he!
Én meg yalaman vagyok csak nem tudtam beleje -jelentkezni ezért kellett egy új felhasználót készítenem !!! (nem úgy ,minrt boszi ) ;D ;D
Különben szeptemberig én is Sz.helyen éltem ,de aztán váltottam .
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Started by
rob
, 2001. November 06. 17:56
Posted 2004. January 10. - 13:10
Posted 2004. January 10. - 12:46
nem er!
te fiu vagy!
nem ugy, mint boszi.
es ez engem aggodalommal tolt el.
nem ugy, mint boszit.
:-/
:-)
te fiu vagy!
nem ugy, mint boszi.
es ez engem aggodalommal tolt el.
nem ugy, mint boszit.
:-/
:-)
Posted 2004. January 10. - 12:24
Helló Evribadi!
Én is ritka látogató (lásd Boszi )vagyok net hiányában sajnos a fórumon,de igyexem ezen változtatni mert nagyon izgi kis témákat és jó fej embereket talál itt az ember.Remélem nem veszitek zokon ha kicsit írok magamról.
Szóval én amióta csak az eszemet tudom (23 éve)élek-halok a bringázásért, gondolom ez nagyon ritka eset a bikmakkosok között.
Én is szombathelyi vagyok (lásd Boszi ) de jelenleg a munkám miatt nagyrészt Pesten tekergek mivel nem tudom minden alkalommal hazacipelni a gyönyörûséges Author bringámat. Nagyrészt CC-ben és maratonokon tekerek (nem mint boszi) néha versenyezgetek is. Egy kis törés volt bringás karrieremben mikor elütött egy autó (mint boszi -t) de errõl inkább nem mutatok képet senkinek.De ha vkit érdekel két bringás kép árválkodik rólam itt: kep.tar.hu/zoolite
Én is voltam Hollandiában pár hétig és sokat tekertem(mint Boszi:)), de nem volt annyira nekem való mert valahogy túl lapos, ugyanis pl. Tirol inkább nekem való mert imádom a hegyeket (mint boszi )
Bocs Boszi ha sokszor emlegettelek és csuklanod kellett miattam, de sok közöset találtam magunkban. Nincs kedved tekerni vmikor egyet jó öreg Savaria city környékén? Hmmmm?
Jó szelet és havat mindenkinek,
most pedig felmegyek egyet a HHH-ra!
Én is ritka látogató (lásd Boszi )vagyok net hiányában sajnos a fórumon,de igyexem ezen változtatni mert nagyon izgi kis témákat és jó fej embereket talál itt az ember.Remélem nem veszitek zokon ha kicsit írok magamról.
Szóval én amióta csak az eszemet tudom (23 éve)élek-halok a bringázásért, gondolom ez nagyon ritka eset a bikmakkosok között.
Én is szombathelyi vagyok (lásd Boszi ) de jelenleg a munkám miatt nagyrészt Pesten tekergek mivel nem tudom minden alkalommal hazacipelni a gyönyörûséges Author bringámat. Nagyrészt CC-ben és maratonokon tekerek (nem mint boszi) néha versenyezgetek is. Egy kis törés volt bringás karrieremben mikor elütött egy autó (mint boszi -t) de errõl inkább nem mutatok képet senkinek.De ha vkit érdekel két bringás kép árválkodik rólam itt: kep.tar.hu/zoolite
Én is voltam Hollandiában pár hétig és sokat tekertem(mint Boszi:)), de nem volt annyira nekem való mert valahogy túl lapos, ugyanis pl. Tirol inkább nekem való mert imádom a hegyeket (mint boszi )
Bocs Boszi ha sokszor emlegettelek és csuklanod kellett miattam, de sok közöset találtam magunkban. Nincs kedved tekerni vmikor egyet jó öreg Savaria city környékén? Hmmmm?
Jó szelet és havat mindenkinek,
most pedig felmegyek egyet a HHH-ra!
