Köszönöm a válaszokat, asszem kreálok egy PayPal-es számlát aztán usgyi a DX-re
Na de most húzok tekerni, mert holnaptól jön a cidri ;-)
Üdv
Ez szállítással együtt forintban mennyi is lenne?Új cucc a dealnél. Lehet, hogy fogok rendelni egyet.
http://www.dealextre...ls.dx/sku.27262
Lehet, hogy jövõ hónapban engem is érdekelne egy ilyen,
viszont még nem rendeltem, így nem lenne egyszerü nekem.
Nincsenek ilyenféle bankszámláim amirõl lehetne utalgatni.
A szállítás ingyen van.Ez szállítással együtt forintban mennyi is lenne?
Lehet, hogy jövõ hónapban engem is érdekelne egy ilyen,
viszont még nem rendeltem, így nem lenne egyszerü nekem.
Nincsenek ilyenféle bankszámláim amirõl lehetne utalgatni.
Egyébként meg aktuális dollár átváltási arány+ kb. 5-10 forint (dolláronként). Ez mindig csak fizetéskor derül ki...illetve lehet elõkalkulálni is.
Ha ráér még +1 hónapot, akkor rendelhetünk együtt. Most kicsit takarékoskodok.
Nekem az is jó, ha majd rendelés elõtt átutalod, aztán én megrendelem a paypalon keresztül.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Hát sajna a szállítási díjat azt még én sem tudom, még én sem rendeltem innen, de ezt tervezem.Köszönöm, ez valóban jónak néz ki és a többi cucc se kutya! Jó kis oldal
Csak az a kérdés hogy innen vajon mennyi a posta? Kerestem díjkalkulátort, de az csak reg. után érhetõ el. Te rendeltél már innen? Ha igen akkor mennyibe jött ki?
Dhpage innen már rendelt, és megjöttek neki a cuccok, szállítási áraikat is õ tudja.És a www.dealextreme.com -mmal mi a tapasztalatotok?
Szerintem nem érdemes cellánként külön elektronika.
Az összeshez kell egy jó, azt kész.
Amúgy ajánlom figyelmedbe EZT
Szerintem nem érdemes cellánként külön elektronika.Sziasztok!
Ti honnan szoktatok 18650 Li-Ion-cellákat szerezni? Van esetleg tapasztalatotok a külföldrõl olcsón rendelhetõ Trustfire-Surefire-Spiderfire meg hasonló fantázianevû akkukkal? Én sokat használnám õket, heti 2-3 kisütési/töltési ciklust kapnának, bírnák ezek azt? A _tényleges_ kapacitásuk hogy viszonyul a névlegeshez?Vannak "protected" verziók is, ezeknek az elektronikájuk mennyire megbízható?
Köszi & üdv
irodalom 5. oldal 5-7. ábra.Bár most valami "kérdés" azért eszembe jutott. Amit írtál errõl a dinamikus ellenállás leolvasásról, ez az érintõs dolog, rengeteget törtem rajta a fejem, de azóta se értem.
...Hogy miért is kell oda érintõ egyenest húzni, és miért pont úgy, és egyáltalán ez mibõl adódik.
Hát tul.képp ezt. ...Hogy jól gondolom-e.:zawstydzo ÁÁÁ boccs nem!:matahara: De láttam, hogy rájöttél ki vagyok...!
![]()
De mit is kérdeztél?:chin:
:zawstydzo ÁÁÁ boccs nem!:matahara: De láttam, hogy rájöttél ki vagyok...!DöG! Megbántottalak valamivel, hogy nekem nem válaszolsz?
Teleholdason azt mesélte dhpage, hogy van az akksiban is védõ elektronika.Azt lehet tudni,hogy a töltõben vagy a lámpában van a védelem?
Mondjuk ha véletlenül megnyikkan a töltõje és nem lehet megpreparálni,akkor lehet készíteni hozzá szerintetek?
Sajnos nálunk nem kapni, pedig lenne rá kereslet...
eredeti hivatkozás:
Sajnos nálunk nem kapni, pedig lenne rá kereslet...Melyik ez az olcsó kínai lámpa?
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam ezt a részét a fórumnak,de most szeretném a véleményeteket kikérni errõl a pilácsról:
Nem olyan régen beszéltem Hozéval de sajna nem akar egy 1.2 es projektet elindítani és valami hasonló tudású (ha lehet,nem túl drága ) lámpát szeretnék.
Ez azt hiszem, hogy EZ az a kínai lámpa.
DealExtreme-nél is van ilyen.
http://www.dealextre...ls.dx/sku.25149
Az a vélemény, hogy érdemes szétszedni az alábbiak miatt
(talán az mtbr.com-on olvastam.
Szerk: igen. itt: http://forums.mtbr.c...ad.php?t=527707)
- a hûtés kivezetése a házhoz valami egyszerû ragasztóval van megoldva. Hõvezetõre kell cserélni
- a ledhez vezetõ vezetékezés gyenge, letörhet, lehet, hogy újra kell forrasztani
- tele van alu forgácsokkal
- töltõ hálózati dugasza amerikai jellegû
- ezeket leszámítva verhetetlen ár-érték
Találtam egy másik változatot ,ami még olcsóbb és plusz van hozzá sósisak konzol is
http://www.dealextre...ls.dx/sku.29489
Itt egy jó teszt róla:
Tegnap, a Teleholdas tekerésen megcsodálhattuk, az elõzõ oldalon szereplõ, olcsó kínai biciklilámpát (P7 leddel; 2×2 LiIonos akksival...). Hát szerintem elég jó fénye van!
Sokkal spotosabb, mint az enyém.:cry: A spotja jó messzire világít (~kb. majdnem Hozé lámpa), és széles, erõs szórt fénye is van. Mondjuk a spot és a szórt rész között nem egyenletes az átmenet, de nem nagyon zavaró. :chin:
A lámpa kissebb, mint gondoltam (Hozé-féle májkrémes doboz méretnél is kicsit kissebb), a gumigyûrûs megoldás is jól rögzíti. Full fénnyel nem ajánlatos álló helyzetben üzemeltetni, mert nagyon felforrósodik. A széles - több szórt fény miatt szerintem kacskaringós úton használhatóbb, mint a Hozé-féle keskenyebb csóva.
Hasznos, a kissebb fényerejû villogó módja, városban jól látszódik.
Állítólag az összeszerelés minõségével néha adódnak gondok, + némelyek töltõje tönkremegy...