Az általad linkelt lámpánál az lehet a gond egy részben, hogy azzal az egy akku cellával ami bele fér, nem sokáig tudna 2.8 A áramon működni, mert egy órán belül lemerítené az akkut. De mielőtt lemerülne, a kicsi hő leadó felület miatt túlmelegene a lámpa burkolata és a led is károsodna ettől.
Ahogy ezeket ismerem, nem jár sokkal 1 A alatt az a led abban a tokban, amivel azért valamire használható fényerőt el lehet érni ha eléggé szűk a fókusza, de ne számíts nagyon nagy csodára.
A diffúz előtét viszont arra való, hogy pl. sártazáskor a kicsi sátorban, közelre egyenletes fény eloszlást biztosítson, esetleg szekrényben belső világításnak lehet azzal használni.
Szóval azzal a diffúz előtéttel csak nagyon közelre ad egyenletesen elosztott, használható erősségű fényt. Távolabbra szinte eltűnik a fényerő, annyira szétszórja. Az úgy előtéttel nem jó bringára, Viszont a biciklin lévő éjszakai szerelési munkához használható, mert nagyon közelre tényleg egyenletes megvilágítást ad.
Egyelőre ennyi, a többire majd válaszolok.
Szombaton jártam éjszaka Pilismarót felől Sikároson keresztül jöttem haza.
A Királykúti nyereg után egy jókora nyulat láttam, kicsivel később meg egy nagy szárny távolságú ragadozó madár használta ki az éjszakai fény áradatot előttem. ![]()
Fölöttem repült egy ideig és kereste, mit lehetne fogni az úton, ha már így kisütött a nap. Egy darabig repült fölöttem és néte az utat és az erdő szélét, azután eltűnt.
Ilyesmi volt alulról és világosabb volt a szárny vége.
Kölcsön akarta kérni a lámpámat éjszakai vadászathoz.
Egy darabon velem repült, pontosabban én gurultam ő repült fölöttem.

A lámpa fényéről nem sokkal korábban sólyom nélkül készült fotó.
Így nézett ki a sólyom, kölcsön vett vadász fénye :

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére