Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Látni & látszani!

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
8729 hozzászólás a témában

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

A GBP 16,99 = 6.375,- Ft ...ha jól számoltam.

+4.59 GBP a posta. Kb. 7.700 Ft a vége.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Az US $ 44,90 = 10.372,- Ft
Ennyi pénzbõl, akár anyag árban sem lehet összerakni!
A másikat már nem is mondom.. hihetetlenül jó ár!

Remélem az enyém ide ér már a héten! :)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Az US $ 44,90 = 10.372,- Ft
Ennyi pénzbõl, akár anyag árban sem lehet összerakni!
A másikat már nem is mondom.. hihetetlenül jó ár!

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Hali

P7 Water Resistant SSC-P7 3-Mode 900~1200-Lumen White LED Bike Light with Battery Pack Set - Worldwide Free Shipping - DX

Ez mennyivel gagyibb mint a magicshine mj808-as, érdemes lehet ilyet rendelni szerintetek?

Simán megéri, egyáltalán nem gagyi.
De innen olcsóbb lenne: SSC P7 1200Lm LED Outdooor LED Light Bicycle HeadLight Cycling HeadLamp | eBay

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Hali

P7 Water Resistant SSC-P7 3-Mode 900~1200-Lumen White LED Bike Light with Battery Pack Set - Worldwide Free Shipping - DX

Ez mennyivel gagyibb mint a magicshine mj808-as, érdemes lehet ilyet rendelni szerintetek?

CUBE... your life!!!

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

nemrég lehetett kapni a lidliben lámpaszettet és az elsõ lámpája egész hasonló a lighsteréhez, persze valamivel bénább a foncsorozása, meg az építési minõsége is elmarad, de 3 év garis.

Ha téged érdekel, akkor eladom neked (megvan a blokkja is), nem is volt használva, csak egyszer fél órát. Az asszony minden nap teker, ezért lehet neki mégiscsak megveszem a lighstert, mert az masszívabb. Viszont alkalmi tekeréshez nagyon jó a lidlis, és 2700-ért vettem az egész szettet.

Ha érdekel írj privátot.

meglepõen jó az a Lidl-is lámpa.Látni is lehet vele :) 2500 ft.-ért van benne egy elsõ lámpa ami valamennyire vízcsöpp álló is IP44.két féle fényerõ.ez is csak folyamatos.egy jól világító hátsó (csak folyamatos fényû) az elsõ az 4 db. ceruza elemes.esetleg még ott is lehet tölteni nem is kell kiszedni ha van olyan töltõd.a hátsó az két mini elemes.az összes konzolt és elemet (Panasonic) adják is hozzá
ettõl függetlenül azért beszeretnék egy másikat is szerezni az ebay-on

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Hát "olcson" akartam kihozni a dolgot a 880 v 882 már drága nekem, az aprós pedig már nincs meg.

CUBE... your life!!!

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Ha más Magicshine is jó, akkor ebay (vagy a dealextreme, ahonnan eddig is jött volna).
...vagy esetleg ez: Magicshine CT-808 « elsõ lámpa « LÁMPA « Kategóriák tallózása

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Hello
Tudnátok segíteni, Magicshine CT-808 lámpát keresnék, honnan érdemes rendelni mivel a dealextremen elfogyott.
Köszi elõre is

CUBE... your life!!!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Kipróbáltam, nekem nagyon kevés lenne. Nekem túl szûk, koncentrált a fénye, én a szélesre szórt fényt szeretem. A lámpa is olyan mint a ruha, cipõ, mindenkinek más az ízlése, más a jó. De én nem járok országúton, így nem is gondolkozom egy oda való fényben.
Sajnos elkényelmesedtem a Hozé-lámpa mellett.

