Lcs:Miért ha kellõ sebbeséget vesz fel a fogas nem elképzelhetõ?Azért a fogason nem a grammhuszárok kétdekás gépei vannak általában!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:21
Írta 2002. április 02. - 05:09
Írta 2002. április 02. - 00:46
Írta 2002. április 01. - 23:42
Írta 2002. április 01. - 23:10
Írta 2002. április 01. - 21:37
JÓÓÓSZÓÓÓSZEKSZII:
Csak a szõrszál kedvéért: ha elszabadul a fogas akkor csak lefelé gurulhat, a bicók meg a kocsi alsó végében vannak, vagy átmehet 2 ablakon is?, juj.
Csak a szõrszál kedvéért: ha elszabadul a fogas akkor csak lefelé gurulhat, a bicók meg a kocsi alsó végében vannak, vagy átmehet 2 ablakon is?, juj.
Írta 2002. április 01. - 17:38
Shaun: nó áj ándörsztend (csak hogy énis villoghassak kicsit), ez igy korrekt, kösz hogy tisztáztad eztet nekem. és télleg nem tünik lehetetlennek amit irtál, végülis ez is egy formája annak a "szebb jövönek" amit fentebb irtam, csak akkor éppen kifelejtettem hogy nekem is modositanom kéne a hozzáálláson kicsit ésakkor még reális is lehet... télleg kösz 8)
Írta 2002. április 01. - 17:33
Én Szvsz nemcsak azért nem lehet sok sok bringát betenni merthogy a menetrendet kell taratani ,hanem mert mi van ha mektörténik az ami mér egyszer megtörtént a 80-as években ,hogy elindul lefele a fogas és nem lehet megállitani!!
Szerintem senki sem szeretrné ,hogy az éppen a jános hegyen kiránduló rokona úgy haljon meg ,hogy éppen fejbe vágja egy másik kocsiból jövö bringa!!
Nem?
Reméljük ez csak elméleti szinten marad,de az esély még ha negyon kicsi is megvan rá!
Szerintem senki sem szeretrné ,hogy az éppen a jános hegyen kiránduló rokona úgy haljon meg ,hogy éppen fejbe vágja egy másik kocsiból jövö bringa!!
Nem?
Reméljük ez csak elméleti szinten marad,de az esély még ha negyon kicsi is megvan rá!
vendég__*
Írta 2002. április 01. - 14:52
Ismét bölcsen szóltál Shaunguku, magam is imigyen vélem. De: ha látom, hogy valaki bringázik a fogas peronon, vagy teszi az agyát, pofázik a szekusssal, akkor magam verem ki a fogát. > Bizony!
Írta 2002. március 31. - 20:16
Na ide figyelj: Azért nem szólt rád, mert neki az az érdeke (BKV), hogy a Jármüvek pontosan induljanak és, hogy ne rongálodjanak meg. Ergo, ha leáll veled baszakodni 0,000000000000981 másodpercel az indulás elött akkor te nem szálsz ki rögtön a kocsiból, tehát a vonat késve indul és a többi bringás is õt fogja cseszegetni, hogy miért nem enged fel téged amikór még 3 is beférne. Ezzel a kis veszekedéssel akár 5 percet is késhet a fogas, ami neked lehet, h nem gond de a BKV és persze az öreg nyanyák felkapják a fejüket rá.
A másik ok ami miatt engedik a bringásokat az az, hogy rájöttek, hogy nem éri meg az ordibálós, 14 éves, hûde nagysrác leszek, ha beszólok a szekurity-nak és lekurvázom az ellenört, mert úgy se verhet meg, de mivan, ha bemosegyet?, õt fogják kirugni és neki nem éri meg, hogy baszogasson téged, vagy mást inkább addig pakolhatod a bringákat amíg kultúráltan (akár akasztva is) elfér, ezért cserébe azt várják el tölled, hogy a peronon ne bringázz és ha megkér valamire akkor ne pofázz vissza neki.
Lehet, hogy ez most úgy hangzott mintha valami BKV/inDISCRET sec. párti lennék, de nem vagyok az, én is sokat járok a fogassal (lételemem:) ) és én is megteszem azt amit kérnek, pedig nincs kiírva sehova, hogy mit kéne csinálni, de felfogtam, hogy ha rendesen állunk hozzájuk akkor õk is engedékenyek velünk.
