Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1660 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Valeria

Lesz ennek meg bojtje, plane ha hajnalban akartok felebreszteni mert menni kene :)

Akkor majd jól otthon hagyunk:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Zolle!

Hátrébb az agarakkal, mert viszem a WC kefét szájmosásra.:)

A többieknek meg nyugalom, nem kell egymásnak esni.:chin:

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Egyebkent nemtom mi ez a siras, de tenyleg. Mondom, az ellenor geci volt es a legtobbjuk szuletesetol fogva az, de most kivetelesen igaza volt a szalagosnak.

1, ha nincs matrica, akkor ervenytelen. Lasd szemelyi, ha keri a rendor, tegnapig hiaba volt jo, ma mar nem az, pedig magyar vagyok. Vagy a jogsi. Ha tegnap jart le, ma akkor is megbuntethet es meg is fog. Soroljam? The same shit, szoval errol ennyit.
2, ha a rendorrel kocsogoskodom, akkor bizony szetramoltatja a kocsit es addig keres, amig megbaxhat. Ha az ellenorrel flegmaskodom, nem veszem ki a fulembol a fulhallgatot vagy siman jatszom az agyam, akkor o is szopatni fog. Ismetlem onmagam, the same shit.

Szoval kar ezt ragozni a tovabbiakban, de felolem aztan mehet itt a csapolas, I don't care. Ha mar igy belejottem az angolul leirt konkluziokba. :)

Edit: ugatni meg lehet az ellenornek es a rendornek is, en is szoktam. Az elsonek akkor ha ervenyes jegyem van, akkor nem tud velem mit kezdeni, a rendornek meg akkor ha minden rendben van es nem egyedul vagyok (mert ha egyedul vagy, akkor neked nem lesz igazad soha). Viszont akkor ugatni, mikor valami nem tiszta... az szimplan hulyeseg.

-------------------------------------------------------

Valeria

Lesz ennek meg bojtje, plane ha hajnalban akartok felebreszteni mert menni kene :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

... ha nincs érvényes kedvezményre jogosító papír, akkor nincs kedvezmény! azt meg ki nem szarja le hogy jár e iskolába a kölök, az a kérdés tudja e bizonyítani. azaz van e matrica. nincs? akkor nincs kedvezmény!...

ezaz... a probléma gyökere
de azt teszem, amit javasoltál.. kikapcsolom magam és nem válaszolok ;) meg amúgy is hosszú lenne

meg még amúgy is várnom kell 1 évet a világmegváltásra, különben a tapasztalt zolle kioszt..

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
mondjuk sztem a diákok helyett a felnõtteket kéne megkúrnia az ellenõröknek az anyjuk hátán, de ha erre fussa nekik, ám legyen :)

most fürdés közben arra gondoltam hogy ha mondjuk az adóból olyan ellenõröket fizetnének akik betiltják a feketemunkát okosba, meg áttúrják a könyvelést, meg miegyéb, és nincs országimázs sem, és demszki az x8as helyett aszfaltot vesz, akkor gyorsabban tudnánk araszolni a dugóban
de nem.. mert pár hülye szerint ez felesleges, úgy kell élni ahogy szerinte jó, meg punkság, meg sõõõõr, meg x8as

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Kedves thez maximus,örülünk a sok jóindulatú megjegyzésednek,valoszínû te még soha nem követtél el semmilyen jog és szabájsértést de még hibát sem egész életedben.Szerintem pont az ellenõr volt irreális Daverájderrel aki valoszinû hatalmas kárt okozot szerencsétlen BKV-nak ezzel a bestiális és szõrnnyûséges cselekedettel,majd most megtanulja árverezzék el a házát a bicaját, verjék vasra,majd megtanul reálissan gondolkodni. UI:de még a hugát is vigyék el a gulágra vilamossínt önteni a BKV-nak!!

elvi kérdésrõl és szabályokról hallottál? geg megsérteni õket, de nem az a hülye aki betartatja hanem aki megsérti.. onnantól lehet magyarázkodni, meg szídni azt aki van olyan hülye hogy be akarja tartani, de mind1. ez látom itt sem divat manapság
a szabály az szabály, ha nincs érvényes kedvezményre jogosító papír, akkor nincs kedvezmény! azt meg ki nem szarja le hogy jár e iskolába a kölök, az a kérdés tudja e bizonyítani. azaz van e matrica. nincs? akkor nincs kedvezmény!

hiába végezted el az egyetemet, a diplomamunka megírása nélkül nincs róla papírod. pedig végigcsináltad. innentõl kezdve ez a téma nem érdekel.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Kotekszel druszam? :)

Na ja. Fõleg két ilyen kõfejûvel:D:D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Kotekszel druszam? :)

Mi van zolle? Megint morcos kedvedben vagy.:D Össze kéne zárni benneteket Al-al.:D

Enyim Paripa

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
megtisztelõ :)
nem vok morcos kedvemben, de 17 évesen az ember ne fejtse meg a világot ha nem feltétlen muszáj, legalábbis én így érzem.
minden hülyeség, de fõleg az iskola, meg a szülõk
szépen is nézünk ki..

