autok számítanak? ma egy (két) hülye autós rendesen felidegesített. mentem a belvárosba, órára siettem, ezért tény, hogy nem mentem nyugodtan. wesselényi utcában megyek és látom, hogy egy kocsi az út közepén tökörlszik, de állt, elötte senki, vészvillogó nuku. mellérék, elindult én majdnem leesek a szakadt díel hangjátol, de túlélem. erre fogja magát és mire megelõzném (20kmh.. Lol... autó ehh ) fogta magát és bekanyarodott pont nekem. én valahogy kikavarodtam, egy ügyes kis csúszós kanyarmozdulattal ;D és mentem tovább. erre egy k*rv@ mellém jön a hülye barna autójával és elkezd pofázni, hogy ha nem ismered a kreszt, akkor húzz fel a járdára. erre elkezdtem mondani, hogy bazdmeg, talán nem én vagyok a hülye, de a félõske már rátaposott a gázra.... csak az volt a vicces, hogy ugyanabba az utcába ment mint én, csak nem látta, hogy le van zárva, ezért még jól a képéberöhöghettem a férgesét ;D bocs a hosszú történetért, de gondoltam megosztom, hogy féljetek a 'tonnásoktól' (ismert név: autó ) utólag csak sírok az egészen. :-\
ptom: sípálya? ismerem... multkor megpróbáltuk szabotálni a sorompót de nem jött össze. az volt a mázli, hogy a jég miatt már jóval elötte elestem ;D