Fórum: 2012 Mtbr Lights Shootout. - Mountain Bike Review
Szerepel az MJ-872 a tesztelt lámpák közt, a fény erõsségével kapcsolatos adatokat pedig profi mûszerrel mérték:

Ez érdekes, az összes elemmel zöldet jelez, ami itt van. Kipróbáltam kettõt is. Mármint két lámpát, mindkettõt új elemekkel.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Nekem csak Cubelight II van, de pont így viselkedett. Sõt, annak a szûkszavú haszn. utasításából azt szûrtem le, hogy „félig” töltve zöld, s ha nagyon kevés van, akkor piros (de akkor siess nagyon haza... max. 10-15 perc marad), míg ha tele van, akkor talán semmi sem világít (persze ha teljesen üres, akkor semSigma lightsterem ma merült le. A zöld jelzõfény pirosra váltott, de igazából onnantól már nem sokat bírt.
Ld feljebb, nem biztos, hogy hiba, esetleg feature.Ami viszont bosszantó, hogy elemtöltés után már egyáltalán nem jelez semmit az töltöttség indikátor, tehát nem világít zölden sem.
Elõtte azért szvsz csinálj végig még egy ciklust, hogy a fenti elképzelés fönnáll-e. Bocs, de csak ennyire telik, nem emlékszem egész pontosan (meg nem is lightster), telente szoktam csak a „téligumis” biciklimen használni a Cubelight II lámpát, az idõ 95%-ban amúgyis világosban megyek (ma mentem 40 km-t meg 800 m-t, este héttõl már kellett fény, de a mindennapi biciklimen dinamó van, egy kézmozdulat, s a max. 46.5 km/ó sebességet is bírta).Másnál volt ilyen? Azt hiszem ez megy vissza gariba, mert nem haszontalan funkcióról van szó.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Köszönöm Hozé !!!
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
el ne kezd. mert tökönszúrom magam egy kanállal.
Hülye vagy Kala.
Eddig is mindenkinek megcsináltuk a lámpáját, ha valami nyûgje volt.
Majd pont téged hagylak ki, aki lekvárt hoz ajándékba?
Csak juttasd el valahogy hozzám, hívj fel, vagy add be Budaörsön a cégbe.
zsear. koszi. van egy Mirage Evo X-em, es azt hittem hogy jo lesz, de nagy es nehez cserebe nem tul fenyes.
Neked is ez a regi fajta ezust PowerLED van? mennyit bir vele a Iion akksi? [a kisebbik]
ejszakai montizashoz kellene
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.