Naponta fogom nektek nyomni a statisztikákat ;D
Legalább felismerhetõek lesznek a javulási teendenciák:)
tegnapi nap: 7:1
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
A biciklisek köszönnek, nem?
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:40
Írta 2002. május 15. - 11:22
Írta 2002. május 13. - 16:49
Csituljatok, csajok!!!!
Ma megembereltem magam és köszöntem minden bringásnak: 26-ból 2 köszönt vissza;D Nekem meg kicserepesedett a szám ;D ;D ja és mindkettõ futár srác volt.
lensver: :-* én is kedvellek:)
Ma megembereltem magam és köszöntem minden bringásnak: 26-ból 2 köszönt vissza;D Nekem meg kicserepesedett a szám ;D ;D ja és mindkettõ futár srác volt.
lensver: :-* én is kedvellek:)
Írta 2002. május 13. - 13:30
Wickee, félreértesz, egyáltalán nem haragszom sem rád, sem senkire, és nem fújok fel semmit sem. Egyszerûen csak kiegészitettem azt, ami hiányos volt eddig! ;D
Nekem mindenhogy jó, de legjobb a bringán!
Nekem mindenhogy jó, de legjobb a bringán!
Írta 2002. május 13. - 13:12
héhéhé lensver nyugiiii
nincs semmi baj nem kell így felfújni az ügyet
azért ugye megbocsáltasz nekem azért mert éppen azt idéztem amit findli írt? szerintem itt nem a név volt a fontos vagy annak a névnek a háttere
de ha neked jobb így lensver
nincs semmi baj nem kell így felfújni az ügyet
azért ugye megbocsáltasz nekem azért mert éppen azt idéztem amit findli írt? szerintem itt nem a név volt a fontos vagy annak a névnek a háttere
de ha neked jobb így lensver
Írta 2002. május 13. - 09:54
Sziasztok!
A köszönéshez csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy vasárnap elmentem egy outis haverommal a Békás TT-re. Én köszöngettem fûnek-fának, néha még vissza is köszöntek, de a legszebb az volt, amikor elment mellettünk két outis és a haveromnak köszöntek, aki 2 méterrel elõttem ment, nekem pedig nem (én azért rájuk köszöntem).
Hát ez van ...
kissfish
A köszönéshez csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy vasárnap elmentem egy outis haverommal a Békás TT-re. Én köszöngettem fûnek-fának, néha még vissza is köszöntek, de a legszebb az volt, amikor elment mellettünk két outis és a haveromnak köszöntek, aki 2 méterrel elõttem ment, nekem pedig nem (én azért rájuk köszöntem).
Hát ez van ...
kissfish
Írta 2002. május 12. - 21:51
Wickee, a betûk sajnos kevés infórmációt hordoznak és megtévesztôek tudnak lenni. Annyi azonban biztos, hogy ha mindenki úgy gondolkodna, mint Findli, akkor a magyar bringás társadalom egy nagy nevetgélôs, egymásba karolós testet alkotna. Nemhogy elforditás nem lenne, hanem épp az ellenkezôje. Nála segitôkészebb és talpraesettebb lánnyal ugyanis még nem találkoztam. Szerintem nem az a gáz, hogy az emberek nem köszönnek egymásnak, hanem az, hogy leszarják azt, hogyha veled baj történik. Findli az elsô azok közül, aki megáll, ha az úton egy bajbajutottat lát, és megkérdezi, hogy miben segithet. Ki nem ...ja le, hogy nem köszön 200 érdektelen embernek, ha a 201. bajba jutott idegennek (légyen az kisfiú, öregember, vagy csaj) megáll segiteni, és minden viszontvárás nélkül odaadja neki a saját pótbelsôjét. Egy ilyen emberre én sose mondanám azt, hogy "ha mindenki igy gondolodna, akkor itt tartanánk"! De ezt betudom annak, hogy hiányos az info áramlás!