Posted 2004. January 03. - 14:27
Posted 2004. January 03. - 14:25
Posted 2004. January 03. - 13:59
Én már bemutatkoztam,úgyhogy csak annyit hozzá,hogy az aláírásomban szereplõ elsõ mondat egyik kedvenc bandám,a HIM harmadik albumának címe.
Posted 2004. January 02. - 21:16
Én is bemutatkoznék! ;D Bár tudom senkit nem nagyon érdekel ;D
Juhász Tibor a polgári nevem.Nevem is innen származik juh->juhi!Kiskorom óta bicajozom elõször volt egy jó kis noname bmx-em aztán jött egy másik nonama mtb utána jött egy jó rocky monti(Jól tudom ebbõl lett a rocky montain)shuimano felszereléssel aztán egy metró bájk és utánna jött a mostani bicajom!2003-as polar-x 2004-es dj3-al deore tárcsafékek avid fr1 fékkar stb!Kb fél éve bicózok komolyabban versenyre is megyek majd!Most kezd alakulni a bringa eddig gagyi volt de mostmár merek versenyre is menni! ;D Inkább streetelek de a dh-t se vetem meg ;)Kicsit hosszú lett bocsi!
Juhász Tibor a polgári nevem.Nevem is innen származik juh->juhi!Kiskorom óta bicajozom elõször volt egy jó kis noname bmx-em aztán jött egy másik nonama mtb utána jött egy jó rocky monti(Jól tudom ebbõl lett a rocky montain)shuimano felszereléssel aztán egy metró bájk és utánna jött a mostani bicajom!2003-as polar-x 2004-es dj3-al deore tárcsafékek avid fr1 fékkar stb!Kb fél éve bicózok komolyabban versenyre is megyek majd!Most kezd alakulni a bringa eddig gagyi volt de mostmár merek versenyre is menni! ;D Inkább streetelek de a dh-t se vetem meg ;)Kicsit hosszú lett bocsi!
Posted 2004. January 02. - 19:59
nekem jo lezs az is!
de ha esetleg van meg bikinis ...
azt is elnezegetem nagy kinok kozepette.
de ha esetleg van meg bikinis ...
azt is elnezegetem nagy kinok kozepette.
Posted 2004. January 02. - 18:56
probaltam keresni tobbet... talaltam egy horrorisztikusat is... azutan keszult, hogy elutott egy auto! csak eros idegzetueknek!!!!!!
ja, egyet meg nem enged feltenni... nem tudjatok, miert?? lehet, hogy azert, mert bukoban vagyok rajta???
puszi
ja, egyet meg nem enged feltenni... nem tudjatok, miert?? lehet, hogy azert, mert bukoban vagyok rajta???
puszi
Posted 2004. January 02. - 18:05
szia Boszi
mintha mar lattam volna ezeket a kepeket
lor: tegnap este sala is ezt mondta, es teljes mertekben egyetertek
mintha mar lattam volna ezeket a kepeket
lor: tegnap este sala is ezt mondta, es teljes mertekben egyetertek
Posted 2004. January 02. - 18:03
Posted 2004. January 02. - 17:50
Posted 2004. January 02. - 17:24
Sziasztok!!!!!
na en is irok magamrol. regota itt vagyok a forumon, csak sokszor sok idore elhanyagollak benneteket, de most ujra itt vagyok!
egy 18 eves kis boszorkany vagyok, Szombathelyen lakom, iden erettsegizem. Imadom a nyelveket, az ELTEre keszulok, es diplomata szeretnek lenni, vagy legalabb is sokfele kulfoldi orszagban dolgozni, hogy meg sok nyelven megtanulhassak.