Nem mondom azt, hogy mindenki viselkedjen normálisan a fogason, mert úgyse tennék azt, csak próbálok rávilágítani arra, hogy ez egy szimbiózis (milyen szavakat ismerek) szerû dolog együtt kell élni vele és megkell találni a közös hangot.
Palmer (aki nem tudja megváltoztatni a lázadó ifjuságot, mert õ is egy lázadó ifjú)
A másik ok ami miatt engedik a bringásokat az az, hogy rájöttek, hogy nem éri meg az ordibálós, 14 éves, hûde nagysrác leszek, ha beszólok a szekurity-nak és lekurvázom az ellenört, mert úgy se verhet meg, de mivan, ha bemosegyet?, õt fogják kirugni és neki nem éri meg, hogy baszogasson téged, vagy mást inkább addig pakolhatod a bringákat amíg kultúráltan (akár akasztva is) elfér, ezért cserébe azt várják el tölled, hogy a peronon ne bringázz és ha megkér valamire akkor ne pofázz vissza neki.
Lehet, hogy ez most úgy hangzott mintha valami BKV/inDISCRET sec. párti lennék, de nem vagyok az, én is sokat járok a fogassal (lételemem:) ) és én is megteszem azt amit kérnek, pedig nincs kiírva sehova, hogy mit kéne csinálni, de felfogtam, hogy ha rendesen állunk hozzájuk akkor õk is engedékenyek velünk.
Nem mondom azt, hogy mindenki viselkedjen normálisan a fogason, mert úgyse tennék azt, csak próbálok rávilágítani arra, hogy ez egy szimbiózis (milyen szavakat ismerek) szerû dolog együtt kell élni vele és megkell találni a közös hangot.
Palmer (aki nem tudja megváltoztatni a lázadó ifjuságot, mert õ is egy lázadó ifjú)
Írta 2002. március 31. - 19:44
Írta 2002. március 31. - 19:41
há dikk felmegyek ma is oszt nem szolt a haversrác pedig má benn volt vagy 25 gép mire énis odaértem, és NEM SZÓLT AZ EMBER EGY SZOT SE!!! mi történt????????????? vagy csak nekem van mázlim? irjon má más is hogy ti is tapasztaltok ijesmiket? most azé én valahol jó méjen de elkezdtem bizni egy szebb jövöben... naiv vagyok?
vendég__*
Írta 2002. március 31. - 12:25
Mivel tök rendi srác vagyok, csak nektek, csak ma, csak tõlem:
www.bkv.hu/egyeb/fogas.html - ez lenni Fogaskerekû menetrendje. Innen aztán mindenki puskázhat kedvére és terveket szövögethet, hogy mikor indul a vasút. (Ciki, de irtó pofás a BKV oldala. :-X Szinte az összes jármû menetrendje fentvan. Meglepõdtem.)
www.bkv.hu/egyeb/fogas.html - ez lenni Fogaskerekû menetrendje. Innen aztán mindenki puskázhat kedvére és terveket szövögethet, hogy mikor indul a vasút. (Ciki, de irtó pofás a BKV oldala. :-X Szinte az összes jármû menetrendje fentvan. Meglepõdtem.)
Írta 2002. március 30. - 21:33
Vita: na kicvsit bövebben: én asszem télleg kicsit elragattattam magam, de a véleményemet fenntartom csak kicsit konszolidáltabb formában: az ottan állomásozó urak aznap megleptek yol mer absolute nem ijen féle rejakvijókhoz szoktam tölük ezérasztám möglepett erötejjesen a kiszólásuk, miszerint szoríjunk hejet a hölgyeknek is, ez örvendetes változás, nekem mindenképpen a nap (POZITIV) meglepetése volt, a gond csak az hogy szerintem a jövöben mégsem ez lesz a domináns viselkedésforma a smasszerek részéröl, de tuggyátokmit: ne legyen igazam, én lennék az egyik legboldogabb... ésleiromneked hogymiértis anyázunk mi itten: egyszerü ám mint a pofon, több keró is elfér ott mint nyóc, KÉNYELMESEN és SENKITSEM ZAVARVA, legalábbis szerintem, ennyi, de azisigaz hogy a smasszernak meg az a dolga hogy a BKV szabájait betartassa, szal végülis nem öket kéne anyázni hanem aki ezta nyócas dolgot kiötlötte nagy okosan, nemtom most kissé elbizonytalanodtam a dolgokban, de már dolgozom a problémán, mint látod nem egyböl összeverni akarok senkit hanem keresem a közös hangot...
