Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1660 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nekem eddig meg emberi agyvelo volt, szinten rendorok kozott, akik epp helyszineltek... de nem szolaltak meg ;)
de szegeny lany, egy k*csog autos 130al kapta el lopott kocsival... grr, az ilyenek miert nem halnak meg az elso villanyoszlopon? en szivesen segitenek neki ebben. defektkeszites, vagy feltegla.... >:( :-X

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Tegnapelõtt indulunk bringázni a Vértesbe, még a városban a Déli felé haladva azt látjuk, hogy a rakpart és a Rácz fürdõ közti résznél, az aluljáró alatt le van zárva kordonokkal/villogóval az úttest mindenfelõl... A bicikliút nem, tekerünk tovább. Ahol s-kanyart vesz a villamosnál az út, egy nagy rakás rendõr áll egy hulla felett, akit kihúztak a kocsijából és a bringaúton keresztbe letakarták egy feleakkora zsákkal mint kellett volna. :o Minden le volt zárva csak az az út nem, ahol egy halott feküdt... Kissebb bravúr és mindenképpen fura érzés volt a rendõrök között és a hulla lába felett /bunny-val/ átjutni. :o Zsernyákok egy centit nem mozdultak arrébb, végignézték a "mutatványt", aztán az egyikük még utánunk kiabált, hogy: "Legalább ne akkor ne biciklizzenek a kurvaéletbe magukkal, ha ott arendõr ba...ameg !
Egy bringaúton! Ha meg a hulla miatt nem lehet ott tekerni, akkor vagy zárja le az utat, vagy kérjen kurvára elnézést az okozott és várható mentális csoffadástól, amit egy hullán történõ eltanyálás esetén nem lehet teljes mértékben kizárni... ::) ;D

bazmeg ez kurva jó! hulla fölött bánizni! Nekem eddig a legizgalmasabb a kutyaszar volt városban, ez nagyon ûber, a vicces topicba kellett volna nyomnod! ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
irtam nyereg ala

en pirosat csinalnek!
:-P
vagy barnat
a nem tokmindegy

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Csak nehogy azt higgyék, hogy hullát szállítasz ;D

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
nagy fekete nájlony zsák ;D ;D
a postán voltak jó kis míanyag zsákok amik elég kis helyen elfértek utánna...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Tekerés közbe a zsákot hova rakod?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
elso kerek nyereg ki
bele egy iylen nagy zsakba aztan fel metrore.
kerdezik mi ez?
fonogep!
meretnek majdnem megfelel.
~25cm*100cm*130cm

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Elvileg vihetsz egy csomag lambériát. Faja.

Azt nem értem, ha vonaton ki lehet szedni a kocsi felének üléseit, a metróból miért nem? Vagy legalább a negyedébõl. Talán lenne rá igény. HÉVen is megoldották; bár ott a táv is nagyobb...
Szal jó lenne ha néha viheném a kerómat Délitõl az Örsig. ::)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
;D ;D ;D
Igen, arra a 20x20x200-asra gondoltam, hát ezt elk*rtam ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D
még mindig röhögök magamon
;D ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az sok szertem!

http://www.bkv.hu/fe...elek/index.html

3. Kézipoggyász szállítása:
Minden utas legfeljebb 2 darab 40x50x80 cm vagy 2 darab 20x20x200 cm méretet meg nem haladó, egy személy által hordozható, a fel- és leszállást nem akadályozó kézipoggyászt, illetve egy darab szánkót, 1 pár sílécet, egy köteg becsomagolt facsemetét, egy darab gyermekkocsit szállíthat díjtalanul.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
három méretet adnak meg, asszem a legnagyobb 200x200x30 cm, de lehet, hogy rosszul tudom

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
bizonyos keretk kozepette felviheted

es ha meg csinalnal neki egy kis zsakot
amit betudsz tepzarazni osszehajtott allapotban a nyereg ala.
ilyenkor elokapod es bele csomagolod a brinyot meg az elso kereket.
es ha vki meg is kerdezne mi van benne akkor megmondod neki, hogy hegedu vagy a nagy szaju szomszed!
nemtom mekkor a max csomag amit vihet magaval az ember
...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Ez szerintem sofõrfüggõ, azok közt van jó fej

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
:)
Anno Jánosra mentünk volna fel pár cimborával tekerni, aztán gurulás hazáig. A szívás az volt, hogy a fogasnál már nulla levegõ volt a kerékben...
Déliben felkönyörögtem magam a 139-esre, hazáig vitt (anno Sas-hegy lába).
Szal nem is olyan gáz ez a békávé :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
megis szeretem a bkv-t ;)
http://www.tar.hu/thezolee/metro1.jpg
http://www.tar.hu/thezolee/metro2.jpg

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Legrosszabb esetben a római parton idõlegesen áttérünk a vizibiciklire ;D

kerub

kerub

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Tegnapelõtt indulunk bringázni a Vértesbe, még a városban a Déli felé haladva azt látjuk, hogy a rakpart és a Rácz fürdõ közti résznél, az aluljáró alatt le van zárva kordonokkal/villogóval az úttest mindenfelõl... A bicikliút nem, tekerünk tovább. Ahol s-kanyart vesz a villamosnál az út, egy nagy rakás rendõr áll egy hulla felett, akit kihúztak a kocsijából és a bringaúton keresztbe letakarták egy feleakkora zsákkal mint kellett volna. :o Minden le volt zárva csak az az út nem, ahol egy halott feküdt... Kissebb bravúr és mindenképpen fura érzés volt a rendõrök között és a hulla lába felett /bunny-val/ átjutni. :o Zsernyákok egy centit nem mozdultak arrébb, végignézték a "mutatványt", aztán az egyikük még utánunk kiabált, hogy: "Legalább ne akkor ne biciklizzenek a kurvaéletbe magukkal, ha ott arendõr ba...ameg !
Egy bringaúton! Ha meg a hulla miatt nem lehet ott tekerni, akkor vagy zárja le az utat, vagy kérjen kurvára elnézést az okozott és várható mentális csoffadástól, amit egy hullán történõ eltanyálás esetén nem lehet teljes mértékben kizárni... ::) ;D

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
na mindeggy !!! a lényeg ,hogy nem fogunk fenntakadni bármi is lesz ;)

kerub

kerub

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Nekem egy ott lakó ember állította. Több infóm nincs, innen reméltem ;)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
én Soproni vagyok és nem nagyon biciklizek Pesten :-X