Ezek különbözõ színüekbõl kivágott körök, vagy ilyen pöttyös minta volt a fólián?
Szerintem egyenként tetted fel.

Világít az még 3,2V alatt is de halványabban...elvileg 25 db ledem van benne..
3 db 1000mAh-s AAA-s aksiról hajtanám,ami ugye 3.6V
(az adatai szerint 3.2-3.6 között használ(andó)ható)
Ez attól függ, hogy mennyire hajtod, amirõl itt elõbb írtam.Nem tom jó-e vagy kell elé ellenállás?szükség esetén meg tudom oldani a hûtést, vettem bordát, azt rá tom szerelni(pont akkora mint a terület a tetején:D!!!)
Legjobb megoldásnak vegyél 2700mA/órás akkut.kérlek végezz nekem egy rövid számítást....
max 2órát szeretném használni úgy, hogy jó fénye van, és nem baj ha nem merül le teljesen az aksi...
Flickr
T. Dög úr:Találtam egy nagyon egyszerû, olcsó , és jónak tûnõ megoldást, hogy az elem (akku) merülése közben is egyforma maradjon a fényerõ. Ez úgy lett belõve hogy 4db ceruza (2700mAh) akksival egy teljes éjszakányi ideig (12 óra lemerülés) egyenletes fényerõt lehessen elérni. Nekem 3W-os Cree LED-em van (Chipcad). :clap:
Kell 1db 15 ohm 0.25W-os ellenállás, és vele párhuzamosan egy100mA-60V "multifuse" regenerálódó biztosíték (Lomex 44-00-66 cikksz) /Bourns MF-R010 -valójában egy meredek karakterisztikájú PTK ellenállás-/
Össz. nincs 100Ft!![]()
:okularnik
ejhaj mit találtam:) http://www.conrad.hu...0doT1ZrZHplUT09
...
...akkor tök hülyeség xenonban gondolkodni.-Szerintem.....
Annyit talán hozzá tennék, hogy a xenon megnevezés több fényforrásra is használatoshalogen xenon
kicsit keverednek a dolgok nem gondolod?

NE ÍGY! NE ÍGY!
Árulta, vagy ment vele? Mert én is láttam emberkéket elég brutál lámpákkal menni, de olyat aki árulta nem nagyon.Pl.: volt srác, vadriasztó reflektorral + 3 kilós aksival.