Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Please log in to reply
1660 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
elso jellemzo:
nagyon keves van beloluk hal' istennek
masodik:
egy kocsi ratapad a buszra.
itt az erdi buszokon egy feher kia kisbusz, random auto, mikor meglatja a sofor, rogton hatraszol az utasoknak, h faradjanak elore jegyert, mert kulonben :x
de kb masfel eve egyel sem talalkoztam...
de ez egy dalgozathoz igen keves info ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
szevasztok! Érdekelne a Távolsági buszjáratok ellenõreinek jellemzõi: felbukkanás gyakorisága, módja, -gyanus fehér opel astra a megálló elõtt- stb.
Szertnék publikálni belõlük. Szal, tapasztalotokat várok, megvágásra, stb... csak a távolsági érdekel... köff

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
ki
ha továbbmész a sípályán és az út után balra mész ott van pölö a letörés, de ha nem fordulsz le a sípályán, hanem mész tovább a fehérmurvás uton arra is vannak. szerintem csekk vmi jánoshegy topik ott biztos vannak
be

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
jaja sipalya meg mellette az a murvas osveny...az osvenyt jobban szeretem, mert mintha kicsit technikasabb lenne bar a sipalya also resze is jo ahol keskeny az ut:D
de ott akkor nagyon morc voltam...es meg bukom se volt :-X
off
merre vannak meg a normafan jo utak?
on

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
autok számítanak? ma egy (két) hülye autós rendesen felidegesített. mentem a belvárosba, órára siettem, ezért tény, hogy nem mentem nyugodtan. wesselényi utcában megyek és látom, hogy egy kocsi az út közepén tökörlszik, de állt, elötte senki, vészvillogó nuku. mellérék, elindult én majdnem leesek a szakadt díel hangjátol, de túlélem. erre fogja magát és mire megelõzném (20kmh.. Lol... autó ehh ) fogta magát és bekanyarodott pont nekem. én valahogy kikavarodtam, egy ügyes kis csúszós kanyarmozdulattal ;D és mentem tovább. erre egy k*rv@ mellém jön a hülye barna autójával és elkezd pofázni, hogy ha nem ismered a kreszt, akkor húzz fel a járdára. erre elkezdtem mondani, hogy bazdmeg, talán nem én vagyok a hülye, de a félõske már rátaposott a gázra.... csak az volt a vicces, hogy ugyanabba az utcába ment mint én, csak nem látta, hogy le van zárva, ezért még jól a képéberöhöghettem a férgesét ;D bocs a hosszú történetért, de gondoltam megosztom, hogy féljetek a 'tonnásoktól' (ismert név: autó ) utólag csak sírok az egészen. :-\

ptom: sípálya? ismerem... multkor megpróbáltuk szabotálni a sorompót de nem jött össze. az volt a mázli, hogy a jég miatt már jóval elötte elestem ;D

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
off
akkor az en vazam is annyi ideig jonne hacsak haza nem hoznam magam? :-\
az gaz...bar ahogy szuleimet ismerem ugyse jon ossze :'(
on
multkor amikor a normafan voltam akkor egy osvenyen jottunk le es mikor masodik korben ugyanoda mentunk vissza, a sorompo az osveny vegen le volt engedve en meg beleszalltam van 30-40el...onnantol szidtuk az erdeszeket...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Hát azé'.. kérdezzétek [rob]-ot merre járt a Bullit-ja ! Washington-Budapest gyújtõposta- 3 nap
Budapest gyûjtõposta - budapesti címzett - 3 hét

no comment.

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Legyen még rajtuk csak jó sokáig. Az én cuccaim is ott rohadtak több mint egy hónapig!!! >:(A postásokkal nincs gáz!

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
Jó kutya jó kutya!! ;D

Ezúton szeretném levenni a b@szást a póstásokról na azért a vámosokon rajta hagyom még egy kicsit. A lényeg hogy megjött várvavárt csomagom :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
hmm, most olvasom el..
family freez-dogs ize family frost. tetszik az otlet ;D
most kpezeljetek el, egy belvarosi panelbol minden kutya begyujtesi jogat eladjuk egy koreai-nak...
az mennyi nyersanyag meg akkor is, ha a szoret nem szamoljuk.... ;D
mindamellett jellemzo:
szegeny magyar kutyulimutyulikat viszik a verengzo undorito koreaiaknak ennivalonak.
ilyenkore bezzeg szegeny kutyulimutyuli.
de amikor egy rotweiler megol egy szegeny icipici ciganygyereket, akkor meg a kutya a rossz.
ugyanaz a kutya, csak mas szituacio....
pedig a kutya nem is tehet rola, csak a kedves icipici gazdika ;D
asszem eltertem a tematol, no mind1...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

http://www.szalacsi.hu/mas.html

nemtom, de biztos itt lenne a helye...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
meg van a balzs shows felvetel! ;-)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hát igen. az élet produkál furcsaságokat. Legutóbb ezen a tenyésztéses kérdésen a borsodi 11 éves cigánylány szülésén néztünk össze mutterral:

" te ez még nem tenyészéreett!"

de ez egy másik történet...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
;D ;D neeem, csak van egy full tiszta kutyánk igazi pecsétes törzskönyvvel (komoly), akinek az anyja volt a nagyanyja is.

Ennyit a magyar kutyatenyésztésrõl, alomellenõrökrõl és a magyar törzskönyv komolyságáról. ;D ::)

Az ötleted remek. ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ámen.
maga lenni szakember?
cégünk virágzása érdekében nem a minõség, hanem a mennyiség :vágóérték, hízékonyság, szasporaság a lényeg. Ja, meg hogy birja a zsugorfóliás csomagolást.

Elgondoltam, hogy szervezni kell, egy terjesztõi hálózatot, szigorúan frencsájz rendszerben:

én olyan femili froszt szerûségre gondoltam, ahol a Koreai ember csak leugrik a kalyibájából s megveheti a gazdaságos MAGYAR fagyasztott kutyát.
A tacskókat 3as csomagban, a bernáthegyiket " családi" csomagolásban.

már hallom is a kürtöt:

VÁVÁVÁVÁVAVVVVÁVÁÁÁÁUUU

csak a szórólapos gádzsikat kell szoktatni...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Hát mivel már szinte az egész magyar kutyaállomány beltenyésztéses, -következtében annak, hogy míg normális országokban kutyatenyésztés folyik, nálunk meg "kutyagyártás"- ez az egyetlen megoldás. ;D 8)

Mert még elõbb utóbb saját idióta lakásba zárt ebeink zabálják fel gyermekeinket, nade szigorúan csak a falkaszellem jegyében. :P

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
http://aktiv.korrido...kk=100000056095

jajj, elõbb elfelejtetem belinkelni..

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
semmi sincs veszve, elvtársak..jövõ 7en elkezdem beszerezni a papirokat... s ha mindne jól megy, elõbb utóbb értelmét veszti a "kutyaszarmentes Budapestet" mozgalom... :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
wazzz....

bebuktam a bizniszt.. tetû svájcika elhappolták a lehetõséget..
http://www.kutyaszov...thegyi/0304.htm

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
vállakozást szeretnék indítani a mutterral: szeretnék élelmiszer célzattal exportálni ebeket Dél-koreába... Szal, ha lesz ilyen kutyaprobléma, én megoldom. Csak egy lépcsõ: elõtte be KELL vinni egy menhelybe. hogy megkapja a féregtelenitést ill. veszettség elleni oltást. S akkor már vihetem is kifelé a kutyulikat. mindneki jól jár: vérré keresem magam, koreai kapcsolatok szupin fejlõdnek, mo.-i ebtenyésztõk fellendülnek, menhelyek örülnek, hogy eccerre elviszek egy konténer kutyát, sõt azon a héten még visszajövök mégegyszer. A kutyák...hát azok meg kutyák. Mé' decemberben sem háborogtak a kibaszott állatvédõk, hogy szegény disznók, meg igy-úgy. Együnk füvet!! akkor meg a botanikusok nyivákolnak. ehh, hülyül a világ...