Egyébként én se vagyok az a köszöngetôs fajta, na és? Szerintem sokkal többet teszek az ügy érdekében azzal, ha odafigyelek embertársaimra, és úgy közlekedek, hogy ôket ezzel lehetôleg ne veszélyeztessem.
Egyébként én se vagyok az a köszöngetôs fajta, na és? Szerintem sokkal többet teszek az ügy érdekében azzal, ha odafigyelek embertársaimra, és úgy közlekedek, hogy ôket ezzel lehetôleg ne veszélyeztessem.
Írta 2002. május 12. - 21:17
jól van akkor köszöngetek, velem meglehet mindent dumálni. És a lefestett jövõbeli helyzetre való tekintettel megjavulok ebben. ;D ;D :-[
Írta 2002. május 12. - 19:48
Hát,lassan én is leszokom a köszönésröl....ma számoltam....a telekig meg vissza (95 km),147 kerékpárosból 4 (azaz:NÉGY!!!) köszönt vissza.
Jó,hétvége volt,sok a lamer az utakon,de akkor is....viszont új sportág van feljövöben:az EXTRÉM ANYUKA DUAL.Ez tipus a kerékpárutak beláthatatlan kanyarjaiban les rád gyerekkocsival,általában másik anyukával (és még egy gyerekkocsival persze),miközben ötméternyire ott a járda is.Vonzza õket a piros kockakö...aztán persze,ha jön egy kerékpár,akkor szívbaj,mitszágulozikitten,stb.. Megmagyarázod nekik a helyzetet,ha ugye a 85 kilómmal,plusz kerékpár,belehajtok a családba,akkor a picit ki lehet majd mérni parizernek,legyen már esze kiskezitcsókolom.....a normálisabbja elnézést is kér,mosolygunk,jóutat,puszi pici nagyranölj!
Aztán a hülye tyúkja(i) tolja tovább a kerékpárúton a kicsit,mintha mi sem történt volna!
Mai nap: 3 szóló és 2 dual mami.(Ezek csak a beláthatatlan részeken mért eredmények)
Úgyhogy csak óvatosan....
IMRE
Jó,hétvége volt,sok a lamer az utakon,de akkor is....viszont új sportág van feljövöben:az EXTRÉM ANYUKA DUAL.Ez tipus a kerékpárutak beláthatatlan kanyarjaiban les rád gyerekkocsival,általában másik anyukával (és még egy gyerekkocsival persze),miközben ötméternyire ott a járda is.Vonzza õket a piros kockakö...aztán persze,ha jön egy kerékpár,akkor szívbaj,mitszágulozikitten,stb.. Megmagyarázod nekik a helyzetet,ha ugye a 85 kilómmal,plusz kerékpár,belehajtok a családba,akkor a picit ki lehet majd mérni parizernek,legyen már esze kiskezitcsókolom.....a normálisabbja elnézést is kér,mosolygunk,jóutat,puszi pici nagyranölj!
Aztán a hülye tyúkja(i) tolja tovább a kerékpárúton a kicsit,mintha mi sem történt volna!
Mai nap: 3 szóló és 2 dual mami.(Ezek csak a beláthatatlan részeken mért eredmények)
Úgyhogy csak óvatosan....
IMRE
Írta 2002. május 12. - 19:44
Írta 2002. május 12. - 19:40
Én bevallom, lassan lemondok a köszöngetésrõl! Nem csak az értetlen arcok és a megnövekedett sokaság miatt, hanem, mert mig mi azt érezzük itt, hogy van valami közös bennünk, addig a nagy többség nagy ivben le....ja, és nem gondolkozik el ilyeneken. Szóval nem strapálom magam, maximum odabólintok a szembejövõnek.
