Én sokat túrázok (gyalogosan), és tapasztalataim szerint mindenki köszön mindenkinek, nem csak a komoly (térd zokni, abroncsbot, szafarigatya, ráncos fej) túrázók, hanem a hétvégére kiruccanó családok, kisebb társaságok stb. A különbség, hogy én nem morgok a biciklisekre.
Tekerés közben csak akkor köszönök, ha rámköszönnek.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
A biciklisek köszönnek, nem?
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:40
Posted 2002. August 05. - 10:05
Posted 2002. August 05. - 09:25
Vannak helyek, ahol a gyalogosok is üdvözlik egymást. Ld. hegyek, ahol a gyalogtúrázók (a komolyak) köszönnek a szembejövônek.
Posted 2002. August 04. - 21:44
Én azért jó ötletnek tartom, hogy egy biciklis "sorstársamat" üdvözöljem valamilyen formában. És szerintem biciklisbõl jóval kevesebb van mint gyalogosból -ez csak egy megállapítás volt!
Posted 2002. August 04. - 21:11
Én szokok ;DSzokott valamelyikôtök a Tatai úti bringaúton közlekedni a Városliget irányába, vagy onnan ?
Posted 2002. August 04. - 19:16
Én nem szoktam köszönni más bringásoknak, hisz ha gyalog vagyok akkor sem köszönök az összes többi gyalogosnak. (Bár ezt lehet, hogy a Kínai tartozkodásom alatt szoktam meg)
Posted 2002. August 04. - 19:08
Posted 2002. August 04. - 09:55
Posted 2002. August 04. - 01:35
Szokott valamelyikôtök a Tatai úti bringaúton közlekedni a Városliget irányába, vagy onnan ?
Posted 2002. August 02. - 19:59
en a magam reszerol nem kombialom tul:
1 ujj: szeva
2 ujj: max respect
10 ujj: viiiigyaaaaaaazzaaaaa'taaaaaaknyooloooook
es: 1 ujjnak is maximalisan orulok, ha en kapom
1 ujj: szeva
2 ujj: max respect
10 ujj: viiiigyaaaaaaazzaaaaa'taaaaaaknyooloooook
es: 1 ujjnak is maximalisan orulok, ha en kapom
Posted 2002. August 02. - 17:15
1 ujj: Csak lazán a mezei bringásoknak egy üdvözlés
2 ujj: Itt már van haverság, komálod a bringáját, (vagy egy jó csaj), esetleg csak úgy kedvtelésbõl, legyen egy jó napja.
3 ujj: Ilyenkor egy jó haverral találkozik az ember, és még mielõtt megálnának egy kézfogásra, csak úgy távolról egy kis üdvözlés.
4 ujj: ÓÓ hát ezeréves puszipajtásokról van szó, akik csak úgy a szabályokat tartják be, és azért csinálják, mert egyébként eleve együtt mennek.
5 ujj: Kompromisszummentes (jó hosszú szó 8) köszönés ami igazából egy pacsinak felelne meg, és ezt az ember csak a fõnökénél alkalmazza, némi prémium érdekében ;D
2 ujj: Itt már van haverság, komálod a bringáját, (vagy egy jó csaj), esetleg csak úgy kedvtelésbõl, legyen egy jó napja.
3 ujj: Ilyenkor egy jó haverral találkozik az ember, és még mielõtt megálnának egy kézfogásra, csak úgy távolról egy kis üdvözlés.
4 ujj: ÓÓ hát ezeréves puszipajtásokról van szó, akik csak úgy a szabályokat tartják be, és azért csinálják, mert egyébként eleve együtt mennek.
5 ujj: Kompromisszummentes (jó hosszú szó 8) köszönés ami igazából egy pacsinak felelne meg, és ezt az ember csak a fõnökénél alkalmazza, némi prémium érdekében ;D
Posted 2002. August 02. - 17:05
A két ujj nem a max respekt? Azt mondjuk akkor kell ha Lens jön szembe. :-* Egy ujj az alap.
A szöget kell jól eltalálni, nehogy a szembejövõ bringás azt higgye hogy mögötte mutogatsz valamit és ijedtében leugrojon az útról..
A szöget kell jól eltalálni, nehogy a szembejövõ bringás azt higgye hogy mögötte mutogatsz valamit és ijedtében leugrojon az útról..
Posted 2002. August 02. - 16:51
Milán, jó ötlet, ezentúl én is két újjal hirdetem az igét! (csak nehogy egyszer csak a középsô ujjam maradjon fönt! :-[ )
Posted 2002. August 02. - 15:45
Posted 2002. August 02. - 14:09
Posted 2002. August 02. - 13:25
Posted 2002. July 30. - 07:41
Szegény.... Én tegnap sikeresen bevetettem, és mindenki vette a lapot, országútis, dh,-s mindeki, lehet hogy talákoztam valamelyikõtökkel?
Végül is ki tudja?
Végül is ki tudja?
Posted 2002. July 29. - 22:33
tegnap letekertem kb 50 kilcsit a varosban, es jeleztem is mindenkinek a fent leirt modon. igazabol nem sokan ertettek, szoval terjesszetek ti is az iget!! a legpoenabb az volt, amikor egy bringaut elagazasnal az intes hatasara az egyik srac bekanyarodott a neki a rossz iranyba, majd 10 meter utan kapcsolt es farolas kozben rohogve orditotta utanam, hogy 'szevasz' ;D ;D ;D
Posted 2002. July 29. - 21:28
Ha elterjesztünk egy köszönési formát a fórumon belül, és azt alkalmazzuk bringázás közben, biztos, hogy ez imponálni fog másoknak is! -itt bringásokat remélek, akik eltanulják tõlünk ezt az üdvözlési formát, és elterjesztik õk is 8) (persze olyan bringásokat akik nem fórum tagok!)
Posted 2002. July 29. - 08:31
Posted 2002. July 29. - 08:28
Azt hiszem ezután mindig éber tekintettel kell köszönni és mindenkinél próbálkozni.
Annyian vagyunk már, hogy bárhonnan felbukkanhat egy inkognitós csapattárs.
Annyian vagyunk már, hogy bárhonnan felbukkanhat egy inkognitós csapattárs.