Orszagutis vagyok, jo regen kezdtem el, amikor az Ullrich megnyerte a Tourt 1997-ben. Egyszeruen belezugtam (marmint a pasiba...) azota sok orszagos ermet zsebeltem mar, a maszas a specialitasom, imaaaaaaadom a hegyeket!! nagy nagy nagy almom lenne, hogy palyazhassak, szamomra az a legszebb dolog! jarok ki folyamatosan a palyaversenyekre. Eddig egyszer probaltam ki, nyartol szeretnek gyakrabban palyazni.
Hollandiaban laktam fel evig, szoval belekostoltam a profi kerekparoseletbe is. Kis csapatban voltam, de sokmindent lattam, es megtanultam. azert az nagyon mas vilag................. faj is a szivesen rendesen, miota hazajottem!
szeretnem, ha irna nekem akarki orszagutis, mert eddig csak montisokkal talalkoztam itt a forumon...
puszi Boszi
ps. ja, es nem tudom feltenni a fotomat, hogy lassatok, hogy milyen vagyok....
na en is irok magamrol. regota itt vagyok a forumon, csak sokszor sok idore elhanyagollak benneteket, de most ujra itt vagyok!
egy 18 eves kis boszorkany vagyok, Szombathelyen lakom, iden erettsegizem. Imadom a nyelveket, az ELTEre keszulok, es diplomata szeretnek lenni, vagy legalabb is sokfele kulfoldi orszagban dolgozni, hogy meg sok nyelven megtanulhassak.
Orszagutis vagyok, jo regen kezdtem el, amikor az Ullrich megnyerte a Tourt 1997-ben. Egyszeruen belezugtam (marmint a pasiba...) azota sok orszagos ermet zsebeltem mar, a maszas a specialitasom, imaaaaaaadom a hegyeket!! nagy nagy nagy almom lenne, hogy palyazhassak, szamomra az a legszebb dolog! jarok ki folyamatosan a palyaversenyekre. Eddig egyszer probaltam ki, nyartol szeretnek gyakrabban palyazni.
Hollandiaban laktam fel evig, szoval belekostoltam a profi kerekparoseletbe is. Kis csapatban voltam, de sokmindent lattam, es megtanultam. azert az nagyon mas vilag................. faj is a szivesen rendesen, miota hazajottem!
szeretnem, ha irna nekem akarki orszagutis, mert eddig csak montisokkal talalkoztam itt a forumon...
puszi Boszi
ps. ja, es nem tudom feltenni a fotomat, hogy lassatok, hogy milyen vagyok....
Posted 2003. December 17. - 00:31
nnnnnahogyaszongya!Hellósziaszevasztok!Csörgõ Tamás vagyok 21 éves magas barna hajú,barna szemû,vidám,õszinte egri srác.Keresem korban hozzám illõ csinos õszinte megértõ... No félre a tréfát!A Miskolci Egyetem gépészmérnöki karának elsõ éves hallgatója vagyok(és áldom a kreditrendszert .Amióta az eszemet tudom bringázom(ahoz képest nem sokra vittem még ebben a sportban )A háromkerekû +az oldalkerekes kisbicó után jött egy Csepel Tacskó(asszem)(már azt is sikerült megtörni )aztán Camping ééés utána MTB!Eleinte túráztam,belekóstoltam icipicit a triálba(sajna akkor lopták el az akkori bringám ),majd jött a CC.Most második éve DH-zom.Ezenkívül kosárlabdáztam még 4 évig +tájfutottam 1kicsit.Szeretek még túrázni gyalog és biciklivel is.Van egy bükki túravezetõ igazolványom.Ja és imádom a kisvasutakat.((((((tud valaki egy eladó c50-est?)))))) (Balek lettem!!!...alias Tomi,avagy a lökött biliárdmester,aki éjjel világít a Rockyban) Egyesületem:Nagy SE.Csípem még a veterán autókat.Ha lenne idõgép,akkor a 70-es 80-as évekbe mennék vissza elõször(áldott-átkos szocializmus )KELETI BLOKK!!! Berva rulez!Zeneileg nem vagyok behatárolható(nem a f*szt:Be:lga)No asszem most ennyi ami eszembe jut,pontosabban ami kijön belõle.MInden jót mindenkinek és további jó fórumozgatást!Tschüss Gyere be Egerebe,megleshetsz engemet,mert ezerrel egykerekezve,eszemet vesztve,(ellen)szeleket leteperve vezetem szekeremet.Na mindegy,szóval szevasztok.ALOHA!
