mivan? ezt melyik gagyi filmben láttad? :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:21
vendég__*
Posted 2003. October 20. - 09:04
Posted 2003. October 20. - 08:20
Miért, ha megölöd, az számodra gyõzelem? Jön egy újabb erdész, de addig téged elfognak. Ez nem gyõzelem, hanem vereség, méghozzá hatalmas, mert egy idõre elveszitesz mindent.
vendég__*
Posted 2003. October 19. - 23:21
Posted 2003. October 19. - 21:36
Szerintem se elvetendõ ötlet az ösvénykijárás! Ha kell, elsõ utaidkon használj baltát, fûrészt. Mert ha valóban ez a helyzet, és egy bunkó erdész nem enged átjárni, akkor csinálni kell egy utat.
De semmi esetre se állj le vele veszekedni, mert ebbõl a harcból gyõztesen te sosem kerülhetsz ki!
De semmi esetre se állj le vele veszekedni, mert ebbõl a harcból gyõztesen te sosem kerülhetsz ki!
Posted 2003. October 19. - 15:54
jarj ki az erdoben egy osvenyt.
eleg hamar megavan ah ugyanazt az utvonalat hasznalod...
eleg hamar megavan ah ugyanazt az utvonalat hasznalod...
Posted 2003. October 18. - 22:51
lensver: az út a rendõrségtõl indul és egy darabig aszfalt majd fehér-kavicsos...arra megy amerre az a vitorlázó gép roncsa is van egy dombon... Az összes dömper is azon megy amik a földet viszik el... (márcsak ezért sem értem a bringás miért árt ott a környezetnek..) Útközben van egy sorompó meg egy bazin nagy tábla alján sok kis jelzéssel (pl bicikli áthúzva :-)) Dehát akkor is nevetséges...és másfele nem is tudok menni csak bazinagy kerülõvel...egy teljesen szar és használhatatlan köves úton...és mivel egy kedves leányzó is mindig velem tart nem igazán célszerû azt a technikást utat választani... Remélem majd sikerül megtalálnom a közös hangot az erdésszel...ha nem akkor háború lesz
Posted 2003. October 18. - 22:22
Hát ez tényleg nagyon felháboritó! Naná, hogy agyba-fõbe használják kocsikkal az utat.
Szerintem talán a behódoló magatartás segithet (mármint a látszata). Azt mondod, hogy mindenben igaza van, de te arrafele laksz, engedjen hazamenni. Vagy találsz egy alternativ útvonalat, egy vékonyabb ösvényt, ahol nem jár erdész.
Mert azért ez nevetséges, hogy pont a budaörsi hegyekben nem lehet tekerni,ahol autósok, traktorok, crossmotorosok, segédmotorosok, gyalogosok, õrültek, szadisták, stb... szóval mindenki mászkál!
Viszont tényleg jó lenne kinyomozni, hogy valóban tilos-e azon a részen biciklizni! Van ott ilyesmire utaló tábla kirakva?
Melyik jelzés ez? Annak melyik része??
Szerintem talán a behódoló magatartás segithet (mármint a látszata). Azt mondod, hogy mindenben igaza van, de te arrafele laksz, engedjen hazamenni. Vagy találsz egy alternativ útvonalat, egy vékonyabb ösvényt, ahol nem jár erdész.
Mert azért ez nevetséges, hogy pont a budaörsi hegyekben nem lehet tekerni,ahol autósok, traktorok, crossmotorosok, segédmotorosok, gyalogosok, õrültek, szadisták, stb... szóval mindenki mászkál!
Viszont tényleg jó lenne kinyomozni, hogy valóban tilos-e azon a részen biciklizni! Van ott ilyesmire utaló tábla kirakva?
Melyik jelzés ez? Annak melyik része??
vendég_norbert78_*
Posted 2003. October 18. - 16:08
Talán meg kellene tudni kinek a keze alá tartozik a terület!Nem értek hozzá csak unatkozom és elgondolkoztam így a melóhelyen :.
Posted 2003. October 18. - 14:23
Heláj!
Tudna nekem vki abban segíteni hogy hogyan értheték szót a budaörsi erdészekkel...? Ugyanis van egy nem tul hosszú szakasz az erdõben-ami ráadásul a legszélesebb is és teherautókkal is mennek rajta-anim kitalálták hogy nem szabad biciklizni...és már nem elõszõr futottam össze erdészekkel, aminek az lett a vége hogy majdnem feljelentett és még vissza is kellett fordulnom...szóval kicsit bosszantó a dolog...és nevetséges hogy pont ott nem bringázhatok ahol a legtöbb autó megy... Esetleg nincs vmi kulcsszó...?
Tudna nekem vki abban segíteni hogy hogyan értheték szót a budaörsi erdészekkel...? Ugyanis van egy nem tul hosszú szakasz az erdõben-ami ráadásul a legszélesebb is és teherautókkal is mennek rajta-anim kitalálták hogy nem szabad biciklizni...és már nem elõszõr futottam össze erdészekkel, aminek az lett a vége hogy majdnem feljelentett és még vissza is kellett fordulnom...szóval kicsit bosszantó a dolog...és nevetséges hogy pont ott nem bringázhatok ahol a legtöbb autó megy... Esetleg nincs vmi kulcsszó...?
