Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Please log in to reply
1660 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
hmmm...én is marhára kivagyok az ebektõl - minden hülye mifelénk veri ki a megúnt kis dobbermant meg kaukázusit az erdõbe, ahol osztán bekattan a falkaszellem, oszt tekerhetek mint kõszivû ember fia a befagyott folyón...

harapásnál meg 1x sikerült kártérítést kapnom - nem mintha megérte volna - ha tudom, hogy megmarad a heg, elperelem a házát is a tulajnak >:(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ez az elso irasod ami elolvastam.
es ez jo!

a tobbi tul hosszu nekem.
de a keritesre feldobom nekem mar az elejen ugy jutott eszembe fuggetlenul attol te mit irsz, hoyg fel akasztom a kutyaja fejet vagy vmi hasonlo...

EgyValaki

EgyValaki

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Huhh, nemistudom hogykezgyem... Szóval régóta érlelõdik bennem a gondolat és ma végre a felszínre is tört, hogy szavak formájában materializálódjon: MI A P*CS*ÉRT AKAR AZ ÖSSZES KUTYA ENGEM??? Leírhatatlanul idegesítõ, hogy lassan 100 métert nem lehet megtenni, mert elkezdõdik a koncert. Ráadásul én azt hittem, hogy a fagy beköszöntével majd megpusztul néhány és ismét bátran lehet kerekezni, ehelyett megtízszerezõdtek ezek a dögök!! Senki ne értsen félre, én állatbarát vagyok, nekünk is van 4 kutyánk + 9 macskánk, és pontosan tudom, hogy a gazdájuk a hibás, nem pedig maguk a jószágok, de ez nem ment meg attól, hogy levegyenek a géprõl. Kabaré, hogy nem lehet kirándulni, motorozni, bringázni, meg semmi mást csinálni a szabadban, mert bármerre is mész, dugig van a környék kutyákkal. Nem tudja felfogni a sok barom, hogy postásokat, bringásokat, gyalogosokat ÉLETVESZÉLYBE sodornak azzal, hogy nem zárják be az állataikat? Komolyan mondom, egy-egy elvetemültebb pillanatomban bekattan, hogy veszek egy flobert pisztolyt és egyszerûen L-E-L-Ö-V-Ö-M azt a kutyát, amelyik leugat, aztán szépen feldobom a gazdi kerítésére a tetemét azzal az üzenettel, hogy a golyót Õ érdemelte volna. Azokkal az önkéntes menhelytulaj 100 éves bácsikkal és nénikkel is tele a puttonyom, akik mindegy milyen megfontolásból úgy döntenek: minden környéken fellelhetõ kutyát / macskát megetetnek. Bezárni persze neeeem, hadd zabálja szét az arra bringázó hülyegyereket a sok dög, legalább kevesebbet kérnek vacsorára. Vehetek én safety jacketet, fullfacet, meg amit akartok, de a kutyaharapás ellen nem nagyon véd egyik sem.

De mind1, nem szitkozódom tovább, mert semmi értelme. Lényeg: van valami hatékony módszer ellenük? Kutyasíp használ valamit, vagy csak mese?
Amúgy oútisokat kivéve ne menjen senki rájdolni az elkövetkezõ napokban, mert leírhatatlan sár van, teljes képtelenség terepezni.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
De elötte szegény állat hátsó lábait bele kell rakni a gumicszmába.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nincs elnezes!
öri hari van!
meg harakiri.

tudod mi az elnezes?

amikor dugod a kecsket hatulrol.
ahoyg elnezel a ket szarva kozott.
na az az elnezes!
:-)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Bocsi, bocsi!!
Akartunk hívni, hogy mond el, mutasd meg az utat oda felé, demivel nem tudtuk a számodat, szvsz most se tudjuk (Én biztos nem), privit meg nem állt módunkban küldeni, pedig azt biztos izibe elolvastad volna ;)

Ezúton szeretném minden akkor velem taró személy nevében szives elnézésedet kérni.

Bocsi ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
komlosteto.

ja lattam a kepeket rola.
oszt szolni meg itteni embereknek meg nem megy mi, hogy megyunk oszt ha akarod latni a pofankat akko gyere ki.
...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Nekem is van egy kutyapisis történetem ami Vole kollégával esett meg méghozzá (hírtelen akartam írni a nevét és elfeledtem) ahol a 4X OB volt(Lor tudja, a hely nevét, mert közel lakik)
Naszóval fekszünk a fák árnyékában, piknik miegyéb aztán jön egy spániel és pis-pis-pis, pont a Pocok bukójába, ami nem is az a sajátja volt hanem kölcsönzõs. A gazdi néz, azt mondja bocsánat, aztán mennek tovább.

Ennyi lett volna a történetem.
Fuck biciklisekre hugyozó kutyák!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en pedig, hoyg a hodi hodok egyik tagjat idezzem
"bosszúúúuuu....!"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jójó ..lehet, hogy kicsit durva voltam..
de azokat az embereket, akibõl hiányzik a:
-természetes empatikus kézség,
-intelligencia,
valahogy muszáj rendre oktatni.
szóval, hogy egy kalsszikust idézzek, így névtelenül a fórumról: "URBAN TERROR!"

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

legközelebb hugyozz a mamer huzogatós bevásárlós retiküljébe

v@zzze ez hihetetlen!!!! :D ;D :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
legközelebb hugyozz a mamer huzogatós bevásárlós retiküljébe: 1:1 apropó retkül: láttátok már, milyen trükköket nyomnak azzal a verdával BKV-n?? freestyleretikül.... föleg, ha pool pozíciót próbálnak szerezni 2342362342 felszállni szeretõ emberek között. Ami a kutyaszaratás helyét illeti, télleg a "gazdi" a ludas.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
sztem az ;D ;D
(bocsi, de telleg az ;D)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Nem húztam fel, hazmentem és sterilizáltam... :)

A gazdája egy 20 év körüli csaj volt, azt vártam, legalább normális lett, ehelyett jól kiröhögött... :P

EZ NEM VICCES!!! 8)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Mivel idevág,én is beírok egy érdekes történetet :D:

Ugrlátunk a haverokkal egy kis dirten,és oda jön egy kutya.
Pont ott kell elvégeznie a dolgát.Kakilt egyet ;D.
A haverom odamegy a nénihez,hogy miért megy el,még nem szedte össze a kutya maradékát.A néni meg olyanokat mondott,hogy csak megjelölte a helyét( ;D ;D).Szóval elbeszélgettek.
Megvan videón is:)ha valakit érdekel feltöltöm ftp-re ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ti meg hagytatok elmenni..... :-X minimum beletorolni, tovabbi szankciok ezek utan lepnenek eletbe.... :-X

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
Én sem a kutyára hanem a k*biszott öregnõre voltam mérges.Látta hogy lehugyozta a kutya a kabátot, és nemhogy elnézést kért volna vagy akármi,nem, ehelyett inkább gyorsan elhúzta a belét.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
naná, hogy agazdit, azt is mondtam...asszem.... :)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
egyetértek thez-el, nem a kutyát kell hibáztatni, és ez általában is igaz, hogy nem az állatokat kell hibáztatni, mert hát nekik nincs tul sok gógyiuk, hanem a gazdájukat, aki gyökér....

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Engem az érdekelne hogy utána mit csináltál?Kiöntötted és felhuztad? ;D