Posted 2003. December 16. - 17:15
Sziasztok. 20 hozzászólásként már ideje lenne nekem is valamit ide írnom. Szóval Simon Péter polgári néven bringás, és õrült programozó vagyok. Egy KTM bringát hizlalok éppen, ami kezdi kinõni az agresszív cc kereteit, de már úgy fél éve egyre több trial elemet is mûvelek vele, na meg napi 50 km országút, munkábajárás (Pest és Gödöllõ közötti otthonomból Budára). Erre most építek a 12 éves BCA vázamból egy hibrid monti/outi single speed rémséget, az legalább optikai védelemmel rendelkezik lopás ellen..
Posted 2003. December 02. - 22:14
Hi,
Akkor én is bemutatkoznék, lassan már egy éve figyelem a bikkmakkos tagok hozzászólásait.
Hornyák Balázs a polgári nevem, (senki ne gondoljon a politikára) idén végeztem Tatabányán a MÜTF-ön, (Modern Üzleti Tudományok Fõiskolája) két hónapja vége sajnos a fõiskolás laza életnek, az egyik kereskedelmi bankban dolgozom.
A biciklis életemrõl annyit, hogy az elsõ kerõm egy Wigry 3 nevû kemping old school bicó volt, aztán egy monti (no name váz, shimano cuccokkal 200GG, meg valami 020M? váltókarok, nagyon pöpec gép volt, amúgy még most is megvan.
Jelenleg pedig egy friss Corratec X-Trail Extreme '04-es gép, szerintem szép!
Igazán a CC érdekel, túra, versenyre is megyek majd, -maraton stb.
Bocs, ha egy kicsit hosszúra sikerült. :-X
Ja és a Nicknevem a fõiskolán ragadt rám és azóta sokan csak így ismernek, nem tudok semmi extra történetet mondani errõl.
Szam
Akkor én is bemutatkoznék, lassan már egy éve figyelem a bikkmakkos tagok hozzászólásait.
Hornyák Balázs a polgári nevem, (senki ne gondoljon a politikára) idén végeztem Tatabányán a MÜTF-ön, (Modern Üzleti Tudományok Fõiskolája) két hónapja vége sajnos a fõiskolás laza életnek, az egyik kereskedelmi bankban dolgozom.
A biciklis életemrõl annyit, hogy az elsõ kerõm egy Wigry 3 nevû kemping old school bicó volt, aztán egy monti (no name váz, shimano cuccokkal 200GG, meg valami 020M? váltókarok, nagyon pöpec gép volt, amúgy még most is megvan.
Jelenleg pedig egy friss Corratec X-Trail Extreme '04-es gép, szerintem szép!
Igazán a CC érdekel, túra, versenyre is megyek majd, -maraton stb.
Bocs, ha egy kicsit hosszúra sikerült. :-X
Ja és a Nicknevem a fõiskolán ragadt rám és azóta sokan csak így ismernek, nem tudok semmi extra történetet mondani errõl.
Szam
Posted 2003. November 24. - 23:16
Posted 2003. November 23. - 23:27
Ne rontsátok már L szegénynek a kedvét!
idejön fórumozni,és azonnal 1 Lor-ral találkozik ;D
JAJ...hogy volt?"Tûzoltó leszel,s katona..."
Hajrá Juhászka!
idejön fórumozni,és azonnal 1 Lor-ral találkozik ;D
JAJ...hogy volt?"Tûzoltó leszel,s katona..."
Hajrá Juhászka!