Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

A biciklisek köszönnek, nem?

- - - - -

• Please log in to reply
445 replies to this topic

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 posts
Egyetértünk!  8)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Gabo: a Hétvégi Harcos nem egyenlõ azzal, aki csak hétvégén teker (like me).

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Sziasztok!  :) :) :)

Én nemcsak hogy köszönök, de ha egyedül vagyok csatlakozok is másokhoz. Így tekertem már országutissal, triálossal, DH-sal, duálossal és még másokkal is. Így megismertem egy csomó embert, és ami még fontosabb tanultam is tõlük. Egy csomó éredekes infót szerezhetsz így (alkatrészek, túrák, dezések, tápolás stb). És plussz elõny, hogy nem egyedül tekerek.

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 posts
Em-Tee:
Egyszerû a képlet. Tegyél különbséget a "biziglis" és a kerékpáros között. Felesleges a tettlegesség, hiszen ezzel csak az Õ szintjére süllyednél le. Vonj vállat és gurulj tovább!
Nyugtasson az a tudat, hogy a fazon valószínûleg 15 km-nél többet egyhuzamban még életében nem tekert. Az elsõ komolyabb kaptatón, pedig a tüdejét már az elején kiköpné. ;)
Másrészt, óvatosan azzal a "hétvégi harcos" jelzõvel! Attól, hogy valakinek csak hétvégén jut szabadideje a tekerésre még lehet rendese fazon. Pl. itt vagyok Én. A munka beosztásom miatt bringa közelébe (pláne most a rövidebb nappalok miatt) csak hétvégén jutok vagy még akkor sem. Ettõl még ugyan olyan rajongással foglalkozom a bringázással, mint az aki minden nap reggeltõl-estig tapossa a pedált.

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT elég érdekes fazon lehetett. Az ilyen egyszerûen kapja BE!!!!!!!!!!! (hú ma nagyon lázadó hangulatom van) ;D

Em-Tee

Em-Tee

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
Velem is megesett egy elszomorító eset szombaton:
szépen nyugisan tekertem hazafelé, a focipályánál mentem el, ahol egy hûdekemény kiscsávó utánamkiabált, hogy "utálom a cc-seket"...

Azt mondjuk nem tudom, hogy õ melyik becses mûfaját mûveli a bringázásnak, de a merev villájából és a noname vázból kiindulva a hétvégi harcos kategóriába sorolnám. Mindenesetre kedvem lett volna bezúzni az arcát a kis pöcsnek.

Szerintem ha valaki ekkora gyökér akkor legalább fogja be a pofáját és ne üljön biciklire mert nem érdemli meg.

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Lánc szakadásról jut eszembe: Én akkor vekkem meg a láncbontó prést, mikor egyszer a bükkben elszakítottam a láncot és utánna Mezõkövesdig kb 40 km-t rolleroztam!  8)Utánna mondták, hogy állítólag Bogácson lett volna bicajos bolt. >:(

Hétvégén összefutottam egy ARCcal Azt hitte kemény mivel országutija volt (de ez most mellékes) és egy kicsi kisérte az edzésén. Persze nem fogadta a jöszönésem hisz õ A JANI . Kapd be gondoltam!! Akkor nézett mikor lejtõn lefele elhúztam mellette 60-al, Majd laposon is ott voltam mögötte. Jólett volna az országutim, mert szVrrá aláztam volna azt a fenhélyazó pofáját ;D

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 posts
;D

mik

mik

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Hat turazni mondjuk valami forrashoz szoktam, pl: Lajos forras, vagy ha semmi civilizacio nincs arra akkor kb. harman viszunk egy kulacsot  :)  
Amugy az a ket haztomb megvan jobb napokon harom is... :), vagy inkabb 40-50 kilometer per nap(munkaba menet-jovet).
15 kilometert meg kezen is lemegyek, ha ugy jon ossze. Bar ha belegondolok abba, hogy defektet kapok mondjuk az eszaki sarkon, egy volgy aljaban, kergetnek a jegesmedvek, akkor biztosan jol jonne egy bringastaska, benne egy uveg whisky ;D.