Hozé lámpával nem ér :D

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

ok, de akkor csak messzire világít pontszerûen
én is használtam ilyet, tulajdonképpen nem volt rossz, de ha kipróbálsz mondjuk egy lighstert, akkor már nem szívesen cserélnéd vissza

Kipróbáltam, nekem nagyon kevés lenne. Nekem túl szûk, koncentrált a fénye, én a szélesre szórt fényt szeretem. A lámpa is olyan mint a ruha, cipõ, mindenkinek más az ízlése, más a jó. De én nem járok országúton, így nem is gondolkozom egy oda való fényben.
Sajnos elkényelmesedtem a Hozé-lámpa mellett.
Marci

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Ebay. Ez a legolcsóbb:
New 6400mAh 8.4v Battery Pack for CREE XML-T6 LED or SSC P7 Head Lamp/Bike Lamp | eBay

Köszi szépen!!!! ;)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Nem, az a lámpa tényleg kört vetít és a fókusz állítható, viszont nagyon kicsire összehúzható.

ok, de akkor csak messzire világít pontszerûen

én is használtam ilyet, tulajdonképpen nem volt rossz, de ha kipróbálsz mondjuk egy lighstert, akkor már nem szívesen cserélnéd vissza

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

nem kört vetít és csak a fókusza állítható?
a rendes brinyós lámpáknak két téglalapot vetít a foncsor, így szélesen és egyben hosszan terít, messzire és 1,5-2 m magasra is, ezért ugyanakkora fényerõvel jóval messzebb tud világítani egyenletes fényerõvel és magasabbra is, ami jó mindenféle magasabb akadály esetén (karó, gyalogos, parkoló autó, stb)
i

Nem, az a lámpa tényleg kört vetít és a fókusz állítható, viszont nagyon kicsire összehúzható.
Marci

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
Az tényleg jó ár!

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Ebay. Ez a legolcsóbb:
New 6400mAh 8.4v Battery Pack for CREE XML-T6 LED or SSC P7 Head Lamp/Bike Lamp | eBay

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás
Sziasztok!
láma módon valahogy sikerült elvesztenem a lámpám akksiját.sajna nem találtam az oldalon hozzá valót, szerintetek lehet kapni?õ az:
P7 Water Resistant SSC-P7 3-Mode 900-Lumen White LED Bike Light with Battery Pack Set - Worldwide Free Shipping - DX
köszi

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

A sok barom nem - de mi viszonylag értelmesebbek vagyunk és nem vakítunk senkit, pl. lefelé fordítjuk az elsõ gumira a villogó MagicShine-t. Ez csak a használón múlik.

Ott a lényeg: hasonló ! De ez nem az. Ez jól mûködik, nem zabálja az elemet, a vetítési képe állítható és a kormánykonzol csak 490 Ft hozzá. De az igaz, hogy a Lighster tényleg bringához lett kitalálva.

nem kört vetít és csak a fókusza állítható?

a rendes brinyós lámpáknak két téglalapot vetít a foncsor, így szélesen és egyben hosszan terít, messzire és 1,5-2 m magasra is, ezért ugyanakkora fényerõvel jóval messzebb tud világítani egyenletes fényerõvel és magasabbra is, ami jó mindenféle magasabb akadály esetén (karó, gyalogos, parkoló autó, stb)

viszont zseblámpának nem alkalmasak, mert közelre csak két csíkot látsz vele, tehát pl. egy szobát nem tudnak rendesen bevilágítani

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

Igen villogni is tud, csak a sok barom arra nem jön rá hogy pláne sötétben ez a szembe jövõnek már baromira zavaró. Sõt ha még jó erõs is a lápája akkor már veszélyes is.

A sok barom nem - de mi viszonylag értelmesebbek vagyunk és nem vakítunk senkit, pl. lefelé fordítjuk az elsõ gumira a villogó MagicShine-t. Ez csak a használón múlik.

volt/van itthon kettõ hasonló is, de egyrészt bekrepált mind a kettõ, zabálták az elemet, és egyáltalán nincsenek foncsorozva
a ligshter pedig bringához van kitalálva, egész más a vetítési képe, nem kell egy bumszli tartókonzolt felszerelni hozzá, szerintem sokkal használhatóbb az ilyen normál zseblámpánál

Ott a lényeg: hasonló ! De ez nem az. Ez jól mûködik, nem zabálja az elemet, a vetítési képe állítható és a kormánykonzol csak 490 Ft hozzá. De az igaz, hogy a Lighster tényleg bringához lett kitalálva.
Marci

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Mert sorba raktam ár szerint és ez volt az elsõ.