kaptam ilyen 3D képet, fél órát ázott (kezdetben)forró mosogatószeres vizben, hátulja meg sem mozdulMa láttam ilyen 3D képet a szombati piacon és vettem belõle. A mérete 80 X 55 mm.
A papír hátlap nagy részét lehúztam róla de a képet tartalmazó vékony áttetszõ ragasztó, néhány papír rosttal és a képpel együtt makacsul maradt.
Megpróbáltam mûanyag mosogató szivacs dörzsi rétegével egy kis mosogató szerrel ledörzsölni de alig jött valamennyire és ott a felület is megkopott egy kissé.
Aztán a megint száraz lapra olajat kentem és megpróbáltam azzal leoldani, de azzal sem ment.
Aztán az olajat megpróbáltam 40 fok körüli meleg vízzel és mosogató szerrel lemosni.
Kb, két percig dörzsölgettem a vízben és miután így megázott egy kicsit, akkor vettem észre, hogy könnyedén sodródik róla a megduzzadt réteg a képpel együtt.
Lehet, hogy önmagában a pár perces mosogatószeres forró vízben áztatás is segített volna.
A lényeg, hogy utána még nedvesen le kell kaparni róla körömmel a réteget, mielõtt megint rászárad. Így nem sérül a mûanyag lap sem.