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mi van zolle? Megint morcos kedvedben vagy.:D Össze kéne zárni benneteket Al-al.:D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
sztem meg a te fajtádat kár hogy nem képelte fel párszor az anyja, egybõl tudnátok mi a rend

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Hé Rájderek! Ácsi! Nem tudom, de a mai iskoláskorúak nagyon tisztába vannak a jogaikkal, de a kötelességek hol maradnak? Ehhez nincs joga, ahhoz nincs joga... Amikor iskolás voltam még más idõk voltak. Ültünk köppenyben a padban karba tett kézzel és kussoltunk, nem lázadoztunk. Tiszteltük is a tanárokat és az idõsebbeket. Én például még életemben nem blicceltem (de büntettek már meg szerintem igazságtalanul), de nem azért mert lúzer lennék. Egy kicsit el kéne gondolkodnotok. De hát még azt sem mondhatom, majd a katonaságnál megtudjátok.

én a kötelességemmel is tisztában vagyok..
de pl értelmetlen dolgokat nem csinálok és nem is tartok be, ennyi..
az iránt h mi iránt lázadok és mi iránt nem én is el tudom dönteni.. ami szerinte hülyeség az ellen értelmes ember tesz valamit legalábbis próbál tenni
én legalábbis ezen a véleményen vagyok
talán azokat az idõket is visszasírod mikor még az iskolában képesek voltak pálcával verni az embert?
attól h fiatal valaki attól még ugyanolyan ember mint a többi
katonaság meg szerencsére már nincs jónagy fasság is volt.. sztem senki se kívánja vissza azokat az idõket

Fory

Fory

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás

thez:
1) vajon mi a fenét csinálok iskolatáskával a hátamon, németkönyvvel a kezemben iskolaidõ vége után 10 perccel a buszon?
2)a matricát azt nem csak úgy osztogatják, ha elhagyod esetleg, fizethetsz érte, és nem is keveset, tehát nem cukorka..

amúgy tényleg kicsit zavaró h mindenbe belekötsz...

Na, akkor én is kötekednék egy kicsit.

Attól, h iskolatáska van a hátadon nem azt jelenti, h iskolában voltál és ez fordítva is igaz, ha minden papírod rendben, akkor a kalert nem fogja érdekelni, h a suliból mész haza vagy éppen lógsz. Esetleg, ha éppen este 11kor utazol, akkor sem hiszem, h beveszi, h suliban voltál, mégis jogosult vagy a kedvezményre.
A matricát szinte minden iskolában október, november környékén osztják és van vmennyi idõ (talán hivatalosan is), ameddig érvényes még a tavalyi matrica is. De ha bemész az igazgatóiba és szólsz, h cseszegetnek emiatt, akkor el fogják magyarázni, h hogyan szerezheted meg korábban, persze, ha olyan modorral beszélsz az illetékesekkel.

A másik zavaró dolog a modorod (BKV ellenõrre nézve):
Ha be akarod bizonyítani a kalernak, h neked van igazad, akkor legalább készülj fel és legyél tisztában vele, h mit akar. Különben õ bizonyítja be az igazát és máskor is így jársz. Állítom, h ha normális odaadsz neki mindent, akkor egy kis enyje-benyjével megúsztad volna.
A lényeg, h legyél kussban és mutass mindent, akkor sokkal engedékenyebbek és esetleg még normális el is magyarázza, h mi a baj a papírjaiddal.

u.i.: Én kb. 2 éve ingázok Vác és Zebegény közt a barátnõm miatt. Kb. õsz óta nem vettem jegyet (amire nem vagyok büszke, csak mindig épphogy elérem a vonatot :) ). Akármikor mondom, h kérek szépen egy diákot Zebegényig, kicsit durciznak, de többnyire adnak vmilyen jegyet. Ha odasúgom, h jegyet nem feltétlenül kérek, akkor még olcsóbb (86 helyett 50) :).

Tanulság: Tanulj meg beszélni a felnõttekkel, mert nagyon sokat számít, h mit látnak rajtad. Ha süt rólad, h "Menj a p****ba", vagy ellenségesen viselgetsz, akkor õk is joggal lesznek ellenségesek lesznek.
A hazád ott van, ahol nem kell magyarázkodnod.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

2, senki nem iskolakoteles 14 ev felett

ez bizti?
3éve még 16 volt a határ. (csak a helyes információk kedvéért :))
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Dave & Malna

1, az ellenor geci volt, ez teny, de ez ennyi.
2, senki nem iskolakoteles 14 ev felett, errol ennyit. De meg ha az is lenne, se szamitana semmit, mert nem az a kerdes, hogy suliba jar vagy sem, hanem az ervenyes diak, ami nem volt nala.
3, a szabaly eleg egyertelmu, nem? Ha van ervenyes diakja, akkor a diakberlet okes, ha nincs akkor nem.

