Mennyi idõt kellett várnod, mikor rendelted?
Off. Én múlt csütörtökön egy ugyanilyet és EMS postával (+tizenvalahány USD), és tegnapelõtt fel kellett vennem velük a kapcsolatot, mivel extra +10USD-t kértek, mivel Mo. nincs az EMS által lefedett országok közt (ami nem igaz, mert ott van!)... De megoldották, hogy letörjék a lelkesedésem, hogy így is küldjék ki és azzal, hogy nagyobb a csomag, mint amit ennyiért postázni tudnak, ezért kell extrán fizetni... :-/ Végül visszamondtam az EMS-t (visszafizetik a PayPal-ra az összeget), cserébe újból végigment/-megy a waiting for supplier, packing és egyéb státuszokon, szóval csúszik az egész egy hetet. Lehet, hogy én voltam figyelmetlen persze és nem olvastam el az apróbetûs részt elég figyelmesen, de ad ez némi keserû szájízt a DX kapcsán. Na mind1...
On.
November 25-én rendeltem, 27-én adták elvileg postára (CP, nem HKP!) és tegnap jött meg, de mondom a vámon csücsült szombat óta. Ugyanazon rendelésen belül egy másik dolog már nem fért bele, ezért azt külön kis levélbe küldték, az már hétfõn megjött.
Nagy gyorsaságra most ne számíts, mert van olyan rendelésem, amit már 7-én postára adtak és még mindig ott csücsül, még útnak se indították Shenzenbe!
Ja pénteken vettem az e-bay-en egy laptop akksit, Angliából és ma megkaptam. (Ez egy kicsit gyorsabb)