Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1660 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

De miért hagytad, hogy kivegye a kezedbõl (nem szabad elengedni, erõsen kell fogni)?

úgy, hogy hiába vagyok nála egy fejjel magasabb meg 15 kilóval több az osztálytársaim elõtt álltam volna neki anyázni ???

ill. az eszemre hallgattam , szépen elvette a bérletet; tegnap telefonáltam kettõt és büntetés nuku (jogi tanácsot köszönöm édesanyámnak:D:D).. csak be kell mennem a bérletért... nem vett fel jegyzõkönyvet, kiskorú lévén nem is adhattam volna neki oda a személyimet, ill. a lentebb említett érvényességi kérdés.

mivel a bérletigazoló a bérlet érvényességét tanúsítja ezáltal utólag elég bemutatnom.

editke: a bérlet nálam muszáj.. napi 66 kilcsi:D

persze városi közlekedésnél én sem lyukasztok havi 12 edzés miatt... akkkoor megértem ha megbûntet a kaller de ha nincs ott az a g.ci bérletigazoló akkor pihizzen már.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Tegnap volt egy ilyen utunk, hogy Pilismarót-Csepel-Veresegyház-Pilismarót.
Ez busszal+tömeggel 8000HUF-ba került volna, kocsival 3000HUF.200KM-volt az össztáv...vicc....így mitõl akarnának az emberek környezetbarátabb módon utazni...ja és az esküvõi öltönyömet nem merném a buszon feltenni a csomagtartóra...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de miért is vágták meg? mert nem volt valami mellékes papír az érvényes bérlethez... és még el is vette neki.
asszem ez votl a kiindulótörténet.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ott a pont kg.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Színvonal ide vagy oda, de akkor is igénybe veszel egy szolgáltatást. Szóval nincs igaza annak, aki nyavajog, ha megvágják. Ha annyira nem tetszik, akkor nem kell használni a tömegközlekedést.

Persze, hogy szar, meg mentalitás gondok is vannak, de még így is a piaci ár alatt üzemel és termeli a masszív vesztséget, amelyet az adókból is fizetünk, de hát mi mással lehet egyelõre közlekedni.

Nekem hó végére mondjuk 20-30 Ft között van egy utazásom a bérlettel, mert sokat utazom naponta.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
persze, bérlet jódolog.
kivéve ha csak 5 napot tömegközlekedsz és tényleg elmarad valamiért a lyukasztás/jegyvásárlás.
na meg mivel drágább mint a benzin, így...:) így nem is töröm ezért a színvonalért...

boldogot konás!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Lehet, hogy maradi vagyok, de én ha tömegközlekedem veszek jegyet.
Ez a "magyaros virtus" nekem nem jön be.

Nekem meg az a magyar virtus, hogy jelenleg 3x annyit kell(ene) fizetnem egy olyan szolgáltatásért, aminek színvonala nem javult csak romlott. MIkor a kerékpárszállítós kocsiban sem leülni nem tudok, csak billegek bringástól, mindenki rám néz úgy mint a véresrongyra...mert én nem vagyok a normális utas...a kallernek is ez a véleménye...na ezért nem fizetek közel 5 kilót...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Lehet, hogy maradi vagyok, de én ha tömegközlekedem veszek jegyet.
Ez a "magyaros virtus" nekem nem jön be.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Vazze...bérlet...mi az?:D jegyeket bérleteket!Kösz nem következõnél zárj ki az utazásból(úgyis leszállok) way to csepel:D 1 megállóért 460HUF...faxomat...

'jegyeket bérleteket!'

'nem, köszönöm, nem kérek' - alszom tovább

;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Legyetek bélbetegek!

Burce: FiA.WRC.2007.R03.NORWAY.RALLY.EUROSPORT - ilyesmi?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Vazze...bérlet...mi az?:D jegyeket bérleteket!Kösz nem következõnél zárj ki az utazásból(úgyis leszállok) way to csepel:D 1 megállóért 460HUF...faxomat...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Konásnak sok gyertyát!

Tam, eddig tanulságos vót nekem pölö. Pont eddig.

Én meg besegítettem reggel egy ellenõrnek. Full korrektül, tisztelettudóan kérte az ipsét, hogyha nincs bérlete, menjen az ajtóhoz és szálljon le. Nézzen körbe, a többi ember megveszi a 8eHUF bérletet, akkor már legalább õk üljenek. Ez a gyökér meg elkezdett visszabeszélni, hogy õ ugyan nem száll le.
Én meg erõsen fel voltam már húzva úgy alapjáraton, lévén elaludtam, tömeg is volt, ülõhely sem - pölö a paraszt miatt - és elkezdem kiosztani fokozódó hangerõvel. Leszállt hamarabb, mint akart.
Így visszagondolva inkább szuicid voltam, mint normális...

btw ellenõr NEM vehet el tõled semmit, (az igazából rablásnak minõsül) de a biztonsági õr sem, csak a rendõr - igazoltatás címén. A megszerzett információt nem adhatja át, csak ha megírják a kérvényt és majd az õrs forwardolja a béjkávénak.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hehe ellenõrös sztori lol..

évente egyszer találkozom kb. velük. a mai egy ilyen nap volt.
kinyitom neki épphogy résnyire
"így nem tudom megálapítani"

Feltöltött kép
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
én meg 4 ugratót és egy döntött kanyart :(

Alex rider

Alex rider

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Én 2 vadász miatt egy ásót siratok :,( lenyulták szegénykét!

:thunder:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Jól van. Nyertél. Most örülsz?:D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem kotelezo a disznotor, erted... :) Zollenak nincs olyan poloja, mint nekem :)

Feltöltött kép

Megoldjuk. Lesz egyéb alternatíva. Pld. zolle

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én is csak akkor ha szétdolgoztam magam aznap
tele a törpöm, állítólag elégedettek velem, de akkor mérnem a kopaszseggüek csinálják a kulimunkát?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Es akkor ki csinalja a musort egesz nap? :)

Megoldjuk. Lesz egyéb alternatíva. Pld. zolle:D:D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Es akkor ki csinalja a musort egesz nap? :)

Akkor majd jól otthon hagyunk:D

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak