A következõ címen egy névkártyát találsz.
http://img3.tar.hu/balu-1/size2/28079258.jpg
Náluk vannak hulladék darabok is mindenféle szinesfém anyagból.
Köszönöm!
A következõ címen egy névkártyát találsz.
http://img3.tar.hu/balu-1/size2/28079258.jpg
Náluk vannak hulladék darabok is mindenféle szinesfém anyagból.
Engem is erdekel a minosegu feny amivel jol lehet latni az utat. Olvastam tobb oldalt a sajat ledes lampa keszitesrol. Igazi profik. 100 lm ledek, mashol tobb ledbol akar 1000 lm erteku lampa. Tenyleg van aruk az uzletben hacsak nem sajat magad keszited el. Amit en neztem ki magamnak elso lampa a bringamra az egy cateye HL-EL530, 1500 cd. Most melyik erosebb? Alabbi kepletet talaltam segitsegkent de nem igen tudtam megfejteni.(Biztos vagyok benne, hogy a sajat keszites olcsobb es hatekonyabb.)
Fényáram:
Az a fénymennyiség, ami 1 cd fényerõsség egységnyi térszögben (1 steradian) idõegység alatt. Mértékegysége 1 lm (lumen) = 1 cd×sr (steradian).
Ezt részben így gondolom én is, hogy nekik az ár kevésbé számít.Hidd el, hogy a Q3 is ottmaradna a nyakukon.
...
Ha kifejezetten P4-et rendelnének, akkor mondjuk 1000 helyett 2000 Ft lenne egy darab és akkor sokan inkább megvennék a Luxeont, mert az jóval olcsóbb.
Ezeknek a LED-eknek nem mi vagyunk a fõ fogyasztói,
hanem az olyan gyártók, akiknél nem számít...
hidegfehér 140° 350mA/50lm 700mA/95lm 650 Ft
természetes fehér140° 350mA/80lm 700mA/145lm nincs
Egyelõre a chipcad-nél lehetett kapni egyszer jót. Az gyorsan el is fogyott.
Utána gyengébbet rendeltek, ott is maradt a nyakukon.
Annak örülök, hogy a kérdésre is meg kaptad a választ, egyébként tetszik.Sziasztok, érdekelne, h a klipben szereplõ fényeket honnan szerezhetnék a bicajomra. (kerkékagyra rögzítve)
Egyelõre a chipcad-nél lehetett kapni egyszer jót. Az gyorsan el is fogyott.itt szenvedtek a csipkeddel .. mikor irom, hogy az buko
NE ÍGY! NE ÍGY!
Kerestem hozzá adatlapot amit valahol láttam, de most nem találtam rá.Amúgy a P2-re ugye ugyanazok az értékek igazak, mind fesz, mind mA tekintetben?
Igaz ezt is mondták, de ki használ fel ennyi ledet?mint irtam 1000+ rendeles eseten lesz p4
NE ÍGY! NE ÍGY!
Vigyázz vele mert nem minden van ami ki van írva.A Chipcad-nél lehet ujra p4-es creet kapni, ha jol lattam. +Seoul is ott van.
Ezek most a legjobbak.
A fénykör bizonyos szint fölött felfelé kilépõ részétBalu:
A vakitas problemajan en is gondolkoztam annak idejen, de a tervezes heveben elfelejtodott. Na mindegy, legfeljebb teszek egy valtokapcsolot ellenallassal a korbe, bar akkor meg en nem latok.Az igazi megoldas a jo fenyeloszlas lenne...
Az akku feszültség (pontosan nem tudom de) kb. így adódik csúcsra töltve.4db 2600 mAh-s aksit feltöltöttem teljesen. Ilyenkor 5,66 V volt a 4 akku soros fesze. A p4-re kéne olyan 3,6-3,7V, azaz az ellenállásra jutna 1,96-2,06 V, mindez 900mA mellett. Ez ugyebár 1,854 W hõt jelent. Hogy s mint kéne a multifuse ellenállás hûtését megoldani?
Vagy nem szabad felkapcsolni újonnan feltöltve, csak 400 mA-re és akkor nem lesz ilyen gondom?