vagy inkább kár érte, hogy felvásárolta õket a DT Swiss?Kár érte hogy megszûnt a cég!

vagy inkább kár érte, hogy felvásárolta õket a DT Swiss?Kár érte hogy megszûnt a cég!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Atom jóvoltából itt találsz néhány képet a festetlen géprõl:
http://bikemag.hu/ci...iovedelme-4129/
Most már le lett festve, igyekszem majd errõl is képeket készíteni!
Kedves Mester!
Várjuk a képekkel tûzdelt EHBE 2009 beszámolódat az említett újításokról.
köszi
beszéltük már korábban, hogy ha eladnál egyet, akkor vennék crankensteint
(rémlik valami, visszavásároltad az összeset?)
dísznek ofkorsz, nem használni.
Egy srácnak annyira megtetszett, hogy utána vett is egy fehér yasec montit pace villával.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
szia YASEC
bocs de ebben tévedsz a cannondale bb30as rendszere nem 68mm-es csapágyházba megy bele!!!!!
73 és felfele!!!!!
köszi a kielégítõ választAzért remélem a nyers stílusomnak köszönhetõen nem mindig az jön le, hogy mindent kötekedésnek veszek fel!
))
Naszóval, 6 pár volt a hajtómûvembõl, és négyszögtengelyes volt. Kb. akkor jött ki, mint amikor az elsõ XTR.
Mivel az XTR jobb voolt és olcsóbb, így nem volt értelme ennek a hajtómûnek. Én magam is inkább azt az XTR-t használtam volna, akkor minek gyártsam?
Szembesültem azzal, hogy sokkal jobb egy kovácsolt hajtómû mint egy cnc-zett. Jobb elõbb mint késõbb!
Fékpillangókat nem csináltam sosem, vagy csak öreg vagyok és elfelejtettem?
Kormánycsapi volt még, amolyan gyorszárkarokkal rögzíthetõ, szerszám nélkül utánhúzható.
...aztán rájöttem, hogyha egy kormánycsapinak mindig az a baja hogy fellazul, akkor azzal valami más baj van, és azt kell orvosolni, nem a szarhoz csinálni valami mankót!
(Ez kb. olyan, mintha egy hasmenéses ember számára kitaláltam volna valami ultrajó pelenkát ahelyett hogy a hasmenését mulasztottam volna el!)
Mik voltak még...
Gyorszárak meg lánckerekek! Aztán néhanéha mindenféle egyedi cucc, elképzelhetetlen tárcsafékadapterek meg mittudomén
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
szia YASEC
bocs de ebben tévedsz a cannondale bb30as rendszere nem 68mm-es csapágyházba megy bele!!!!!
73 és felfele!!!!!
Félreérthetõen fogalmaztam?
Semmi baj a Shimano rendszerével!!! Sõt, az a hagyományos 68mm-es csapágyházzal még mindig jobb megoldás mint a BB30!
Nekem abszolút nem hasonlít a BB30-ra, mert õk is megértették a probléma lényegét: Nem a tengelyátmérõ a gond, hanem a csapágyak helyzete!
A BB30 a Shimano rendszernek az ellentétje! Vagy miben látod az azonosságot?
A Scott (ha jól tudom) beépíti a Shimano-t a csészéje nélkül a 90mm körüli saját csapágyházába! Na ez a követendõ!
Láttam amúgy BB30-at, egy szégyen!
Te is láttad? Ott figyel a 2 csapágy a 68mm-es házon belül!
a campagnolo fele tengelyt ketfele vesszuk majd kozepen rogzitjuk sem az elso ilyen probalkozas, Sweet Wings hajtokar [ez is 90es evek]
Bikeman - Sweet Wings Crankset
RAUH-Welt
B E G R I F F
Yasec
hajtókar témáról lévén szó...
anno csináltál Crankeinstein hajtókart. az milyen rendszer volt? négyszöges? (hány darab készült abból egyébként?)
nem kötekedek, csak csodálom a termékeidet és kíváncsi vagyok
jól emlékszem, hogy fékpillangókat is gyártmányoltál? arról van képed esetleg?
milyen alkatrészeket gyártottál eddig? (agyaim vannak itthon, hajtókarról tudok. mik voltak még?)
bocs a sok kérdésért...