Ahoj!
Használ valaki Trelock LS-950-et??
Érdemes megnézni:
http://www.trelock.d..._LS_950_ION.php
Szeritem 125 jóféle eujóért kicsit sok XD
Annyiból már tényeg fel vásárolni az egész kinai piac összes lámpáját XD
Ahoj!
Használ valaki Trelock LS-950-et??
Érdemes megnézni:
http://www.trelock.d..._LS_950_ION.php
Ridley Noah Fast
Igen van, az enyém is ilyen. Az álló fénye is erõsebb az olcsóbb itthon kapható elsõ lámpákénál.
B&M Busch + Müller Lumotec IQ Cyo N Plus 60 Lux 175QNDi | eBay
Hátsó lámpában láttam sõt javítottam már ilyen állófényeset de tényleg már mondta valaki, hogy elsõben is van gyári ami ezt tudja.
és ez?
Cree T6 Led Headlamp 1800 lumen Head light w/ Rubber Ring Bicycle Lamp | eBay
énis azon agyalok. találtam ebay-én is jó áron,Ha jól tudom az 400-500 lumen, szerintem érdemesebb dxrõl ~10ezerért megvenned valamelyik klónt.
Magicshine MJ-838B 15 990Ft
ienje van valakinek?
vagy inkább rendeljem meg az ebay-ról a MJ-808 koppintást?
Egészen minimális, szinte nincs is. Az egyik egy kicsit fókuszáltabb fényû de ott is alig van eltérés.És egyébként mekkora különbség van fényerõben egy mj808e és egy olyan klón lámpa között?
SSC P7-es 4 chipes led kicsit régebbi fejlesztés, picivel rosszabb a hatásfoka (egyébként drágább is). CREE XM-L 1 chipes ledek a jelenleg legnagyobb hatásfokúak, kicsit jobban fókuszálható, mint a 4 chipesek (és olcsó is).És egyébként mekkora különbség van fényerõben egy mj808e és egy olyan klón lámpa között?
Mindkettõ van a haveri körben. Bármelyiket veszed, jó választás.
És melyik fényforrás mellett döntöttél ?
És melyik fényforrás mellett döntöttél ?Na ugydöntöttem nem kisérletezek tovább !
Inkább veszek egy jó lámpát!
Igazad volt BALU 1 :-)
Agydinamós lámpát senki nem használ?
Nekem egy B&M Cyo Cyo-m van, 1m-20méterig tökéletesen látok vele mindent, pedig asszem csak egy kis 1.25W-os 5mm-es optikás led van benne.
És a legjobb, hogy a fényelosztása a tükörrendszere miatt majdnem teljesen egyenletes, és 2 sávot simán bevilágit.
Már nemegyszer néztek rám furán az emberek, hogy nem-e valami robogó mászkál a járdán vagy bicikliúton XD
Hátul meg egy B&M Toplight Flat s plus van. Iszonyú nagy fénye van.
Állófényes az elsõ-hátsó is, és kb 10km/h-tól max fényerõn világit az elsõ is.
Másnak van ilyesmilye?
Mert itt mindig csak az akkus meg az elemes lámpákról van szó.