eztmeg csak azéris idirtam mer bassza a csöröm hogy egyböl "megleszelverve" szöveggel reagáltál, de nem akarok vagdalkozni, csak azt irtam ami AZONNAL eszembe jutot reakcijóként, meg amugy irtad hogy "lehet fikázni"...
eztmeg csak azéris idirtam mer bassza a csöröm hogy egyböl "megleszelverve" szöveggel reagáltál, de nem akarok vagdalkozni, csak azt irtam ami AZONNAL eszembe jutot reakcijóként, meg amugy irtad hogy "lehet fikázni"...
Írta 2002. március 30. - 21:11
Írta 2002. március 30. - 21:01
Fuck OFF BKV & Ellenõrök & Police
Miért csak május elsejétõl jár sûrûbben a fogas?? Na persze akkor is csak hétvégén, hétköznap marad a 20 percenként egy!! ??? :-[ :-/
Miért csak május elsejétõl jár sûrûbben a fogas?? Na persze akkor is csak hétvégén, hétköznap marad a 20 percenként egy!! ??? :-[ :-/
Írta 2002. március 30. - 02:54
Írta 2002. március 30. - 01:58
Írta 2002. március 30. - 01:36
Hello srácok!
Már megint tombol a hülyeség...
Tisztelt Biker Joe névre hallgató sporttársam! Kérlek ne hozz szégyent ránk, átlagos, normális kerékpárosokra. Mibõl gondolod, hogy magasabb szellemi szinten szárnyalsz, mint ellenõr barátaid? Remekbeszabott beszámolód ugyanis mélyen meghatott.
Tudod, csak anyádék miatt... :-*
Hogy tudják e, hogy mit csináltak...
Leon dettó. :-*
Veletek van tele a tököm, ha fogasra szállok.
Ma megtettem, de szerencsére nem egyidõben utaztunk. Jobb is...
Ha ilyen stílusban nyomjátok, elõbb-utóbb valaki lezúzza az arcotok. Nagy kár lenne értetek. :'(
Kiváncsi lennék a többiek véleményére, úgyhogy csak hajrá. Lehet fikázni.
Már megint tombol a hülyeség...
Tisztelt Biker Joe névre hallgató sporttársam! Kérlek ne hozz szégyent ránk, átlagos, normális kerékpárosokra. Mibõl gondolod, hogy magasabb szellemi szinten szárnyalsz, mint ellenõr barátaid? Remekbeszabott beszámolód ugyanis mélyen meghatott.
Tudod, csak anyádék miatt... :-*
Hogy tudják e, hogy mit csináltak...
Leon dettó. :-*
Veletek van tele a tököm, ha fogasra szállok.
Ma megtettem, de szerencsére nem egyidõben utaztunk. Jobb is...
Ha ilyen stílusban nyomjátok, elõbb-utóbb valaki lezúzza az arcotok. Nagy kár lenne értetek. :'(
Kiváncsi lennék a többiek véleményére, úgyhogy csak hajrá. Lehet fikázni.
Írta 2002. március 30. - 01:08
erre volt a válasz ehun e, pupák :
Re: Fuck OFF BKV & Ellenõrök & Police & Erd
« válasz #77 : 03/29/02 07:31:38 »
--------------------------------------------------------------------------------
Ha térden állva könyörögnék elõtted, akkor sem bocsájtanál meg?
Re: Fuck OFF BKV & Ellenõrök & Police & Erd
« válasz #77 : 03/29/02 07:31:38 »
--------------------------------------------------------------------------------
Ha térden állva könyörögnék elõtted, akkor sem bocsájtanál meg?