hmmm...én is marhára kivagyok az ebektõl - minden hülye mifelénk veri ki a megúnt kis dobbermant meg kaukázusit az erdõbe, ahol osztán bekattan a falkaszellem, oszt tekerhetek mint kõszivû ember fia a befagyott folyón...
harapásnál meg 1x sikerült kártérítést kapnom - nem mintha megérte volna - ha tudom, hogy megmarad a heg, elperelem a házát is a tulajnak >
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:21
Írta 2004. január 15. - 18:16
Írta 2004. január 14. - 19:38
ez az elso irasod ami elolvastam.
es ez jo!
a tobbi tul hosszu nekem.
de a keritesre feldobom nekem mar az elejen ugy jutott eszembe fuggetlenul attol te mit irsz, hoyg fel akasztom a kutyaja fejet vagy vmi hasonlo...
es ez jo!
a tobbi tul hosszu nekem.
de a keritesre feldobom nekem mar az elejen ugy jutott eszembe fuggetlenul attol te mit irsz, hoyg fel akasztom a kutyaja fejet vagy vmi hasonlo...
Írta 2004. január 14. - 19:22
Huhh, nemistudom hogykezgyem... Szóval régóta érlelõdik bennem a gondolat és ma végre a felszínre is tört, hogy szavak formájában materializálódjon: MI A P*CS*ÉRT AKAR AZ ÖSSZES KUTYA ENGEM??? Leírhatatlanul idegesítõ, hogy lassan 100 métert nem lehet megtenni, mert elkezdõdik a koncert. Ráadásul én azt hittem, hogy a fagy beköszöntével majd megpusztul néhány és ismét bátran lehet kerekezni, ehelyett megtízszerezõdtek ezek a dögök!! Senki ne értsen félre, én állatbarát vagyok, nekünk is van 4 kutyánk + 9 macskánk, és pontosan tudom, hogy a gazdájuk a hibás, nem pedig maguk a jószágok, de ez nem ment meg attól, hogy levegyenek a géprõl. Kabaré, hogy nem lehet kirándulni, motorozni, bringázni, meg semmi mást csinálni a szabadban, mert bármerre is mész, dugig van a környék kutyákkal. Nem tudja felfogni a sok barom, hogy postásokat, bringásokat, gyalogosokat ÉLETVESZÉLYBE sodornak azzal, hogy nem zárják be az állataikat? Komolyan mondom, egy-egy elvetemültebb pillanatomban bekattan, hogy veszek egy flobert pisztolyt és egyszerûen L-E-L-Ö-V-Ö-M azt a kutyát, amelyik leugat, aztán szépen feldobom a gazdi kerítésére a tetemét azzal az üzenettel, hogy a golyót Õ érdemelte volna. Azokkal az önkéntes menhelytulaj 100 éves bácsikkal és nénikkel is tele a puttonyom, akik mindegy milyen megfontolásból úgy döntenek: minden környéken fellelhetõ kutyát / macskát megetetnek. Bezárni persze neeeem, hadd zabálja szét az arra bringázó hülyegyereket a sok dög, legalább kevesebbet kérnek vacsorára. Vehetek én safety jacketet, fullfacet, meg amit akartok, de a kutyaharapás ellen nem nagyon véd egyik sem.
De mind1, nem szitkozódom tovább, mert semmi értelme. Lényeg: van valami hatékony módszer ellenük? Kutyasíp használ valamit, vagy csak mese?
Amúgy oútisokat kivéve ne menjen senki rájdolni az elkövetkezõ napokban, mert leírhatatlan sár van, teljes képtelenség terepezni.
De mind1, nem szitkozódom tovább, mert semmi értelme. Lényeg: van valami hatékony módszer ellenük? Kutyasíp használ valamit, vagy csak mese?
Amúgy oútisokat kivéve ne menjen senki rájdolni az elkövetkezõ napokban, mert leírhatatlan sár van, teljes képtelenség terepezni.
Írta 2004. január 13. - 18:33
Írta 2004. január 13. - 18:13
nincs elnezes!
öri hari van!
meg harakiri.
tudod mi az elnezes?
amikor dugod a kecsket hatulrol.
ahoyg elnezel a ket szarva kozott.
na az az elnezes!
:-)
öri hari van!
meg harakiri.
tudod mi az elnezes?
amikor dugod a kecsket hatulrol.
ahoyg elnezel a ket szarva kozott.
na az az elnezes!
:-)
Írta 2004. január 13. - 17:45
Bocsi, bocsi!!
Akartunk hívni, hogy mond el, mutasd meg az utat oda felé, demivel nem tudtuk a számodat, szvsz most se tudjuk (Én biztos nem), privit meg nem állt módunkban küldeni, pedig azt biztos izibe elolvastad volna
Ezúton szeretném minden akkor velem taró személy nevében szives elnézésedet kérni.
Bocsi :
Akartunk hívni, hogy mond el, mutasd meg az utat oda felé, demivel nem tudtuk a számodat, szvsz most se tudjuk (Én biztos nem), privit meg nem állt módunkban küldeni, pedig azt biztos izibe elolvastad volna
Ezúton szeretném minden akkor velem taró személy nevében szives elnézésedet kérni.