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 posts
Ami pedig a köszönést illeti. Nekem ez nagyon hangulatfüggõ dolog. Ha jó napom van mindenkinek köszöngetek. Ha kevésbé akkor is legalább visszaköszönök.

Ennek köszönhetõ, hogy múltkor meglepetésemben és igyekezetemben kis híján eltaknyoltam.  ;D

Ja! Sziasztok! ;D

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 posts
mik:
Akkor képzeld el a következõ szitut.
A vadon közepén egy völgyoldalában elszakad a láncod vagy defektet kapsz. Az esést túlélted, de van egy rakat horzsolásod és zúzodásod. A legközelebbi civilizált hely min. 15 km a hegy túloldalán. Ráadásul árnyékban 25-30 fok van.
Kezdj el cipekedni! Igen gyorsan rá fogsz jönni, hogy miért fityeg nyeregtáska néhány bicon, vagy hogy mennyire tud hiányozni egy korty víz. ;)
Egyébként olvass utána a folyadékpótlás témakörének!

Persze mindez nem túl érdekes, ha két háztömbnél messzebb nem merészkedsz otthonról. ;)

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Hát szerintem az igen megviselé a kollégát! Még belegondolni is rossz BRRRRRR!!!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
mik és mit csinálsz 1000 fokban a hegyekben, ahol nincs büfé?

mik

mik

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Udv!!

Hat nekem sem a montisok, sem az orszagutisok nem szoktak koszonni, biztos azert mert nem hordok bukot, sem bringas gatyot, v. mezt. Nem azert mert olyan kiraly vagyok,hanem mert meg nem vettem a faradtsagot hogy beszerezzek egy jo bukot. Iden veszek, mert a bunny hopp  mar nem eleg, es a tovabbii vadulastol mar ovom a fejem.. ;D

Egyebkent sajat tapasztalatbol tudom, hogy sokan nem szeretik, ha barmi "felesleges" cucc van a brinyojukon, amikicsit is zavaro.. Az en bicajomon csak en vagyok, meg egy cateye villogo. En igy szeretem, tehat ha defektet kapok akkor kapom a vallamra, addig tekerek kulacs nelkul amig talalok vagy egy kutat, v. bufet, stb.

Szoval mindenkinek SZIASZTOK!!! ;)

the_BOSS

the_BOSS

vendég

• fórumtag
  • 59 posts
A minap tekerek haza a páromtól (2 órát bájkoltunk a hegyekben), oszt legalább 1000 bringás jött szembe velem. Mivel sityak volt rajtam, és a gépem se TESZKÓU hiper-szuper gazdaságos Falkon únó montenbájk (oh, a gépem...  ;)), szinte kivétel nélkül köszönt mindenki. Tudjátok milyen jó érzés?? Olyan, mintha egy nagy családba tartoznék! Felemelõ, hogy sok a sityakos, karbantartott gépû srác és lány!!! IMÁDOM A JÓIDÕT!!!!
!Fórumozik az a sréc, akivel reggelente szoktam találkozni a Rákos-patak menti Kerékpár úton? Scott brinyóval nyomja, és mindig köszön. Nagy fej!!!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
speciel ma aszfalton tekertem úgy 60 kirit... veszprém tihany bfüred felsõörs veszprém

3/3... na nem ügynökök hanem ennyi en köszöntek... mind országútisok ;)

ezúton is üdv nekik ha látják  ;D (zöldsityakos/szemcsis ufó montival hátitatyóval)

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Nemtudom ki hogy van vele de most télen mindenki köszönt akivel talákoztam,a hideg ellenére sokan pattantak nyeregbe.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Lehet, hogy egy kicsit offoltuk a témát...  ::)

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
De elõtte megvártam míg esel  ;D :o ;D, addig nem indultam el...  ;D ;D

jackdaniel

jackdaniel

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
Hát aki a betonon megy...  ::)