Ja ez jó vétel, errõl szól mostanában a fele topik, olvasgass. Csak vegyél hozzá normális akksikat, mert ezek a kínai szarok dísznek vannak.
És milyen akksit nézzek hozzá?

Ja ez jó vétel, errõl szól mostanában a fele topik, olvasgass. Csak vegyél hozzá normális akksikat, mert ezek a kínai szarok dísznek vannak.
Ja ez jó vétel, errõl szól mostanában a fele topik, olvasgass. Csak vegyél hozzá normális akksikat, mert ezek a kínai szarok dísznek vannak.Sziasztok!
Ezek a tipusú lámpák milyenek lehetnek? Van valakinek ilyen?
3X CREE XM L XML T6 LED 3800 Lumens Bicycle Light Bike Lamp Headlight Headlamp | eBay
61 dollárért nemis lenne vészes
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
.Sok helyen láttam ugyan ezeket a lámpákat,de eltérõ lumen értékekkel.Ezek csak reklámfogások vagy a valóságban is eltérnek egymástól? A tényleges fényerõt mihez lehetne hasonlitani, mert ez a lumen érték egy kicsit olyan megfoghatatlan fogalom igy önmagában.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Elhanyagolható a fogyasztása (óránként csak 10-20mA), de annak ellenére szét kell húzni, mert hosszabb idõ, több óra alatt, vagy pl. 3 nap alatt akár 05-1,5 amper órát is kiszedhet belõle. Erre szokták mondani, "Nem sajnálom, de fogy." Ne merítsük feleslegesen mert az akku is öregszik.Ha nincs használatban a lámpa,szét kell húzni a kábelt,hogy ne világitson egyfolytában a töltés-visszajelzõ,vagy elhanyagolható annak a fogyasztása,szóval maradhat napokig úgy?
Tegnap megvettem a kiszemelt Magicshine 872-es lámpát.Eddigi lámpáimmal össze sem lehet hasonlitani,nem egy kategória (mondjuk az ára sem)!
Egy kérdésem lenne azokhoz,akik használnak ilyen,vagy ehhez hasonló lámpát:
Ha nincs használatban a lámpa,szét kell húzni a kábelt(ki kell húzni az akksiból a lámpa kábelét?),hogy ne világitson egyfolytában a töltés-visszajelzõ,vagy elhanyagolható annak a fogyasztása,szóval maradhat napokig úgy?
Én ezeket hanyagolnám. Elég zsengének tûnnek. AA meg AAA elemmel hajtott gyerekjátékok, jó drágán.
Itt kezdõdnek a lámpák amivel látsz is: CREE XML XM-L T6 LED Bike Bicycle Light HeadLight HeadLamp 1200LM 9W | eBay
A kábelt nem tudom de a melegedésrõl általánosságban annyit tudok mondani, hogy álló levegõn nagyon fel tud forrósodni egy ilyen lámpa.Esetleg még alternativa lehet a 808E is...evvel a szériával 2 problémát olvastam:
nagyon melegszik, törik a kábel.
Szerintem ilyesmit mindenkinek kellene magával hordani mert ha a rendes lámpa valamiért nem mûködik (lemerül v. tönkremegy v. bármi adódik) akkor ott egy fehér és egy vörös tartalék fény. Nekem a kormány szarvra rá van húzva egy-egy ilyen fehér és piros, hogy velem legyen. Ha meg netán szükség lenne rá akkor valami jó helyre fel aggatom és mégis van valami fényem. A józsefvárosi kínai piacon 4-500 Ft egy pár hasonlóból.Újítottam egy ilyen szettet: 3-Mode 2-LED Red + White Light Tie-On Bike Light Keychains - Black (Pair / 1 x CR2032) - Worldwide Free Shipping - DX
Bejönnek ezek a kis helyzetjelzõk.