Azért az IXON SPACE sokkal jobbnak tűnik, szerintem...
..már akkor is ha a lámpa kialakítását nézem, de a vakítás (szemben a falon éles fényhatár) és terítés teszt is önmagáért beszél.
Igaz, az ára is magáért beszél, vagy tízszeres a különbség a kettő között.
![]()
<kép>
Ugyanaz a baj az Ixon Space-el, meg az Ixon IQ Speed/Premiummal is, mint a modern autók lámpáival (xenon, led): A vetítési terület alatt gyönyörű fénye van (esküszöm, jobban látok vele, mint az autóm fényével), felette viszont pontosan nulla dolgot látni. Ez városban kitűnő, de ha letérek az útról akár egy erdőbe, akkor nem látom, lefejelek-e valamit. Fejlámpa egyelőre felejtős, amióta sisakot használok, nem tudom, hogy hogy kéne felrakni, szóval marad a távfény. Ez a Convoy arra úgy nézem, nagyszerű lesz.
Ixon IQ Speed/Premium vetítési képe:
És ha már itt tartunk, kb hozza azt a fényerőt a Convoy, amit az autóm távfénye két sor leddel O_O Szóval tegyék a kirakatba a hangzatos lézer távfényüket! Vegyenek inkább egy XP-L HI-t, rakjanak köré valami szűk optikát, aztán ne, megvan a 600m-re elvetítő fény
Vagy legyen oldalanként két led, hogy biztosra menjenek
Azok után főleg, hogy meg néztem egy-két videót a lézer lámpáról, és hát egy kissé erősebb fénypontocska ott árválkodott a távfény közepén, hogy az lenne a lézer.
Az IXON Space meg azért durva, mert alig marad el az egy oldali tompítottam fényerejétől
Ezt mondjuk már említettem korábbi hozzászólásban
RelakS módosította - 2019. február 14. - 10:29

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére