Jelentkezz be Regisztrálj
Látni & látszani!
Posted 2010. September 12. - 16:33
Maradt 10 db új SSC P4 3w-os ledem (U-Bin)http://www1.dealextr...342_1_small.jpg
SSC MPU/Model # W42180-U (color bin: SW0 - pure white)
http://www.seoulsemi...spec/W42180.pdf címen a datasheet.
Lakásban cserélném le a világítást ledesre, de ennek a fénye túl fehér, sárgább árnyalat kellene. 0 percesek, kivéve az egyik, amelyik kb. 5 percig világított mielõtt a feleségem azt nem mondta, hogy ezt ne :-)
Nem akarok nyerészkedni rajta, 6000 ft-ért vihetitek a 10 darabot, vagy darabja 700 ft (én 4 dollárért vettem darabját)
Posted 2010. September 12. - 10:58
Posted 2010. September 11. - 18:46
Köszönöm! Tartalmas cikk volt, asszem most hogy kénytelen vagyok lerakni a bicajt (idõhiány miatt) elkezdek gyüjteni egy normálisabbra
rem Debrecenben van olyan birngás bolt ahol nem kérnek el 10-15 ezret értük...
Szerintem érdemes szétnézni pl intersportban vagy hervisben.Én interben vettem sisakot 5 ezerért,és szerintem teljesen jó,inmoldos,bogárhálóval,jobb nem is kell,felesleges kiadni 10-15 ezret tényleg sisakért...
Posted 2010. September 11. - 14:38
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2010. September 11. - 14:34
Posted 2010. September 11. - 13:43
ha a koponya épsége túl sokba is kerül, de azért megéné többért is.
Katt --> fejedre! - bringás sisakot
Posted 2010. September 11. - 13:02
Posted 2010. September 10. - 20:49
Posted 2010. September 10. - 20:33
Posted 2010. September 10. - 20:08
Igen, már ezen én is gondolkodtam. Lehet érdemes lenne beszerezni egyet, csak a sisak is marha drága, német hasz. cikkesnél nézegetek de ott mindig csak gyereket találok :S De kénytelen leszek beruházni egybe,mert a biztonság csak fontosabb a pénznél
használtat ne vegyél
ha már buktak vele akkor kuka
haverom vett egy elég drága sisakot használtan, aztán késõbb látta, hogy 10cm hosszan el van repedve
Posted 2010. September 10. - 19:09
Nem mindegy mi koppan!
Hervisben felnöttet 5-6ezerért már újat kapsz.
Posted 2010. September 10. - 15:03
Erre jó a fejlámpa és a sisakon a sild. Kicsit lejjebb billented a fejed és az utat közvetlen magad elõtt látod a lámpád fényénél, viszont a szembõl jövõ fényeket eltakarja a sisak kiálló széle. Sokan nem szeretik de pl. erre is jó a sild ha nem veszed le.
Igen, már ezen én is gondolkodtam. Lehet érdemes lenne beszerezni egyet, csak a sisak is marha drága, német hasz. cikkesnél nézegetek de ott mindig csak gyereket találok :S De kénytelen leszek beruházni egybe,mert a biztonság csak fontosabb a pénznél
Posted 2010. September 10. - 13:09
Erre jó a fejlámpa és a sisakon a sild. Kicsit lejjebb billented a fejed és az utat közvetlen magad elõtt látod a lámpád fényénél, viszont a szembõl jövõ fényeket eltakarja a sisak kiálló széle. Sokan nem szeretik de pl. erre is jó a sild ha nem veszed le...ha esõ után vagy épp esõ közben tereker akkor szarabb,mert megáll a víz az úton és hát tükrözõdik ezerrel
Posted 2010. September 10. - 12:03
Posted 2010. September 09. - 21:29
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. September 09. - 15:42
Én Ukrajnában vettem a piacon vmi kínai lámpát,de nagyon meg vagyok vele elégedve. 9 ledes, akkora fényerõvel hogy én is meglepõdtem, sokat használom, tök sötétben is láttam és láttak is rendesen
Posted 2010. September 08. - 22:17
Rendeltem MAgicshine, lámpát csak sajnos "hosszabító kábelt" felejtettem el rendelni hozzá, így nem tudom sisakra szerelni...
Tud vki segíteni, hogy itthon hol találok ilyen kábelt( vagy csatlakozót)?
Köszi
Posted 2010. August 29. - 22:04
A három v. négy góliátos rúdlámpa biztonsági õröknek jó mert jót oda lehet vele sózni! ..ha kell.
..na de az is már jókora erejü power leddel!
ja, nem is igazán használtam, külön hátizsák kell a cipeléséhez
mondjuk a kidolgozás minõsége tényleg nagyon ott volt a szeren, de a használati értéke nekem nem sok volt, ha jól tudom amerikában ez a mag-lite a rendvédelmi szervek rendszeresített lámpája, pont amiatt, mert lehet vele verekedni
Posted 2010. August 29. - 13:05
A három v. négy góliátos rúdlámpa biztonsági õröknek jó mert jót oda lehet vele sózni! ..ha kell.Nemrég pedig egy bazi nagy Mag-Lite krypton izzós lámpát cseréltem sokkal kissebb led-esre, És akkor még nem is beszéltem, róla, hogy sokkal nagyobb a súlya is.
..na de az is már jókora erejü power leddel!
Posted 2010. August 29. - 12:54
Nem értem miért olyan elterjedtek azok az elsõ lámpák, amelyek olyanok, mint a hátsók, csak fehérben. Ilyen régen nem volt, akkor még tudták azt, amit ma már elfelejtettek: az elsõ lámpa arra való, hogy az utat világítsuk meg vele magunk elõtt, a hátsó meg azért, hogy szétszórja magunk mögött a fényt, hogy minél többen és minél messzebbrõl lássák. Ezért elõre érdemes még halogén izzósat venni.
Közvilágítással rendelkezõ helyen nem olyan fontos a jó megvilágítás, ellenben az elem élettartam és a láthatóság sokat számít.
Csak mondok egy példát: a halogén elsõ lámpám aksival másfél, maximum 2 órát bírt világítani, ami sokszor azt jelentette, hogy már csak pislákoló fénnyel értem haza. A led-es lámpám 120 órát tud villogni, ami több hónapi használatot tesz lehetõvé. Azért az nagyon nem mindegy.
Nemrég pedig egy bazi nagy Mag-Lite krypton izzós lámpát cseréltem sokkal kissebb led-esre, de a kicsi ledes fényerõben többet tud ceruza vagy AAA elemmel!!!, és nem kerül 10 óra használat 1500 Ft-ba, ugyanis ennyi 2 normális alkáli góliát elem, az aksi töltõvel meg jó ha kijönne 10 rugóból. És akkor még nem is beszéltem, róla, hogy sokkal nagyobb a súlya is.

Sign In
Create Account

Back to top