Bocsi :
Írta 2004. január 13. - 17:32
komlosteto.
ja lattam a kepeket rola.
oszt szolni meg itteni embereknek meg nem megy mi, hogy megyunk oszt ha akarod latni a pofankat akko gyere ki.
...
ja lattam a kepeket rola.
oszt szolni meg itteni embereknek meg nem megy mi, hogy megyunk oszt ha akarod latni a pofankat akko gyere ki.
...
Írta 2004. január 13. - 17:08
Nekem is van egy kutyapisis történetem ami Vole kollégával esett meg méghozzá (hírtelen akartam írni a nevét és elfeledtem) ahol a 4X OB volt(Lor tudja, a hely nevét, mert közel lakik)
Naszóval fekszünk a fák árnyékában, piknik miegyéb aztán jön egy spániel és pis-pis-pis, pont a Pocok bukójába, ami nem is az a sajátja volt hanem kölcsönzõs. A gazdi néz, azt mondja bocsánat, aztán mennek tovább.
Ennyi lett volna a történetem.
Fuck biciklisekre hugyozó kutyák!!
Naszóval fekszünk a fák árnyékában, piknik miegyéb aztán jön egy spániel és pis-pis-pis, pont a Pocok bukójába, ami nem is az a sajátja volt hanem kölcsönzõs. A gazdi néz, azt mondja bocsánat, aztán mennek tovább.
Ennyi lett volna a történetem.
Fuck biciklisekre hugyozó kutyák!!
Írta 2004. január 13. - 07:16
Írta 2004. január 12. - 23:43
jójó ..lehet, hogy kicsit durva voltam..
de azokat az embereket, akibõl hiányzik a:
-természetes empatikus kézség,
-intelligencia,
valahogy muszáj rendre oktatni.
szóval, hogy egy kalsszikust idézzek, így névtelenül a fórumról: "URBAN TERROR!"
de azokat az embereket, akibõl hiányzik a:
-természetes empatikus kézség,
-intelligencia,
valahogy muszáj rendre oktatni.
szóval, hogy egy kalsszikust idézzek, így névtelenül a fórumról: "URBAN TERROR!"
Írta 2004. január 05. - 22:03
legközelebb hugyozz a mamer huzogatós bevásárlós retiküljébe
v@zzze ez hihetetlen!!!! ;D
Írta 2004. január 05. - 15:54
legközelebb hugyozz a mamer huzogatós bevásárlós retiküljébe: 1:1 apropó retkül: láttátok már, milyen trükköket nyomnak azzal a verdával BKV-n?? freestyleretikül.... föleg, ha pool pozíciót próbálnak szerezni 2342362342 felszállni szeretõ emberek között. Ami a kutyaszaratás helyét illeti, télleg a "gazdi" a ludas.
Írta 2003. december 31. - 14:53
Írta 2003. december 31. - 14:06
Nem húztam fel, hazmentem és sterilizáltam...
A gazdája egy 20 év körüli csaj volt, azt vártam, legalább normális lett, ehelyett jól kiröhögött...
EZ NEM VICCES!!! 8)
A gazdája egy 20 év körüli csaj volt, azt vártam, legalább normális lett, ehelyett jól kiröhögött...
EZ NEM VICCES!!! 8)
Írta 2003. december 31. - 13:47
Mivel idevág,én is beírok egy érdekes történetet :
Ugrlátunk a haverokkal egy kis dirten,és oda jön egy kutya.
Pont ott kell elvégeznie a dolgát.Kakilt egyet ;D.
A haverom odamegy a nénihez,hogy miért megy el,még nem szedte össze a kutya maradékát.A néni meg olyanokat mondott,hogy csak megjelölte a helyét( ;D ;D).Szóval elbeszélgettek.
Megvan videón is:)ha valakit érdekel feltöltöm ftp-re
Ugrlátunk a haverokkal egy kis dirten,és oda jön egy kutya.
Pont ott kell elvégeznie a dolgát.Kakilt egyet ;D.
A haverom odamegy a nénihez,hogy miért megy el,még nem szedte össze a kutya maradékát.A néni meg olyanokat mondott,hogy csak megjelölte a helyét( ;D ;D).Szóval elbeszélgettek.
Megvan videón is:)ha valakit érdekel feltöltöm ftp-re
Írta 2003. december 31. - 13:21
ti meg hagytatok elmenni..... :-X minimum beletorolni, tovabbi szankciok ezek utan lepnenek eletbe.... :-X
Írta 2003. december 31. - 12:49
Én sem a kutyára hanem a k*biszott öregnõre voltam mérges.Látta hogy lehugyozta a kutya a kabátot, és nemhogy elnézést kért volna vagy akármi,nem, ehelyett inkább gyorsan elhúzta a belét.
Írta 2003. december 31. - 07:33
Írta 2003. december 30. - 22:40
egyetértek thez-el, nem a kutyát kell hibáztatni, és ez általában is igaz, hogy nem az állatokat kell hibáztatni, mert hát nekik nincs tul sok gógyiuk, hanem a gazdájukat, aki gyökér....