Jelentkezz be Regisztrálj

Látni & látszani!
Posted 2011. October 15. - 11:51

Posted 2011. October 14. - 22:28

Hülye vagy Kala.
Eddig is mindenkinek megcsináltuk a lámpáját, ha valami nyûgje volt.
Majd pont téged hagylak ki, aki lekvárt hoz ajándékba?
Csak juttasd el valahogy hozzám, hívj fel, vagy add be Budaörsön a cégbe.
el ne kezd. mert tökönszúrom magam egy kanállal.
Posted 2011. October 14. - 17:57

zsear. koszi. van egy Mirage Evo X-em, es azt hittem hogy jo lesz, de nagy es nehez cserebe nem tul fenyes.
Neked is ez a regi fajta ezust PowerLED van? mennyit bir vele a Iion akksi? [a kisebbik]
ejszakai montizashoz kellene
hi. maxxon 3 órát.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Posted 2011. October 12. - 21:03

Eddig is mindenkinek megcsináltuk a lámpáját, ha valami nyûgje volt.
Majd pont téged hagylak ki, aki lekvárt hoz ajándékba?
Csak juttasd el valahogy hozzám, hívj fel, vagy add be Budaörsön a cégbe.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2011. October 12. - 20:50

De körbenézek, gondolom, ahol videót, hifit javítanak, ott nem kapnak szívrohamot ilyesmitõl

Posted 2011. October 12. - 20:06

Posted 2011. October 12. - 18:20

Tud nekem valaki ajánlani olyan bp-i gurut, akihez be tudom adni a lámpáimat szerelésre, és nem fog többe kerülni, mint egy új?

Két problémám van;
- a Hozé-lámpámnak megtörhetett a zsinórja, mert csak akkor világít, ha kifeszül a kábel
- a fejlámpámnak meg hosszabb zsinór kellene, mert nem a fejemen szeretném hordani a három ceruzaelemet, amivel megy, hanem inkább háton/zsebben.
Ha egyáltalán van ilyen, aki ilyet vállal, kb. milyen költségekre számítsak?
Posted 2011. October 12. - 12:14

Neked is ez a regi fajta ezust PowerLED van? mennyit bir vele a Iion akksi? [a kisebbik]
ejszakai montizashoz kellene
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. October 12. - 11:55

Posted 2011. October 12. - 11:47

Posted 2011. October 10. - 22:36

Pár apróság kimaradt, mint például a melegedés, ami érzésre megegyezik az MJ-808 melegedési paramétereivel. Nem éreztem észrevehetõ hõfokbeli különbséget mondjuk a két lámpa folyamatos, egyórás használata után, ahogy megfogtam a tokozásukat. 13-14 fokos idõben az érzésre kb. 40 fokos burkolat bár nem kevés, de ahogy az mtbr.com-on olvasgatom, pár más lámpa 55-60 Celsius-fokához képest nem mondható rossznak.
Éjszakai fotóval szintén adós vagyok, de be kell vallanom, kissé lusta voltam eddig állványt és gépet vinni magammal. De talán majd legközelebb; ha a héten lesz 2 esõmentes nap, talán csütörtökön vagy pénteken keresek egy szûk, de egyenes ösvényt, és ott tudok pár, a lámpák képességeit és vetítési képét egyaránt és kellõképp szemléletesen bemutatni képes éjszakai tesztfotót mellékelni.
Posted 2011. October 10. - 18:13

Ezzel a "kicsi" MJ-vel van sajat tapasztalata valakinek?
MJ-858-Shenzhen MINJUN Electronic Co.,Ltd
Orszagutra nemileg praktikusabbnak tunik, es teszt fotokon egesz jol mutat.
De sehol nem talalok rola semmit google-val, nem nagyon ertem.
Ennyit találtam (lásd alul a "User Comments"-nél), ez alapján jó lehet:
the latest generation of chinese lights are very poished products and warrant serious consideration and as this is the case it makes all the other over priced "proper" lights seem ridiculously over priced and terrible value. look at the use joystick, its basically one 18650 cell, one cree led wrapped in a fancy alu casing with a 325lumen output rrp £165 !!!!! compare this to the magicshine mj-858, 2 cell battery, 400 lumens, twice the runtime and virtually the same weight, cost £49.99, i use one on my road bike couple with the equally stunning value magicshine rear light which itself makes the hope district light look a bit silly at £40 with a 4 cell battery pack. the magicshine mj-858 is also adequate for offroad night riding at speed. if my magicshines ever fail, set on fire or explode i will come back here and admit im wrong.
Posted 2011. October 10. - 16:16

Gallery: Best Mountain Bike Lights - Niterider Pro 3000 LEDbike radar lámpa teszt
Ajánlom figyelmetekbe a 3000 lumenes darabot
Az enyém három zónája össz. ilyen széttartású de az csak 2400 lumen.
Annak a csóvának a tetejét tettem közúti forgalomban is használhatóvá.
Szóval ott egy vonal fölött most egy sötét rész van de
bármikor meg lehet emelni, hogy magasan is világítson ha arra lenne szükség.
Akkor a sötét zóna feljebb kerül, akár a fák koronájába.
Ez egy fejlámpával kiegészítve tökéletes, sõt akkor egész kis fokozaton is mehet a kormányon lévõ tompított fény. Fejlámpa viszont akár helyettesítheti a kormányon lévõ fényt, annyival használhatóbb a könnyû irányíthatóság miatt.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2011. October 10. - 15:37

MJ-858-Shenzhen MINJUN Electronic Co.,Ltd
Orszagutra nemileg praktikusabbnak tunik, es teszt fotokon egesz jol mutat.
De sehol nem talalok rola semmit google-val, nem nagyon ertem.
Posted 2011. October 10. - 14:43

Posted 2011. October 08. - 17:47

A 808-hoz jobb akksi van, viszont a 808E meg erõsebb, és újabb ha jól tudom.
Köszi a választ.
A visszajelzõs akksival van nekem 808 és a "rosszabb" akksival 870, én utóbbit jobbnak találom. Ezt könnyebb rögzíteni a vázra és 100g-mal könnyebb, egy esetleges esésnél nem üthet bele a vázba a fémháza, a töltöttségi szint visszajelzõ meg majdnem felesleges, a lámpa is jelzi kb., mennyi energiával gazdákodhatsz.
Részemrõl egy szavazat a 808E mellett.
Posted 2011. October 07. - 23:23

Ennél az U2 led csoport egy icipicivel jobb de az sokat nem számít.Az XML-T6 led talán egy kicsit újabb fejlesztés..
A következõ címen lehet látni a fényességi osztályokat 700 mA áramon mérve.
http://www.cree.com/...XLampXM_B&L.pdf
Ha megnyílt, gördülj lefelé a 2. lap aljára.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2011. October 07. - 20:51

Az XML-T6 led talán egy kicsit újabb fejlesztés de ezt majd a led-guruk megmondják.
De nagyon vicces az ára. Szinte egy 4 ceruzaelemes Cateye vagy Sigma lámpa többe kerül, amiknél ez a lámpa kb. 18x jobb fényû.
Posted 2011. October 07. - 16:28

P7 Water Resistant SSC-P7 3-Mode 900~1200-Lumen White LED Bike Light with Battery Pack Set - Free Shipping - DealExtreme
T6 Assault Crown Water Resistant XML-T6 3-Mode 1200-Lumen White LED Bike Light with Battery Pack Set - Free Shipping - DealExtreme
T6 Water Resistant XML-T6 3-Mode 1200-Lumen White LED Bike Light with Battery Pack Set - Free Shipping - DealExtreme