Vajon a LED alszik ki elõbb, mielõtt baj lenne, vagy annyira lecsökken a feszkó, hogy itt már az aksi is károsodik?(természetesen ha lemerül azonnal töltöm, tudom mennyire érzékenyek a mély kisütésre ezek az aksik).
Ha olvassa ezt egy elektronikában jártasabb fórumtárs, okfejthetné nekem..
nagyon köszönöm elõre is!
.
Ez attól is függ, hogy az akku cellák el vannak-e látva külön védelemmel. Van amelyiken van egy kis panel a végén, ami véd az ellen is. Azt nem lehet tudni ez ilyen-e.
Egyébként már jártam úgy, hogy elég mélyen kisült lítium ion cella és fel lehetett tölteni kézi vezérléssel, jóval kisebb árammal indulva, végül használható lett.
Sõt, volt olyan akku is a kezemben, amit tönkrement laptop akkukból raktam össze és egyes cellák teljesen zérón voltak, esetleg 1V körüli-alatti fesz volt bennük. Elég jól (nagyon jól!) mûködtek még utána.
Szerintem valami kicsi lámpát kellene azért hordanod magaddal minden eshetõségre (sz'tem minden bringásnak), ha mást nem akkor egy szilikon villogót.
Ha minden más veszett, akkor legalább tolva ki juthass a töksötét erdõbõl és haza gurulhass vele, ha bármi gond adódik.
Már én hordok ilyent, amióta egyszer leszakadt a hátsó lámpa vezetéke tõbõl. Sõt, akkor már volt nálam ilyen. A kínai piacon a fedett részen 4-500,-Ft egy pár.
Alkalmi árusításon 800-ért adják
2 LED Silicone Bicycle Bike Safety Warning Light from Dinodirect.com - YouTubeKerékpár boltokban asszem 1400-3400,- körül.
http://www.bikedisco...efun-ssl324.jpg
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..