MJ-808 A fórumon talász róla infót, ha visszaolvasol... A Lupine Tesla Kínai koppintása, kb. 5-600 valós lumen max, még kissebb fokozaton is bõven jól látni vele, elég sok a szórt fény is. ár/értékben ~verhetetlen, elég sokaknak van ilyesmi...
Több féle szettben kapni.
DX-en ingyenes a szállítás, rendszerint néhány hét, amíg ideér. (2×+ áron itthon is kapni)
Magicshine MJ-808 Bike Light Pro Review | Mountain Bike News and Reviews
Így van, csak annyival egészíteném ki, hogy van már egy "updated" verzió az MJ-808-ból, ahol teljesen vízhatlan az akksi. Ha nem zavar, hogy +130-140g jön még az aluból készült védõház miatt az akksinál, ezt is vásárolhatjátok: $79.62 - MJ-808 HA-III SSC P7-C (SXO)3-Mode 900-Lumen LED Bike Light Set - Bike Lights
Múltkor linkeltem és írtam további infókat róla pár oldallal ezelõtt, de beszúrom mégegyszer: ::: Light and Go :::
Ezek az új trónkövetelõk, szintén ingyenes a rendelés és a DX-es lámpákhoz hasonlóan 2-4 hét alatt érkezik meg. Drágább, mint az MJ-808, de komolyabb, pláne a lencse fényszórása jó és nincs a fénycsóva közepén folt (MJ-808-nál ott van) az amcsik az mtbr.com-on nagyon oda vannak ezektõl meg vissza. Lehet, hogy hamarosan én is tudok írni tapasztalatokat a Foride-ról. :->

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére