Mindegy, legközelebb megpróbálok fotóapparáttal dolgozni, csak egyedül mindig attól fosok, hogy valakinek megtetszik
Szerintem vigyél magaddal a bogyiszlói erősből egy palackkal és ha valaki el akarja vinni a holmidat, akkor megnézed, hogy csípős paprikával a szemében is akarja-e még.
Egyébként jó ha van rajtad valami fejlámpa, mert pl. régebben fent a normafánál már majdnem jártam én is hasonlón, csak amikor láttam, hogy gyorsan oson arrafelé két alak (mindig figyelem a környezetet), akkor a fénnyel rájuk néztem (nem a szemükbe, csak éreztettem, hogy észrevettem és felkészülten "várom" őket ha jönnek), aztán leleplezve érezték magukat. Látszott, hogy inkább én okoztam meglepetést nekik, hogy fel vagyok készülve ha jönnek, és másfelé elsomfordáltak.
Csak határozottan és felkészülve..! Akkor nem lehet baj.
A képeket a szerkesztőben is kicsit szemléletessé lehet tenni.
Mondjuk Photoshopban rátolsz még 25% fényerőt és 50% kontrasztot, máris értékelhetőbbnek látszik az eredmény. A kamera úgyse vesz fel többet, mint amit egyáltalán szemmel látnál. A képen a feketék feketének maradnak és a világosak világosodnak, de nem lesz irreálisan erős kinézetű az így módosított kép, csak kicsit látványosabban bemutatja azt amit ott kint láthattál.
Edited by Balu1, 2017. November 14. - 04:42.