Jelentkezz be Regisztrálj
Látni & látszani!
Posted 2010. December 16. - 21:20
Posted 2010. December 16. - 21:09
Posted 2010. December 16. - 21:00
Egyébként egyszer sötétben megálltam egy benzinkútnál kereket fújni egy autó mellett.
A sofõr éppen szintén a kerekét fújta és látta milyen erõs a fényem.
Erre megjegyezte, hogy kerékpárosként azt nem is gondolom, hogy autós szempontból
mennyire nehezen lehet meglátni egy kerékpárt oldalról sötétben.
Hiába van elöl jó fény ha oldalról láthatatlan, mondta.
Erre a célra ez a küllõre szerelhetõ fényvisszaverõ tényleg jó lehet.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2010. December 16. - 20:40
Posted 2010. December 16. - 20:14
Úgy értem, a méretéhez és súlyához képest elég jól.
Azért nem veszett el minden lehetõség még idén. Próbáld megrendelni pl. a webshopban.
BLACKBURN FLEA ELSÕ VILLOGÓ - FEKETE - Bringa Butik Webáruház
Posted 2010. December 16. - 19:21
Ezzel kapcsolatban végül mi lett a megoldás?
Röviden és tömören kabaré. A boltban egy darab volt az amit megvettem, visszavittem, kipróbálták a boltba is, és mivel nem hívtak vissza, nyilván náluk sem mûködött. Pénzt visszaadták, idén már nem mennek Pestre, hacsak nem rendel valaki egy komplett bringát, úgyhogy kis szerencsével január közepén lesz belõle lámpám, ha meg nem rendelem valahonnan neten. Másik boltban viszont még nem is hallottak errõl a márkáról.
Posted 2010. December 16. - 16:47
Mennyi idõt kellett várnod, mikor rendelted?
Off. Én múlt csütörtökön egy ugyanilyet és EMS postával (+tizenvalahány USD), és tegnapelõtt fel kellett vennem velük a kapcsolatot, mivel extra +10USD-t kértek, mivel Mo. nincs az EMS által lefedett országok közt (ami nem igaz, mert ott van!)... De megoldották, hogy letörjék a lelkesedésem, hogy így is küldjék ki és azzal, hogy nagyobb a csomag, mint amit ennyiért postázni tudnak, ezért kell extrán fizetni... :-/ Végül visszamondtam az EMS-t (visszafizetik a PayPal-ra az összeget), cserébe újból végigment/-megy a waiting for supplier, packing és egyéb státuszokon, szóval csúszik az egész egy hetet. Lehet, hogy én voltam figyelmetlen persze és nem olvastam el az apróbetûs részt elég figyelmesen, de ad ez némi keserû szájízt a DX kapcsán. Na mind1...
On.
November 25-én rendeltem, 27-én adták elvileg postára (CP, nem HKP!) és tegnap jött meg, de mondom a vámon csücsült szombat óta. Ugyanazon rendelésen belül egy másik dolog már nem fért bele, ezért azt külön kis levélbe küldték, az már hétfõn megjött.
Nagy gyorsaságra most ne számíts, mert van olyan rendelésem, amit már 7-én postára adtak és még mindig ott csücsül, még útnak se indították Shenzenbe!
Ja pénteken vettem az e-bay-en egy laptop akksit, Angliából és ma megkaptam. (Ez egy kicsit gyorsabb)
Posted 2010. December 16. - 11:41
Ezzel kapcsolatban végül mi lett a megoldás?Balu1 köszi, de sajna nyomkodhatom én a gombot még csak fel sem villan gombnyomásra egyetlen led sem, csak töltés közben villog.
Posted 2010. December 16. - 10:44
PS: Pozitívan csalódtam a DX-ben, mert karácsony elõtt megjött a cucc!
Én mondtam, hogy várj még pár napot
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. December 16. - 10:38
Mennyi idõt kellett várnod, mikor rendelted?
Off. Én múlt csütörtökön egy ugyanilyet és EMS postával (+tizenvalahány USD), és tegnapelõtt fel kellett vennem velük a kapcsolatot, mivel extra +10USD-t kértek, mivel Mo. nincs az EMS által lefedett országok közt (ami nem igaz, mert ott van!)... De megoldották, hogy letörjék a lelkesedésem, hogy így is küldjék ki és azzal, hogy nagyobb a csomag, mint amit ennyiért postázni tudnak, ezért kell extrán fizetni... :-/ Végül visszamondtam az EMS-t (visszafizetik a PayPal-ra az összeget), cserébe újból végigment/-megy a waiting for supplier, packing és egyéb státuszokon, szóval csúszik az egész egy hetet. Lehet, hogy én voltam figyelmetlen persze és nem olvastam el az apróbetûs részt elég figyelmesen, de ad ez némi keserû szájízt a DX kapcsán. Na mind1...
On.
Posted 2010. December 16. - 07:29
Szerintem ha lesz még pénzem, én is beújítok egy háromfejes 818-ra, ez meg majd megy a sisakra.
Na az lesz majd az ULTRAKÉJMÁMOR!
Üdv: tboy
Posted 2010. December 16. - 00:07
Noigen, legtöbbször a szélsõségekkel van a baj.Érdekes máskor az a baj, hogy nincs kivilágítva a kerékpáros. ^^
A töksötétben elcsaphatnak, ha meg elvakítod akkor nem látja az utat és nekimegy valaminek.
Dehát ezt kell magyarázni?
Posted 2010. December 15. - 23:18
Megérkezett a várva várt Magicshine MJ-808!
OLLLYAT világít, hogy el sem hiszem.
Azt hiszem muszály leszek elmenni biciklizni, ahogy besötétedik!!!
Jó mi?
...és nekem a 3 fejes van!
MJ-816.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Posted 2010. December 15. - 22:24
Huhh!!
Felmentem Dömörkapun keresztül Pilisszentlászlóra, és a mûúton jöttem le.
Hát valamiért minden autós villogtatta a reflektorát!
Biztos traffipaxot láttak. Hehe.
Naggyon dúrva!!!
Szinte felszárítja az utat.
Még félgõzön is mindent látni!
Posted 2010. December 15. - 22:03
Az majd késõbb alakul ki mire megszokod a forgalomba való közlekedést vele, hogy..valamiért minden autós villogtatta a reflektorát!
lehetõleg ne vakítsd el a szembejövõ forgalmat. Fejlámpaként ez nem lehet gond, viszont
ha kormányon használod, attól függõen kell beállítani a magasságot, hogy terepen v. közúton mész.
Posted 2010. December 15. - 21:44
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2010. December 15. - 21:28
Az viszont biztos, hogy az a 8-900 lumen már elég jól világít ! Az már sokmindenre elég.
Fõleg sisakra szerelve tudnád kihasználni, szerintem.
Posted 2010. December 15. - 20:36
Felmentem Dömörkapun keresztül Pilisszentlászlóra, és a mûúton jöttem le.
Hát valamiért minden autós villogtatta a reflektorát!
Naggyon dúrva!!!
Szinte felszárítja az utat.
Még félgõzön is mindent látni!
Posted 2010. December 15. - 17:17
Posted 2010. December 15. - 16:47

Sign In
Create Account

Back to top