Az általad linkelt lámpánál az lehet a gond egy részben, hogy azzal az egy akku cellával ami bele fér, nem sokáig tudna 2.8 A áramon működni, mert egy órán belül lemerítené az akkut. De mielőtt lemerülne, a kicsi hő leadó felület miatt túlmelegene a lámpa burkolata és a led is károsodna ettől.
Ahogy ezeket ismerem, nem jár sokkal 1 A alatt az a led abban a tokban, amivel azért valamire használható fényerőt el lehet érni ha eléggé szűk a fókusza, de ne számíts nagyon nagy csodára.
A diffúz előtét viszont arra való, hogy pl. sártazáskor a kicsi sátorban, közelre egyenletes fény eloszlást biztosítson, esetleg szekrényben belső világításnak lehet azzal használni.
Szóval azzal a diffúz előtéttel csak nagyon közelre ad egyenletesen elosztott, használható erősségű fényt. Távolabbra szinte eltűnik a fényerő, annyira szétszórja. Az úgy előtéttel nem jó bringára, Viszont a biciklin lévő éjszakai szerelési munkához használható, mert nagyon közelre tényleg egyenletes megvilágítást ad.
Egyelőre ennyi, a többire majd válaszolok.
Szombaton jártam éjszaka Pilismarót felől Sikároson keresztül jöttem haza.
A Királykúti nyereg után egy jókora nyulat láttam, kicsivel később meg egy nagy szárny távolságú ragadozó madár használta ki az éjszakai fény áradatot előttem.
Fölöttem repült egy ideig és kereste, mit lehetne fogni az úton, ha már így kisütött a nap. Egy darabig repült fölöttem és néte az utat és az erdő szélét, azután eltűnt.
Ilyesmi volt alulról és világosabb volt a szárny vége.
Kölcsön akarta kérni a lámpámat éjszakai vadászathoz.
Egy darabon velem repült, pontosabban én gurultam ő repült fölöttem.
A lámpa fényéről nem sokkal korábban sólyom nélkül készült fotó.
Így nézett ki a sólyom, kölcsön vett vadász fénye :