elrohant. Viszont az első kerekemben lett egy laza 90 fokos kanyar, vissza kellett ugrálni hogy valahogy lejussak az erdőből, egyik haverhoz felmentem még éjjel és adott kölcsön egy kereket hogy hazajussak.
És tavaly rendeztünk egy sütögetést a Hármas határ hegyen. Jó sokáig ott voltunk és mikor elindultam haza egy őzike kirohant az erdőből, egy darabig futott mellettem és ezután leelőzött és az első kerekem előtt fél méterrel keresztülvágott. Itt most szerencsém volt és le tudtam fékezni.
De az is lehet hogy én vonzom az állatokat...