Ha nincs már abban az üzletben, akkor a vevőszolgálatukon meg lehet rendelni. Ha bárhol az országban van még a boltjukban akkor azt a kérésed szerinti boltba tudják szállítani egy héten belül.
Ritka jól sikerült darab a tükre miatt is és a vízmentesítése is jól meg lett oldva. Működhet fél és egy Watton. A fénye viszont a kategóiájában kiváló.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
Tudnátok javasolni olcsóbb, elsősorban "látszani" való lámpát? Látni van ledes, li-ion aksis, de nem akarok azzal bohóckodni munkábajáráshoz.
Most egy egyszerű, egyledes szilikonos van, ennél egy picivel nagyobb fényerejű kellene, hogy az autósok messziről lássanak. Saját, belső akksi feltétel, ahogy írtam, nem szeretnék vezetékekkel bűvészkedni, illetve jó lenne, ha gyorsan le lehetne kapni parkoláskor a bringáról. 18650 aksim, töltőm is van, jó lenne az az irány.
Valaki tudja esetleg miért nem lehet PIROS színű láthatósági fényvisszaverő pántot (amelyik olyan mókásan feltekeredik ha rácsapod valamire) kapni még a nagy és hatalmas Kínában sem? (amit az ebayen rendeltem még az is narancssárga volt). Esetleg valakinek van ilyen eladó? Hátsó prizma helyett használnám a nyeregcsőre feltekerve, de egyszerűen nem látok sehol ilyet.
Valaki tudja esetleg miért nem lehet PIROS színű láthatósági fényvisszaverő pántot (amelyik olyan mókásan feltekeredik ha rácsapod valamire) kapni még a nagy és hatalmas Kínában sem? (amit az ebayen rendeltem még az is narancssárga volt).
Esetleg valakinek van ilyen eladó? Hátsó prizma helyett használnám a nyeregcsőre feltekerve, de egyszerűen nem látok sehol ilyet.
öntapadadós reflektív matrica nem jó ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ " Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Valaki tudja esetleg miért nem lehet PIROS színű láthatósági fényvisszaverő pántot (amelyik olyan mókásan feltekeredik ha rácsapod valamire) kapni még a nagy és hatalmas Kínában sem? (amit az ebayen rendeltem még az is narancssárga volt).
Esetleg valakinek van ilyen eladó? Hátsó prizma helyett használnám a nyeregcsőre feltekerve, de egyszerűen nem látok sehol ilyet.
Megint meghalt a hátsó villogóm, kezd elegem lenni az 1-2 évenkénti cseréből. A Cateye TL-LD700R Rapid X ellen van kifogás (árát leszámítva)? A cél az lenne, hogy baromi jól világítson, és ne 2 szezont bírjon, hanem éveket, valamint a rögzítés is előnyös nekem, ha nem a nyereg csövön van, hanem a vázon. Kapcsoló masszív legyen. Ennek a rögzítése is tetszik, ötletes, mindíg működik a dolog.
igazából van egy cateye pilácsom, ami mai napig működik, pedig lehet vagy 20 éves. Nem vicc, még a csepel 5 gangos bicómra vettem gyerekkoromban, sima 3 ledes villogó. De az a fényerő nekem kevés manapság.
No, megszereltem a mostanimat. Panelon a tranzisztortól (vagy smd fet, fene tudja) vezető kanóc volt kh-s, ilyet még nem láttam, mikor megnyomtam a panelt, néha világított a power led. Ráforrasztottam egy derótot. Nem szép, de úgyis belül van.
Ettől független érdekelne a lennti pilácsról vélemény.
Megint meghalt a hátsó villogóm, kezd elegem lenni az 1-2 évenkénti cseréből. A Cateye TL-LD700R Rapid X ellen van kifogás (árát leszámítva)? A cél az lenne, hogy baromi jól világítson, és ne 2 szezont bírjon, hanem éveket, valamint a rögzítés is előnyös nekem, ha nem a nyereg csövön van, hanem a vázon. Kapcsoló masszív legyen. Ennek a rögzítése is tetszik, ötletes, mindíg működik a dolog.
igazából van egy cateye pilácsom, ami mai napig működik, pedig lehet vagy 20 éves. Nem vicc, még a csepel 5 gangos bicómra vettem gyerekkoromban, sima 3 ledes villogó. De az a fényerő nekem kevés manapság.
Az ALDI-ban lehet most kapni egy bringalámpát, ami kicsi teljesítményű=kicsi fogyasztású és ahhoz képest egészen jól elosztja a fényt. Nem dh-hoz és nem száguldáshoz való, de éjszaka normál közlekedésre jónak tűnik. Távolra világít és rendkívül jó a fény elosztása.
Közelebbi részekre a lefelé való fény kiszóródás ad gyenge láthatóságot.
Az ára is kellemes, 2500,-Ft Ezért adnak első-hátsó lámpát 8 db AAA elemmel együtt.
Ebből csak az elemek kiteszik az ár jó részét. Szóval kedvező.
A lényege egy fél parabola tükör, ami úgy van kialakítva, hogy
megfelelőn előre vetíti távolra két zónában a fényt.
Itt egy hasonló lámpa tükre, amit korábban lehetett ugyanitt kapni:
A led felül helyezkedik el és így nem vakítja a szembe jövőket,
viszont nagyon messzire el tud világítani jó beállítás esetén.
Csináltam fotókat a fényéről a Római parton.
Az 1 Watthoz képest tényleg jó.
.
Valójában a tükör miatt vettem meg, mert abba nagyobb teljesítményű led chipet is be lehet szerelni, megfelelő hűtés mellett. Persze nem lehet elmenni vele teljesítményben a végletekig, mert a műanyag tükör egy nagyobb chiptől könnyen túlmelegedhet és akkor be mattul, tönkre mehet a felülete a led közelében.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
Nem védem a SingFire-ömet de azt legalább kipróbáltam és annak tutti jó az aksija. Ennek lehet hogy sokkal gyengébb, ki tudja.
Ugyan úgy néznek ki de óriási különbségek lehetnek. Havernak is ugyan úgy néz ki mint ez (vagy az enyém) de az pl. ultra gyenge akkuval jött, 1-1,5 óra után már ki akar kapcsolni.
Megrendeled a dx-ről és 2 hét múlva a kezedben van. Szerintem annyit megér várni.