De mindig megkérdem mit tudok segiteni, ha látom, hogy bringás társam valami bajjal küzd. Ami azért szintén nem talál mindig viszonzásra...De errõl nem tudok lemondani.
na ez itt a baj gyerekek... a hozzáállás
mert ha mindenki így gondolkozna mint findli, akkor jövõ héten két szembejövõ bicós még csak egymásra se nézne sõt még a fejüket is elfordítanák
de az ugye milyen rossz lenne?
köszönés rulez
Írta 2002. május 12. - 19:18
Háát én félve köszöngetek,mert tök szar ha nem köszönnek vissza.Hölgyeknek meg pláne,mert mit gondolhat magában?
Írta 2002. május 11. - 08:22
Sárotaljaújhely ,ezt tom, mert én is így rövidítettem vmelyik hozzászólásomban .
Én ha egy biciklis lányt látok errefele nem köszönök csak ámulok
De álltalában bólintok egyet a kerékpárosokra, azért az úton nem akarok átkiabálni az autók között hogy szevasz !! minte gy hülye , olyanko csak bólintok, de ha vmi non forgalmas úton mennek el mellettem köszönök . Csak néha nem, egyszer pl kb 50-nel mentem át két lányközött egy viszonylag szûk úton( mármint olyan féltégla por ,meg sár szerkezetû úton, azaz lejtõn), ott nem volt idõm köszöngetni, sõt rájuk nézni sem , mert vhogy elkellett férnem köztük :-/
Én ha egy biciklis lányt látok errefele nem köszönök csak ámulok
De álltalában bólintok egyet a kerékpárosokra, azért az úton nem akarok átkiabálni az autók között hogy szevasz !! minte gy hülye , olyanko csak bólintok, de ha vmi non forgalmas úton mennek el mellettem köszönök . Csak néha nem, egyszer pl kb 50-nel mentem át két lányközött egy viszonylag szûk úton( mármint olyan féltégla por ,meg sár szerkezetû úton, azaz lejtõn), ott nem volt idõm köszöngetni, sõt rájuk nézni sem , mert vhogy elkellett férnem köztük :-/
Írta 2002. május 11. - 00:42
Írta 2002. május 11. - 00:34
Most akkor mi van? ;D
És mi az a SAUH??? ???
Ja ok Findli, igy már értem. Köszi!
És mi az a SAUH??? ???
Ja ok Findli, igy már értem. Köszi!
Írta 2002. május 10. - 21:33
Írta 2002. május 10. - 21:32
Hát én is ebben reménykedtem! :-* De, hogy nem futottunk eddig össze?! Elvégre földik volnánk... No, de sebaj, majd SAUH-en!
Írta 2002. május 10. - 21:27
Én százszor is visszaköszönnék neked, csak sose tekerünk el egymás mellett! ;D
Írta 2002. május 10. - 21:11
Eddig két lány köszönt vissza. Az egyik futárlány volt, a másik Karen. Mindig úgy néznek rám szegény lányok, mintha legalábbis egy árat határoztam volna meg gumi nélküli akcióra két haverom és a kutyáik társaságában. Tényleg ennyire megdöbbentõ, ha valakinek azt mondják, hogy 'hello'?!
Írta 2002. május 10. - 18:32
a hölgyeknek maXXXXimálisan igaza van abban hogyha egy kerózó hölgyet látok akkor azonnal ezerrel hadonászok nékik!!! kivéve ha mögülük érkezem mer akkor még ööö, szal akkor kicsit késöbb... ;D
Írta 2002. május 10. - 10:47
Era, te azon kivételes személyek közé tartozol, akinek mindenki köszön, akivel mindenki szimpatizál. De ilyen bájos személyiségnek nem is csoda!
Findli, akkor engem nem fogsz megismerni, mert én nem köszönök neked! > Emlékszel, a múltkor is csak úgy ismertél rám, hogy odaköszöntem!!!
Findli, akkor engem nem fogsz megismerni, mert én nem köszönök neked! > Emlékszel, a múltkor is csak úgy ismertél rám, hogy odaköszöntem!!!