Ha egyszerû félvezetõk mentek benne tönkre, azt lehet mással is helyettesíteni. Ha a mikrovezérlõ (IC), azt hiába is helyettesítenéd, mivel az abban levõ programkód a lényeg. Mininimum egy ilyennek kell benne lenni. És hogy lesz megoldva, megéri megjavítani?
OFF: Pákában Weller nagyon jó, inkább állomást vegyél, amin tudod szabályozni a hõmérsékletet (tehát ne a mágneshegyeset). Magamnak az Ayoue 2900/2901 70W, ólommentes kompatibilis állomást vettem, sokan dícsérik ezt a "márkát", én sajnos befürödtem szériahibával (visszakaptam az árát), de lehet, hogy már javítottak rajta azóta.
Szia!
Írt még hozzá a srác, a hûtést nagyon szidta benne - de a külföldi fórumok is ezzel vannak tele, anno ezért módosítást végeztem rajta, a hõelvezetõ felület megnövelése érdekében, egy hõelvezetõ lap lett az emitterhez be rakva -, ettõl függetlenül megcsinálta, most nem világít a nyomógomb, ellenben nagyon jól mûködik, 5 módos elektronika lett szintén bele rakva.. mivel sokszor városba kiérve is csak ezt használtam. Még nem voltam kint vele, pár napja érkezett meg. De viszek ki mellé lámpát, mert szerencse, hogy nem terepen sötétedett el múltkor.
weller állomás is volt a pákához, eddig manuálist és digitálisat "használtam" - az én szintemen túlzás használatot írni -, nagyon jó eszközök voltak! Valami használtat próbálok keresni. Azt is nézegettem, amit Te ajánlottál. Még nem tudom mi lesz, de sima pákával ezek szerint nem éri meg hozzá nyúlni..
Én a fényvisszaverõt a felnire egyszerûen
így ragasztottam fel, már kb 2 hónapja van így rajta. Magasnyomásúval sem jön le.