Posted 2003. October 07. - 18:04
Posted 2003. October 07. - 17:36
Posted 2003. October 07. - 16:17
hááát:) máv ;D szal errol ennyit, de nem minden kaller pszihopata orult. vannak normalisak is. (najo, nem normalis, csak nem hulye) en a mav-ot szeretem mikor kerekpart kell szallitani, de amikor reggel 7kor felszallni ra, es beutazni suliig... ááá. ma spec mar kb 2 perce ment a vonat, mire sikerult becsukni az ajtot, annyian voltunk. EZER ember... igazan berakhatnanak pl ilyenkor meg 1-2 kocsit. foleg h nagykanizsarol jon 4 (azaz NEGY) kocsival... picit rohejes. eddig meg kerekpart is lehetett szallitani rajta, most ezt a kocsit is levettek rola. igaz, eddig sem lehetett beferni oda a sok GYENGEELMEJU civil gyalogos miatt...
vendég__*
Posted 2003. October 07. - 16:08
na az igaz, hogy "MI" rongáljuk meg a máv vonatait, de azt pölö nem értem, goy mér kellett a mávnak 10 milliár forintért 17 überf@asza vonatot vennie bp és esztergom közé. ahelyett vehettek volna vmi szépet és olcsóbbat, és esetleg az agyonfirkált kocsikkal is lehetett volna kezdeni vmit... én mondjuk 2 helyre megyek mávval és bicóval, ez vértesszõlõs a nagysüleimhez, meg kismaros a haweromhoz. egyik se több 50-60 kilométernél, azt meg kibírom, a kalaúzzal még nem volt gondom. egyelõre...
Posted 2003. October 07. - 13:50
én leszarom (boccs) a kocsik állapotát (meg a wcét is...), ha kultúráltan viselkednek velem szemben és embernek néznek, valamint betartatják a szabályokat (ne dohányozzunk a no smoking embertársaink orra alá)...
és errõl mind a kaller tehet... innentõl baromira nem tud érdekelni a kedves kaller elnyomott lelkivilága és aberrációi, azért van ott hogy a dolgát tegye és a lóvét is ezért kapja nem másért... > > >
részemrõl lezárva...
UFF
és errõl mind a kaller tehet... innentõl baromira nem tud érdekelni a kedves kaller elnyomott lelkivilága és aberrációi, azért van ott hogy a dolgát tegye és a lóvét is ezért kapja nem másért... > > >
részemrõl lezárva...
UFF
Posted 2003. October 07. - 13:40
Posted 2003. October 07. - 13:02
azert olyan rosszul nem keresnek!!!!!
es ha emlekezetem nem csal az arokaso munkasok sem vagnak mindenkit hatba a lapat kezukkel munkabol hazafele.
:-/
biztos nagyon nehez ket varos kozott utazgatni ketszer vegig menni a vonaton elkerni a jegyeket.
es ha emlekezetem nem csal az arokaso munkasok sem vagnak mindenkit hatba a lapat kezukkel munkabol hazafele.
:-/
biztos nagyon nehez ket varos kozott utazgatni ketszer vegig menni a vonaton elkerni a jegyeket.
Posted 2003. October 07. - 08:12
jajj szegény kallernénik meg bácsik mindjárt megsajnálom õket... :'(
(élje ki inkább magát azokon aki dohányzik a nemdohányzó szakaszon vagy elõtte, ne pedig azon aki még fizet is azért amiért szivatják: értsd bringa)
> > >
(élje ki inkább magát azokon aki dohányzik a nemdohányzó szakaszon vagy elõtte, ne pedig azon aki még fizet is azért amiért szivatják: értsd bringa)
> > >
Posted 2003. October 07. - 07:19
Egyetértek thezzel. Sajna az utazóközönség (durván MI, persze tisztelet a kivételnek) teszi tönkre a MÁV vonatjait. Persze vannak olyan dolgok is hogy régi már a kocsi ezért néz ki úgy ahogy, de azé az egész kocsit beborító szar graffity nemhinném pl hogy attól van mert öregednek. Amíg nem változik meg a morál, addig ne is várjátok hogy a MÁV vonatai patyolat tiszták legyenek. Nem a MÁV-ot kell szidni állandóan, nekünk is meg kéne változnunk! (ez ismét azoknak szól akik rongálják a kocsikat) Csodáljátok hogy a kaller baszogat? Képzeljétek magatokat a helyébe... egész nap kell ingáznia monnyuk 2 város között egy mocskos, büdös, undorító vonaton, ráadásul kis fizetésért. Plusz még ott van az a rohadt utazóközönség is... Kíváncsi vagyok ki meddig bírná idegekkel.
Ennyi a véleményem.
Ennyi a véleményem.
Posted 2003. October 06. - 23:23
akkor en vagyok az egyetlen ember, aki szereti a mav-ot? ejjj. jo, mondjuk lehetne jobb is, de ilyen teren meg igencsak kelet europai orszag vagyunk. es nem fejlodunk mondjuk sehova, ez igaz. de ez van, ezt kell szeretni. es pl amilyen mocskos a mav, nem 100%ig az o hibaja... hanem az a sok elkenyeztetett orrnehez barom hibaja, aki osszefirkalja, szettori, meg rongalja... ezeket kene inkabb vegigfektetni a sinen, es rohogve athajtani ratjuk.... a kallerokrol meg annyit, h ferfi meg nem szolt be nekem, pedig kb 4 eve utazok vonattal, ebbol 3 eve szallitok bicot is hosszabb/rovidebb tavon hetente tobbszor is. matra maraton fele is ugyanaz volt mint lensvernek, csak egy kicsit illuminlat allapotu emberrel lekiabaltuk a kallert, az meg elmenekult, es nem jott vissza. ez a "nö" egy 2 meteres, majdnem h szakallas transfesztita lehetett, aki rajtunk akarta kielni a nemi elnyomottsagat vagy mittomen mit. szal nem kell felvenni mit mondanak... ennyi. :-\ es meg kell szokni a "szinvonalat."
Posted 2003. October 04. - 23:19
Számomra egyetlen tényezõ van, ami elveheti a kedvemet a talikra/versenyekre járástól és az a KIB**ZOTT MÁV