Valeria
Lesz ennek meg bojtje, plane ha hajnalban akartok felebreszteni mert menni kene
Akkor majd jól otthon hagyunk:D
Valeria
Lesz ennek meg bojtje, plane ha hajnalban akartok felebreszteni mert menni kene
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak... ha nincs érvényes kedvezményre jogosító papír, akkor nincs kedvezmény! azt meg ki nem szarja le hogy jár e iskolába a kölök, az a kérdés tudja e bizonyítani. azaz van e matrica. nincs? akkor nincs kedvezmény!...
elvi kérdésrõl és szabályokról hallottál? geg megsérteni õket, de nem az a hülye aki betartatja hanem aki megsérti.. onnantól lehet magyarázkodni, meg szídni azt aki van olyan hülye hogy be akarja tartani, de mind1. ez látom itt sem divat manapságKedves thez maximus,örülünk a sok jóindulatú megjegyzésednek,valoszínû te még soha nem követtél el semmilyen jog és szabájsértést de még hibát sem egész életedben.Szerintem pont az ellenõr volt irreális Daverájderrel aki valoszinû hatalmas kárt okozot szerencsétlen BKV-nak ezzel a bestiális és szõrnnyûséges cselekedettel,majd most megtanulja árverezzék el a házát a bicaját, verjék vasra,majd megtanul reálissan gondolkodni. UI:de még a hugát is vigyék el a gulágra vilamossínt önteni a BKV-nak!!
Mi van zolle? Megint morcos kedvedben vagy. Össze kéne zárni benneteket Al-al.
Let the people speakHé Rájderek! Ácsi! Nem tudom, de a mai iskoláskorúak nagyon tisztába vannak a jogaikkal, de a kötelességek hol maradnak? Ehhez nincs joga, ahhoz nincs joga... Amikor iskolás voltam még más idõk voltak. Ültünk köppenyben a padban karba tett kézzel és kussoltunk, nem lázadoztunk. Tiszteltük is a tanárokat és az idõsebbeket. Én például még életemben nem blicceltem (de büntettek már meg szerintem igazságtalanul), de nem azért mert lúzer lennék. Egy kicsit el kéne gondolkodnotok. De hát még azt sem mondhatom, majd a katonaságnál megtudjátok.
thez:
1) vajon mi a fenét csinálok iskolatáskával a hátamon, németkönyvvel a kezemben iskolaidõ vége után 10 perccel a buszon?
2)a matricát azt nem csak úgy osztogatják, ha elhagyod esetleg, fizethetsz érte, és nem is keveset, tehát nem cukorka..
amúgy tényleg kicsit zavaró h mindenbe belekötsz...
2, senki nem iskolakoteles 14 ev felett
Let the people speakbérletem volt. diákom volt. én is ott tudtam meg, hogy a diák nem érvényes. azóta van matrica. ennyi.
Let the people speakidõvel megszokod majd hogy ha valamit kérdeznek, és ilyen kategóriás, akkor nem az iskolatáskát kell mutogatni a németkönyvvel, hanem a papírt hogy igen, tényleg jogosan veszel valamit igénybe. de errõl tényleg felesleges szájtépést generálni, idõvel, mikor nem fognak már mindent helyetted a tanárok, szülõk elintézni, akkor majd rájössz erre.thez:
1) vajon mi a fenét csinálok iskolatáskával a hátamon, németkönyvvel a kezemben iskolaidõ vége után 10 perccel a buszon?
2)a matricát azt nem csak úgy osztogatják, ha elhagyod esetleg, fizethetsz érte, és nem is keveset, tehát nem cukorka..
amúgy tényleg kicsit zavaró h mindenbe belekötsz...