Ennek ellenere abban egyetertek, hogy az ellenor geci volt, de lazuljunk mar kicsit. A szabalyok szerint jogtalanul hasznalt diakberletet es ez ennyi. Szoval lehet hoborogni, de a vegen csak Dave jarhat rosszul.

Egyebkent ha mar hoborges, engem feszt szorakoztatnak a deakon reggel, mert mindig a kisfoldalattinal akarok kimenni (az van kozel a buszomhoz), pedig a 3-as metroval erkezem. Hiaba utaztam odaig ervenyes jeggyel, nem engednek at neha (ahanyszor kerik a jegyemet) mert az mar masik metro terulete. Marpedig ha nem utazom, tehat nem veszem igenybe a szolgaltatast, akkor nem is kell, hogy jegyem legyen. Na en emiatt hoboroghetek, de szoktam is ha eppen olyan a kedvem es nem sietek. Egyszer at is mentem rajtuk es amikor meg akartak fogni kozoltem, hogy ha barmelyik is hozzam er, akkor en hivok rendort es feljelentest teszek... Ugyanis se a buzi ellenor, se a biztonsagi geci nem erhet hozzam. Utobbi csak akkor (es csak azt akadalyozhatja meg, hogy tovabb menjek, amig megjon a rendor) ha a metro teruleten megszegem a szabalyokat (rongalok, mittomen).

Enyim Paripa

Let the people speak

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás
Hé Rájderek! Ácsi! Nem tudom, de a mai iskoláskorúak nagyon tisztába vannak a jogaikkal, de a kötelességek hol maradnak? Ehhez nincs joga, ahhoz nincs joga... Amikor iskolás voltam még más idõk voltak. Ültünk köppenyben a padban karba tett kézzel és kussoltunk, nem lázadoztunk. Tiszteltük is a tanárokat és az idõsebbeket. Én például még életemben nem blicceltem (de büntettek már meg szerintem igazságtalanul), de nem azért mert lúzer lennék. Egy kicsit el kéne gondolkodnotok. De hát még azt sem mondhatom, majd a katonaságnál megtudjátok.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Utalom az ellenoroket, mint a szart, de neki volt igaza.
Ha nincs ervenyes matricad, akkor a diakod sem ervenyes, ergo a diakberleted sem. A sulibol kell kerni igazolast, ha kesve jon a matrica, hogy addig is.
Amugy a csekk nem kell, menj be szemelyesen es fizesd be a potdijat es csok. Vagy ne fizesd be, szard le, megvarjak amig 10e feletti lesz az osszes a kamatokkal, aztan birosagra dobjak a dolgot es akkor a perkoltseget is beszoptad. Mondjuk en csak jartatom a szamat, de egyik ismerosom igy jart. Leszarta, aztan pedig sokba lett neki...

bérletem volt. diákom volt. én is ott tudtam meg, hogy a diák nem érvényes. azóta van matrica. ennyi.

Enyim Paripa

Let the people speak

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Kedves thez maximus,örülünk a sok jóindulatú megjegyzésednek,valoszínû te még soha nem követtél el semmilyen jog és szabájsértést de még hibát sem egész életedben.Szerintem pont az ellenõr volt irreális Daverájderrel aki valoszinû hatalmas kárt okozot szerencsétlen BKV-nak ezzel a bestiális és szõrnnyûséges cselekedettel,majd most megtanulja árverezzék el a házát a bicaját, verjék vasra,majd megtanul reálissan gondolkodni. UI:de még a hugát is vigyék el a gulágra vilamossínt önteni a BKV-nak!!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
majd megszokom.de igazoltatni nincs joga és ez bennevan a bkv törvénykönyvben is...a dolgukat? te mit szólnál hozzá, ha mondjuk németo.-ban a helyi 10 eurós helyszíni bírság helyett 20 eurót kellene leperkálnod, mert magyar vagy???

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

thez:
1) vajon mi a fenét csinálok iskolatáskával a hátamon, németkönyvvel a kezemben iskolaidõ vége után 10 perccel a buszon?
2)a matricát azt nem csak úgy osztogatják, ha elhagyod esetleg, fizethetsz érte, és nem is keveset, tehát nem cukorka..

amúgy tényleg kicsit zavaró h mindenbe belekötsz...

idõvel megszokod majd hogy ha valamit kérdeznek, és ilyen kategóriás, akkor nem az iskolatáskát kell mutogatni a németkönyvvel, hanem a papírt hogy igen, tényleg jogosan veszel valamit igénybe. de errõl tényleg felesleges szájtépést generálni, idõvel, mikor nem fognak már mindent helyetted a tanárok, szülõk elintézni, akkor majd rájössz erre.

és ha azt kötöszködésnek látod, hogy nem ért valaki azzal egyet hogy milyen gonoszak azok, akik csak a dolgukat végzik, akkor sajnálom.